[

Çavuş
29 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
[
14 yıl
Holy war oynayan warmı ??
Arkadaşlar holy war stratejik savaş oyunudur bu oyunu oynayanınız varmı

http://holy-war.net/index/index2
[
14 yıl
Cermenler için speed asker kasma taktiği
Arkadaşlar bu taktik aslında çok kolay hatta aranızda bu taktiği bilenler de vardır...
Neyse taktiğe gelelim ;

Görevleri yapmamamayı seçiyoruz çünkü zaten 3.20 saatte bir hammadde gelicek görev yapmanın bir anlamı yok aynı hammadde gelicek ..
ilk önce 20 altını alıyoruz reis dededen 5 er altından odun , tuğla , demiri geliştiriyoruz 5 altın kalıyo bu altınları hemen harcamamanızı tavsiye ederim..
ilk önce bütün hammaddeleri 1. seviyeye getiriyoruz hammadde sonlara doğru yetmeyecektir 1-2 saat ara verip tekrar oyuna giriyoruz ve bütün seviyeleri 1'e getiriyoruz sonra hammadde desteği geliyo zaten ve biraz da bekleyip merkez binasını 2-3 seviye askeri üssü 1. seviye yapıyoruz ve kışla kuruyoruz ama daha asker basmaya zaman var ve 1-2 saat daha bekliyoruz hemde hammadde desteği geliyo bu paranın yarısı ile her hammaddeden 1er tane seviye 2 ye getiriyoruz.. artık asker basmaya başlıcaz ama çok az bişeyler daha var hammadde deposu ve tahıl ambarı kuruyoruz ve az hammaddeyle bekliyoruz uyuyoruz bu korumanın son günü..
bütün paramızla asker basıyoruz ve akşam uyumadan önce bir daha biriken hammadde ve destek hammaddeyle biraaz daha asker basıyoruz yaklaşık 10 asker oluyo.. erken yatmanızı tavsiye ederim çünkü sabah erken kalkıcaz.. 6 ya saatimizi kurup yatıyoruz.. sabah 6 da kalktığımızda bi miktar 4-5 askerlik hammadde olacaktır ve basıyoruz direk 15 asker oluyo ve hiç ama hiç tahıl sıkıntısı olmuyo ilk önce cermenlere saldırıyoruz (not:korkmak yok sizden yüksek nüfuslular kesin olacaktır ama onların askeri yoktur yada az vardır olsada zor asker basarlar hammadde geliştirmemişlerdir) yüksek nüfuslu cermenlere saldırıyoruz gelen hammaddelerle 20 asker yapıyoruz sonra başka cermenlere saldırıp hammadde toplayıp o gün 50 asker olmanız lazım (en az) sabah kalktığınızda artık nüfus fark etmez romalılara saldırıyosunuz lejyonerler güçlüdür ama sizin 50 tokmak sallayanınız varsa onların en fazla 20-30 vardır ve hammaddelerle bugün 75 tokmağa ulaşıyorsunuz 75 olunca durun yine saldırın ama bu günlük asker basmayın.. şimdi bütün hammaddeleri 2. seviye ve 1 er tane odun demir tahıl ve tuğladan 3. seviye yapıyoruz.. ertesi gün 100 tokmak yapıp akademi kuruyoruz.. paladin için hazırlık yapıp paladin basıyoruz... hammadde biriktirip 25 paladin yaptıktan sonra 14x14 e çıkıyoruz. (not casus için hazırlık yapıp casus ta basın 5-6 tane)sonra casusla 14x14 teki yüksek nüfuslu (cermen galya roma fark etmez) köylerin asker ve hammadde sayılarına bakıyoruz. çok askeri varsa tokmaklarla asker kesip paladinle yağmalıyoruz .. tokmak sayısını şimdilik 100 den indirmiyoruz ve paladini basabildiğimiz kadar basıyoruz bu sırada yine aynı taktik tokmakla kesim paladinle yağma taktiğiyle gidiyoruz 14x14 sizin elinizde olunca sizde az üretilen hammaddenin vahasını alıyoruz ve hammadde seviyelerini 5 e çıkartıyoruz her gün zaten gelen hammaddelerle ve yağma hammaddelerizye köyü geliştirip 2. köyü kuruyoruz.. bunun 1-1-1-15 olması daha iyi ama 9 tarlalı da olabilir .. bu köyde baltacı ve paladin geliştiriyoruz bu saldırı köyü öbür köydeki askerlerle 21x21 deki en çok askerli köye dalıyoruz askerler gidebilr ama onlarında kayıbı olur sonra 1. köyde mızrakçıyı açıyoruz.. bu 1. köyde en az 500 mızrakçı 250 paladin olması lazım 2. köyde ise 500 paladin ve 1000 baltacı olması lazım artık o en küçlü köyü yıkıyoruz.. ve toytona geçiyoruz.. 2. köyde artık 1500 baltacı 500 paladin 500 toyton olması lazım .. paladin ve toytonlarla uzak köyleri baltacılarla ise yakın köylerdeki bütün askerleri kesiyoruz.. ve gerisi size kalmış iyi bir birliğe girin

Bende işe yaradı inşallah siz de yapabilirsiniz
şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.