N

Yüzbaşı
29 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
441 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 ay
Kıl dönmesi ameliyatı tavsiye
Arkadaşlar kuyruk sokumunda oluşan bu rahatsızlık için ameliyat olan veya bilgisi olan var mı ? Lazer ile tedaviden bahsediliyor gerçekten işe yarıyor mu. Veya normal ameliyatın olumsuz etkileri var mı ?
N
geçen yıl
Bu dolandırıcılık yöntemi nasıl işliyor
Bir mail geldi nasılsınız falan diye. Cevap yazdım kimsiniz diye. Daha sonra şöyle bir cevap geldi. Bir çok kişiye bu tarz mailler gidiyor biliyorum fakat merak ettiğim şey inanan kişilerden ne tür taleplerde bulunuyorlar

Dear Hakan

Thank you for your prompt response to my email. Please read this email carefully so you may understand the details of what I will be saying, as well as the reason I contacted you.

I had contacted you to solicit your honest assistance in profiling funds belonging to my late client: Mr.Marvin
I want you to consider the details so you could understand the reasons I need your maximum co-operation.

I have since carried out a search on his actual extended family ties and my efforts have been to no avail, hence my contacting you. I do not have any hidden agenda or Ulterior motive, so please don't burden about that.

My mail to you was written as a matter of last resort because of the circumstances surrounding this claim right now. Marvin was an oil merchant and he had oil dealings around Europe, Asia/Middle East and South America. He died at 57 alongside his wife Winifred who was 45, and their only daughter, Dorothy, 12.The whole family are no more. They were Christians.

He lived most of his life here in England but traveled often. I served as his private Solicitor for the last Twelve years preceding his death. Marvin migrated into England a long time ago as an orphan.

I know you may not be in any way related to my client but you need to understand the main reason I contacted you. I contacted you because after the death of my late client, I was informed by the bank to search for any member of his extended family to put up a claim, or who could be presented as managers or trustees for his deposited funds with them which stands due to the fact that he died with his immediate family members.

After preliminary efforts of search that came to no avail, I was given an ultimatum to look for someone to come for the claim or have the funds liquidated and made un-serviceable in accordance with existing laws because it will be assumed that no member of his family is alive.

After unraveling their plans and professional consideration on my part, I decided to look for someone with the same last name with my late client, to apply for this claim due to the fact that I have in my possession some legal documents which are very important and which might be requested by them and can only be provided by me since they have been with me. This will enable us to successfully claim the funds and we share the proceeds with 50% going to you and 50% to me. The total amount is 17.2 million British Pounds which is over 23m United States dollars

I feel and know that you will be able to make this claim successfully because of your last name which is the same as that of my late client. I want you to be rest assured that this is legal with no risk involved, since all the legal documents that will give you the right to make the claim are available. More also, it was stated on his documents that his next of kin is to produce these documents for the claim of funds.

Note: We are to keep this confidential at the moment, until the funds are finally released and transferred. Though the bank will be transferring the funds to only the next of kin, then you will be the one to send me my 50% share. I contacted you to make the claim, and I will do everything on my part to make sure the funds are transferred smoothly, and for this reason, I will appreciate it if you are very sure you can assist with this and execute this with the required diligence.

I have all the documents related to the funds, but I cannot release them now for security reasons until I have attained your full confidence. I will provide you with any information you need as we proceed. I want you to be rest assured that this business is going to be done in line with the law avoiding anything illegal. I would be protecting you 100% all the way through this transaction.

I will wait for your response. If you have gone through this mail, thought over the business details and feel it is well understood, please get back to me telling me that you are willing to go ahead, so I can inform you on how to proceed and also give you the contact of this bank where this fund is lodged.

Thank you for your time and sorry for my long email. I wait to hear back from you.
N
geçen yıl
Saraybosna\u0027da yaşayan var mı?
Orada yaşayan veya oraları çok iyi bilen birilerini arıyorum. Ocakta gezmeye gideceğim. Sormak istediğim bir kaç konu var
N
2 yıl
Kiralık araç lastik yırtıldı
Enterprise firmasından kiraladığım Fiat Egea araç ile otoyolda seyir halindeyken lastik yırtıldı. Aracı henüz teslim etmedim. Ek sigorta vs yok. Sadece kiralamak ücreti var. Sizce masrafı bana kitlemeye kalkarlar mı? Sorumlu muyum?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
2 yıl
Ev satıp vadeye yatırmak mantıklı mı ?
Arkadaşlar evi krediyle aldım. Taksitlerin bitmesine daha yıllar var. Vadeye yatırsam ayda 15 bin civarı getirisi var. 3-5 bin arası kiraya çıkabilirim. Yılda 160-180 arası getirisi oluyor. Sizce mantıklı olur mu?
N
2 yıl
Nişan evresinde sorunlar yaşıyorum
Arkadaşlar ben şuan nişanlıyım. Nişanlım 30 bin lira kredi çekip ailesine verdi. Onlardan para almıştım ve şuan zor durumdalar geri verdim diyor. Ama nişan yapana kadar böyle bit borçtan haberim yoktu. Ve bir problem daha. Benim kendi evim var tabi krediler vs var. İş yerimize biraz uzak kalıyor. Israrla kiraya çıkmak istiyor. Ben diyorum 1 yıl oturup borçları bitirelim sonra yakın yere tasiniriz ama anlamıyor. Sürekli sorun yaşıyoruz çıkmazın içindeyim. Sizce ne yapayım.


26 Mayıs 2022 23:27 Edit: siz haklı çıktınız dostlar. Herşey bitti nişanı attık. Taviz verdikçe daha fazlasını istediler ailesi işleri zorlaştırdı bende bitirme kararı aldım. Çok üzgünüm ama keşke böyle olmasaydı. Yıllarım emeklerim çöp oldu
N
3 yıl
3 doz aşı olan babam pozitif çıktı
Kendisi 70 yaşında. 3 doz çin aşısı olduğu halde önceki gün rahatsızlandı ve test yapıldı ve pozitif çıktı. Sizce normal mi ?
N
4 yıl
İstanbul\u0027da Yeni Evde İnternet Altyapısı Yok destek lazım
Yeni bir eve taşındım internet nakil yaptırmak istedim ve altyapı olmadığı ve 6 ay sonunda dönüş yapılacağı söylendi.

Benim bina numaram 32. Altyapı sorgulama yaptığımda 30 ve 34 numara binalarda internet olduğu görünmekte. Zaten wifi açınca bir kaç tane ağ buluyor.

Binaya nasıl altyapı getirtebilirim. Neler yapmam lazım. İşlemi nasıl hızlandırabilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
N
4 yıl
Coronavirüsü yendim - İyi ki varsınız DH Ailesi
Arkadaşlar 2 hafta önce konu açmıştım pozitif çıktı diye. 2 haftalık süreç bitti ve son bir hafta kadardır hiçbir şikayetim yok. Bakanlığın yeni talimatına göre iyileşenlere 2. bir test yapılmayacakmış. Sağlık çalışanları hariç. Şuan hastaneden ve ilçe sağlıktan normal hayatıma dönebileceğim söylendi.

Pozitif çıkmayı bekliyordum ama yine de pozitif olduğum söylendiğinde moralim çökmüştü. Kendimi çok kötü hissetmiştim. Hastalığın ilk bir kaç günü benim için zor geçti. Yalnız yaşıyodum birşey yapmaya halim yoktu.

Bu süreçte Hepiniz çok güzel mesajlar attınız. Her türlü ihtiyaçta yanımda olduğunuzu söylediniz. Whatsapp grubu kuralım sıkılma diyen mi dersin Adana'dan şalgam yollayayım diyen mi dersin alışverişini yapalım diyen mi dersin, ve sayamadığım nicesi.. İnanın bunları unutmayacam. Bunlar beni öyle çok mutlu etti öyle moral verdi ki inanın tarifi yok.

Böyle hepinize teşekkür etmek istedim.

Bu süreçte hep yanımda olduğunuz için. İyi ki varsınız..
N
4 yıl
Sonuç Pozitif Çıktı
Daha yeni öğrendim buraya yazmak istedim. 1 haftadır evdeydim. Moral denen birşey kalmadı

E Nabız sonuç ekranı Arkadaşlar
< Resime gitmek için tıklayın >

Edit 1: Az önce aile hekimim aradı ve kullandığım ilaçların yenisinin yollanmayacagini durum kötüye giderse hastaneye yatacağımı söyledi.

Kullandığım ilacın ismi Plaquernil

Edit 2: Arkadaşlar tek tek yetisemiyorum buradan genel yazıyorum. Ben özel hastaneye gittim. Akciğer filmi ve ardından tomografi çekildim. Tomografiye göre pozitif çıktı ve boğazdan sürüntü alındı enfeksiyon birimine toplanıp test yapıldı. 48 saat içinde sonuç çıktı.

Bende hiç ateş çıkmadı nefes darlığı vs olmadı. 1 haftadır bitmeyen halsizlik olduğundan hastaneye gittim. Herkeste belirtiler farklı olabiliyor. Ama cidden gördüm ki moral çok önemli. Moralini yüksek tut diyenler laf olsun diye söylemiyor

11 Nisan 2020 Saat 22:10 güncellemesi. Arkadaşlar şuan çok daha iyiyim. Atlattım gibi birşey sanırım. Sadece hafif öksürük ve bel sırt ağrısı oluyor. Halsizlik vs kalmadı gibi. Buradan attığınız destek mesajları inanın bana çok moral oldu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.