L

Yüzbaşı
30 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
116 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
BOĞAZİÇİ HUKUK FAKÜLTESİ GERÇEK OLDU!
< Resime gitmek için tıklayın >
Atanan Kayyum rektör Melih Bulu, okul içerisinde kendisine destek veren kadrolar bulamayınca, dışarıdan yerleştirmek için Boğaziçi'ne Hukuk ve İletişim olmak üzere 2 fakülte daha açıldı!!
L
4 yıl
FM20 Journeyman | İlk Durak Lidköpings FK
-Selamlar, FM21'in duyurulduğu bu günlerde, FM20'yi kapatmadan önce bir Journeyman kariyer yapmak istedim. FM18'te yine bu forumda bir journeyman kariyeri başlatmıştım fakat devam ettiremedim, oyuna devam ettim fakat forumda paylaşmadım. 03/04'ten beri oynadığım menajerlik oyunları arasında yaptığım en keyifli kariyer olmuştu. Şimdi FM20'de benzer tadda bir Journeyman kariyeri yapalım niyetindeyim. Herkese keyifli okumalar.



< Resime gitmek için tıklayın >
-Başlangıçtaki menajer özelliklerimiz bunlar. Amatör Lig futbolcusu geçmişi ile başladım ve Uluslararası Pro Lisans'la başladık. Normalde journeyman kariyere Ulusal C Lisansı ile başlarım fakat Uluslarası Pro Lisans'a kasana kadar alt liglerde yöneticilere dilenmek çok hoşuma gitmiyor. O yüzden antrenörlük kursunu sonuna kadar tamamlayıp mezun olmuş, hemen iş piyasasına atılmış bir kurgu olarak düşünün.

-Takım olarak ilk hedefim Türkiye 2. Ligi'nden bir takımla başlamaktı fakat boştaki takımlarla görüştükten sonra anlaşamadık. Hali hazırda devam eden İsveç Ligi'nde başarısız takımların menajerleri kovulmaya başlamıştı. Ben de başlamak için güzel bir yer olacağını düşündüm. Sezonun bitmesine az kalmıştı, bu durum hoşuma gidiyor çünkü bir tam sezon oynamadan önce takımın başında birkaç maç durma ve takımı inceleme şansım oluyor. Bir taktik oturtup, transfer dönemini buna göre geçirebiliyoruz. Tabi bu dönemde başına geçeceğiniz takımlar genelde küme düşme hattında oluyor, küme düşmekten de kurtarmamız gerekebiliyor.

-Küme düşme hattından uzak, üst sıraları hedefleyen ve bu hedefe ulaşamadığı için bizden önceki menajeriyle yolları ayırmış olan Lidköpings FK ile masaya oturduk. Kulüp vizyonu ve sözleşme hakkında birkaç saatlik toplantının ardından 2020'nin sonuna kadar sözleşme imzaladık.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
-Takımın başına geldiğimizde takım 7. sırada idi. Yönetimle ligi üst sıralarda bitirme konusunda anlaştık. Bu hedefe yürümek için elimizdeki kadro bu şekilde:


< Resime gitmek için tıklayın >
Göze çarpan yıldız oyuncularımızın profilleri:


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

-Sonraki bölümde sezonu bitireceğiz ve gelecek sezona, yani asıl hedefimize yürümeye başlayacağız.






Edit: Görüntüler mesajda çok kalitesiz görünüyor. Fakat üzerine tıklarsanız net görünüyor. İlk bakışta da tam kalitede gözükmesi için ne yapabilirim, yardım edebilecekler mesaj atarsa sevinirim.
L
6 yıl
FM 18 Florencio Rubio | Bir Portekiz Efsanesi
Florencio Rubio’nun hikayesi 12 Kasım 1982’de Crato’da başladı. Portekiz’in bu şirin şehrinde doğan Florencio’nun futbol sevdası 3 yaşında Crato’nun yerel takımı FC Crato’nun bir maçına gitmesiyle başladı.O gün futbol topuna aşık olmuştu. 8 yaşında da alt yapısına girdiği FC Crato’da 16 yaşına kadar çeşitli altyapı kategorilerinde görev aldı. 16 yaşında geçirdiği talihsiz diz sakatlığı sonucu futbolu erken yaşında bırakmak zorunda kalan Florencio asla futboldan kopmadı. Futbol aşkı için okulu bırakmıştı. Şimdi elinde futbol da yoktu. 2 sene boyunca çeşitli işlerde çalıştıktan sonra futbol olmadan yaşayamayacağını anladı ve Crato’daki altyapı hocasıyla konuşmaya gitti. 20 yaşında Crato altyapısında antrenörlük yapmaya başladı. Sonraki 12 sene boyunca Crato’da antrenörlüğe devam etti. 2016 yılında dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek Crato’daki antrenörlük görevini bıraktı. Ama aslında amacı teknik direktörlüğe geçmekti, 1 yıl hazırlıklarına devam etti ve 2017-2018 sezonunda teknik direktör olmak için takım arayışına çıktı. Florencio Rubio efsanesi başlamak üzereydi.



Ulusal B lisansı ve amatör futbolcu olarak başladım kariyere.

Kariyerine işsiz olarak başlayan Rubio, 8 Temmuz 2017'de Portekiz Ulusal Şampiyona Takımı Mondinense ile anlaştı.




Takıma gelince ilk olarak kulüp çalışanlarına baktım. Ben ve asistan menajerimden başka çalışan olmadığını gördüm. Hemen kolları sıvadım ve 1 yıllık sözleşmelerle bir kaç çalışanla kulüpteki boşlukları doldurduk.

< Resime gitmek için tıklayın >


Takımın kadrosu gerçekten yetersiz, ilk sezon başlangıcımızda maaş bütçemizde neredeyse hiç boşluk yok o yüzden sadece 1 transfer yaptım şu ana kadar. Başka transfer de yapamayacağız gibi.

Kadrodaki göze çarpan oyuncular:

< Resime gitmek için tıklayın >
Takımımızın açık ara en göze batan oyuncusu, özellikleri bu ligin ve takımın üzerinde, bu sene takımı kendisi sırtlayacak, DOS oynatmayı düşünüyorum kendisini.

< Resime gitmek için tıklayın >
Santra****un da özellikle teknik ve mental özellikleri bu lig için üst seviyede. Hızı ve hızlanması bir fırsatçı golcü için düşük olsa da bu ligde eder diye düşünüyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
Evet gücü 2 , dribbling 4 fakat 15 pas ve hız özellikleri de ilginç. Teknik özellikleri dribbling hariç fena değil gibi. Orta sahada güvendiğim oyunculardan olacak bu sezon.

< Resime gitmek için tıklayın >
Özellikleri Dany'e göre biraz daha dengeli gibi, bu sezon Dany ile birlikte orta sahanın ortasında görev vereceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >
Kalecimiz kalede gayet güven veren tecrübeli bir eldiven, Portekiz Premier tecrübesi var. Bu sene kale onda. Aynı zamanda takımın en nüfuzlu oyuncusu.


< Resime gitmek için tıklayın >

Takımı bu taktikte oynatmayı düşünüyorum. Orta sahada topa sahip olup Rooney'e atılan paslarla gol aramayı düşünüyorum. Normalde bu taktikde Inside Forward oynatırım kanatları fakat takımda o çapta oyuncular yok. Kanat oyuncularım gerçekten kötü, bakalım onlarla nasıl işleyecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

Tek transferimiz, maaliyeti düşük, geleceği var, şimdiden bile süre alabilir.



Dipnot: FM18'i dün aldım 40 liraya düştüğünü görünce. 16 oynuyordum, yine Portekiz Ulusal Şampiyona'dan FC Crato'yu alıp Premier Lig'e çıkardığım bir serüvenim vardı, doyamadım Portekiz'e.
L
7 yıl
İzmirliler ve İzmir\u0027i bilenler toplanın
Arkadaşlar şu an Güzelbahçe deyim. Tınaztepe kampüsüne gideceğim. Yol üzerinde veya yakınlarda Su balonu bulabilecegim bir yer var mı çok acil
L
7 yıl
Lenovo Garanti
Merhaba arkadaşlar. 10 ay kadar önce n11 den Lenovo marka laptop almıştım. Şimdi yazılımsal olduğunu düşündüğüm bir sıkıntısı var. Garantiye göndermek istiyorum. Garanti belgesi, fatura falan her şey var. Ama nasıl göndereceğim bilmiyorum çok cahilim bu konuda. Garanti belgesi üzerinde Kozyatagi'nda bir yeri gösteriyordu. Oraya götürdüm taşındı dediler. Nereye taşındı veya nasıl göndericem bilen varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
L
8 yıl
Kuduz ve Tetanoz Aşısı Oldum, Alkol Almak Sorun Olur Mu ?
Arkadaşlar gün gece saat 2.30 sıralarına kuduz ve tetanoz aşısı oldum. Alkol içsem bi sıkıntı olur mu veya içmeme süresi ne kadardır ?
L
8 yıl
2036 Ygs/lys
Arkadaslar yeni dogdum. Malum insanin hayatini belirleyen bir sinav ufak ufak calismaya basliyim diyorum neler yapmaliyim sizce ? Okuma yazmada biraz eksigim var.
L
8 yıl
silinsin
silinsin yanlış oldu
L
8 yıl
Boğaziçi Sosyoloji Okunur Mu ?
Arkadaşlar sorum bu. Sosyoloji bölümünü araştırdım, iş bulmak imkansıza yakın gibi şeyler gördüm. Boğaziçi'nde okusak da mı böyle olur ?

Hukuk tutuyor ama gitmek istemiyorum.
L
8 yıl
800-1200 TL Arası İnternet ve Office İçin Laptop
Sadece internet kullanımı, film izleme ve office için kullanacağım. Max. 1200 tl bütçem var. Laptop önerebilir misiniz arkadaşlar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.