R

Teğmen
30 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
11 ay
Whatsapp Kurulum Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Whatsappta yanlışlıkla tüm verileri temizle seçeneğine bastım ve verileri temizledi. Whatsapp a tekrar girdiğimde sıfırdan kurulum yapılan ekran geldi.
Telefon numaramı yazıp ilerlediğimde ''Bağlanamıyor.Lütfen daha sonra tekrar deneyin'' hatası oluyorum. İki gündür böyle. Bu sorunla karşılaşan ve çözen oldumu? Lütfem yardım edin.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
3 yıl
HONOR MAGİC WATCH 2 SES SORUNU
Merhaba arkadaşlar. Honor magic watch 2 akıllı saatim var 4 ay oldu alalı sesli görüşmede önceden karşı tarafa sesim gidiyordu fakat son iki haftadır gitmemeye başladı. Karşı taraftan ses geliyor ama benim sesim gitmiyor. Bunun nedeni nedir böyle birşeyler karşılaşan oldu mu acaba?
R
4 yıl
WPS TUŞU HAKKINDA YARDIM
Arkadaşlar merhaba. Evim büyük olduğu bazı odalarda internetim çekmiyor menzil genişletici almaya kadar verdim.
Tp link menzil genişletici almayı düşünüyorum kablosuz olarak modemdeki wps yi açarak kablosuz bağlanıyormuş.
Benim merak ettiğim konu ben wps yi açarsam benim internetim ağıma herkes şifresiz olarak girmez mi ben mi yanlış biliyorum?
Yada bunun farklı bir yöntemi felan var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
R
4 yıl
CAM BALKON FİRMA TAVSİYESİ
Merahab arkadaşlar. Balkonuma cam balkon yaptırmak istiyorum Bursada piyasada çok fazla bu işi yapan firmalar var hangisi iyidir kötüdür hiç bir fikrim. Önerebileceğiniz cam balkon firmaları neledir?
R
4 yıl
KabloNet Tecrübeleriniz İçin Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar. Bayramdan sonra yeni bir eve taşınacağım, taşınacağım evde kablonet ve superonline alt yapısı mevcut. Aynı zamanda vodafone da kablonetin alt yapısı üzerinden internet verebiliyor. Daha önce hiç kablonet kullanmadım. Araştırdığım kadarıyla çok sıkıntı yaşayanlar v.s. olmuş. Wifi çekmeme dar alanda çekme durumları felan olduğu ve sürekli kopmalar yaşandığı söyleniyor. Kablonet hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz ben ve benim gibi kararsız kalan kişiler için yol göstermiş olursunuz. Kablonet için yüz 100 Güldüren Tarife dikkatimi çekti. Sizce ne yapmalıyım? Kablonet, Superonline, Vodafone sizce hangisi?
R
4 yıl
Dizi tavsiyesi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Dizi önerilerinizi bekliyorum. Her bölümde heyecan olan sürükleyici bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekleyebileceğim bir dizi önermenizi istiyorum.
Mesela Presion break ve la casa de papel izledim beğendim fakat braking bad ve vikings gibi durağan ilerleyen diziler hoşuma gitmedi. Şimdiden herkese çok teşekkürler.
R
4 yıl
Bluetooth kulaklık bağlantı sorunu
Merhaba arkadaşlar. Bilgisaarıma tanıttığım bluetooth kulaklık resimdeki gibi bağlantısı kopuyor ve ses gelmiyor. Bir türlü düzeltemedim yardımcı olabilecek var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Bluetooth Kulaklık Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
150-200 tl civarı müzik dinlemek için bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Bir sürü marka ve kulaklık var. Ses kalitesi iyi olan önerebileceğiniz veya kullandığınız kulaklıklar nelerdir tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
R
5 yıl
İphone 6s wifi kopma sorunu
Merhaba arkadaşlar.
Benimde çoğu kişide olduğu gibi wifi kopma sorunum var. Telefon açıkken wifiye bağlanıyor kopma v.s. sorun yok fakat ekran kilidi devreye girince bir süre sonra wifiden kopuyor. Ekran kilidini açıp tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Araştırdığım kadarıyla bir çok kişi bu konudan müzdarip denilen herşeyi denedim ama sorunu çözemedim.
Aramızda bu sorunu çözebilen veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz.
R
5 yıl
VodafoneNET kullananlar?
Merhaba arkadaşlar. 10 MB hızında vodafone dan internet almayı düşünüyorum. Vodafone bu konuda nasıldır tecrübeli ve kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizlerle paylaşabilir mi? Pişman olur muyuz aldığımıza acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.