F

Yüzbaşı
26 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
6 yıl
Air Jordan İmitasyon Ürünler
.
F
6 yıl
Parfüm orijinalliği
silinebilir.
F
6 yıl
xiaomi powerbank nesil farkı nedir?
Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi, xiaomi 10000mAh powerbanklerin nesil 1, nesil 2, nesil 3 türleri mevcut. Aralarında ne fark vardır? Iphone 7 şarj performansı nasıldır.

Teşekkürler.
F
6 yıl
Thierry Mugler a*men serisindeki parfümlerin farkları nelerdir?
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi thierry mugler'in a*men serisinde;

A*Men, A*Men Gold, A*men Kryptomint, A*Men Les Perfums de Cuir, A*men Pure Coffee, A*Men Pure Energy, A*Men Pure Havane, A*Men Pure Malt, A*Men Pure Shot, A*Men Pure Tonka, A*Men Pure Wood gibi bir çok çeşit var. Bir ara bu seriden bir tanesini denemiştim ve hoşuma gitmişti ama şu an hangisi olduğunda dair hiç bir fikrim yok. Kış için uygun olan hangisidir bu seri içerisinden, hangisini tavsiye edersiniz?
F
7 yıl
4 yollu switch
Merhaba bir entegrenin 4 farklı bacağından 4 farklı çıkış almaktayım. Fakat bunu kontrol edebilecek bir switch bulamadım.
< Resime gitmek için tıklayın >

Şu işlevi gerçekleştiren bir bacak ortak diğer taraf 4 yönlü bir switch var mı? Yoksa nasıl yaparım bu işi.
F
7 yıl
Aliexpress kargo sorunu
7 gün önce sipariş ettiğim kargom malezyada mı ? Anlayamadım ben yardımcı olabilecek var mı?

aliexpress profilimden, cianiao ve ptt den ayrı ayrı kargo takibi resmi ekliyorum. İşin garibi ptt 10 martta gösteriyor son işlem tarihini. Fakat ayın bu gün 4'ü.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Aliexpress ödeme problemi
Merhaba, dün bankamatik kartımdan sipariş geçtim ve ödeme yaptım. İki siparişte ödemeden geçti ve gönderim bekliyorlar. Fakat kartımdaki bakiyeye baktığımda hiç para çekilmemiş kartımdan. Hesap hareketlerinde BLK KAYD- 68.04-ALIPAY EUROPE LIMITED LUXEMBO böyle bir blokaj görünüyor. Bu durum normal mi? Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Bursada cafe kashmir nerede
Arkadaşlar Bursa'da kafe kashmir nerede? Nasıl giderim? Nostalji sokak no 28 diyor ama navigasyonlarda haritalarda bulamıyorum farklı bir şehirden gideceğiz tarif edebilecek birisi var mı?
F
7 yıl
Dizi Takip Uygulaması Tavsiye Edebilir misiniz?
Merhaba, izlediğim dizileri takip edebileceğim, izlediğim bölümleri, izlendi olarak işaretleyebileceğim ve takip ettiğim dizilerin yeni bölümlerini bana bildirim ile haber verebilecek bir uygulama var mı?
F
8 yıl
AÖF 2016 Ders Seçimleri Ne Zaman Başlıyor?
Merhaba, AÖF'e bu sene ikinci üniversite olarak kaydoldum. Bölümüm sağlık yönetimi fakat ders seçimleri ne zaman başlayacak bir bilgi edinemedim. Haberi veya daha önceki senelere dayanarak bir bilgi verebilecek var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.