M

Çavuş
29 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
139 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Yeni Başlayana Öneriler (Beslenme, Hareketler vs. )
Bugün ani şekilde vücut geliştirmeye başlamaya karar verdim arkadaşlar ve az önce gidip yazıldım salona. Küçük bi şehirde yaşadığım için pek seçme imkanım yoktu. Pek de ilgileneceklerini zannetmiyorum aslında o yüzden buraya daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak için geldim. 185 CM 83 kiloyum yağ oranımı bilmiyorum. Başlangıç için hangi egzersizleri yapmalıyım nasıl bi beslenme programı uygulamalıyım bi yardım eli uzatırsanız çok sevinirim.
M
9 yıl
EGE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ PAYLAŞMA PLATFORMU (SORUSU OLANLAR, OKUYANLAR İÇERİ)
Bu seneki tercihlerde ege üniversitesi diş hekimliği yazmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir çok soru var. Şehir hakkında sıkıntı yok ama internette üniversite hakkında yapılan yorumlar kafamı karıştırıyor. Üniversite hakkında bilgileri 1. ağızdan almak daha güvenilir olur diye bu konuyu açtım. Benim gibi arkadaşlar varsa eğer onları da bilgilendirmiş oluruz hem de forumda bilgi kirliliği olmamış olur. Sorusu olan da yazsın, okuyan arkadaşlar da yazsın veya özel mesaj atsın ben editlerim konuyu.
M
9 yıl
Palme LYS Biyoloji Denemeleri Hk.
Arkadaşlar bu palme biyoloji bana gereksiz ayrintili gibi geliyor. 2013 lys sorularini cozdum 25 netim var ardina palmeyi cozdum 20 ye dustum. Var mi benim durumumda olan ve tavsiye verebilecek olan?
M
10 yıl
TV Manyaklari Iceri Cok Acil :D
Arkadaslar 28 nisan pazartesi gunu kanal d de gece 12 de bi film vardi adi bi turlu aklima gelmedi icim icimi yiyor bi el atin da sunu bulalim yoksa kendimi kesecem
M
11 yıl
Adidas İnternet Satışı
Arkadaşlar adidasın internet sitesinden bir ayakkabı beğendim 55 dolar. Acaba adidas' ın internet sitesinden Türkiye' ye satış var mı? Herhangi bir bilgisi olan veya daha önce alışveriş yapmış olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
M
11 yıl
Galaxy S2 Alınır Mı?
Malumunuz s4 de çıkmışken şu aralar s2 ler bayağı ucuz. Şu saatten sonra s2 işe yaramı iş görür mü ne dersiniz alrsam pişman olur muyum?
M
11 yıl
Mavi Ekran Hatası
Birkaç gündür bu başıma gelmeye başladı arkadaşlar. İnternetten dizi izlerken birden ekran gidiyor çizgiler beliriyor ve pc mavi ekran hatası vererek tekrar başlatılıyor. Ben ekran kartı ile ilgili oldugunu düşünüyorum. Ekran kartımın modeli Ati Radeon HD6850 1GB. Acaba cok mu ısınıyor ekran kartı veya elektrik git gel yapıyordu ondan yanmış olabilir mi?
M
11 yıl
New Balance M360 Serisi
Beyler New Balance ın M360 serisini internet üzerinden nerde bulabilirim. Bir sürü siteye baktım ama kendi sitesi dışında hiçbirinde bulamadım. Kendi sitesindede çok pahalı. Yardımcı olursanız sevinirim. Aradığım model bu.http://www.newbalance.com.tr/new-balance-Gunluk-Ayakkabi/Mens-Lifestyle-19436.html
M
12 yıl
PS2 SİYAH EKRAN SORUNU
arkadaşlar ps nin içine dvd yi koyuyorum mavi sony ekranı geliyor sonra ekran siyah oluyor ve öyle kalıyor. sorun nedir acaba çipte mi yoksa lenste mi?
M
13 yıl
Yeni Ayakkabı Aldım Beyler [SS\u0027li]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.