R

Yüzbaşı
27 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
15 yıl
Ram önerisi
merhaba.sistemim biraz yavaş.Şu aralar elime biraz para geçti ve harcamadan sistemi biraz düzeltmek istiyorum.Öncelikle ramdan başlamak istiyorum.Hangi ramlar bu sistemle uyumludur?DD2 olmuyor sanırım

http://img132.imageshack.us/img132/4299/sistem.jpg

< Resime gitmek için tıklayın >
R
15 yıl
Pc Acılmıyor...!
Merhaba Arkadaşlar,

Pc acarken bır sorunla karsılastım.Karsıma siyah bir ekranda " reboot and select proper boot device or insert boot media in selected device and press a key " yazısı geliyor...Bunun ıcın napmam lazım.yardımcı olursanız sevınırım...


Teşekkurler...
R
15 yıl
Aktif kullanım süresi dolanlar için kampanya var mı?
Aktif kullanım süresi doaln aboneler için yanı 3 ay içinde kontor yüklememiş abonele riçin bir kampanya avr mı?Biğr ara var mı? bulamadım...
R
15 yıl
zyxel bağlantı çok yavaş
zyxel p 660HW T1 V2 modelini kullanıorum.Kablolu bağlanıyorum.Ama eski modemimle daha hızlı bağlanıyorum.Bunda bir siteyi açmak için biraz beklemek zorunda kalıyorum.Hangi ayarları yapmam gerekir?
R
15 yıl
İŞteCELL de sınırsız konuşma imkanı mı var
Bir arkadaşım İŞTECELL i.Ona gelen mesajda milyonlarca turkcelliyle sınırsız konuşmaya başlayabilirsiniz. diyordu.Bu nasıl bir tarife.Sanırım iş yerinden yaptılar.Msjda her yöne kampanyası vs birşey demiyordu
R
15 yıl
Goller Cepte...Günün fırsatı
Kayıt ol, Goller Cepte üyeliği kazan!

Hemen kayıt olan ilk 10.000 Turkcell'li, sezon sonuna kadar Goller Cepte aboneliği kazanıyor.

Hemen katılmak için tıklayın.

* Üyelik süresi 2008-2009 sezonunda üyesi olunan takımın kalan tüm maçlarını kapsamaktadır.
* Digiturk LigTV'den canlı yayınlanan Turkcell Süper Lig maçlarının gol görüntüleri maç sırasında, LigTV'den canlı yayınlanmayan maçların gol görüntüleri ise ertesi gün üyeye gönderilir.
* Cep telefonu video ve/veya MMS uyumlu ve WAP ayarları yapılmış olan tüm Turkcell faturalı hat ve Hazır Kart kullanıcıları kampanyaya katılabilir.
* Üyelik tanımlamaları en fazla 48 saat içerisinde gerçekleştirilecektir ve bilgilendirme mesajının gitmesinin ardından başlayacaktır.
* Gol videolarının indirilmesi için ayrıca ücret ödenmez.
R
15 yıl
mozilla firafox sürekli çöküyor
Arkadaşlar mozilla firafox sürekli çökme uyarısı veriyor.Mozillayı kaldırdım.Kayıt defterinden kayıtları sildim tekrar yükledim.Ama yine aynı sorun devam ediyor ne yapabilirim.
R
15 yıl
İŞTECELL DE 3 Bireysel Hatla İŞTECELL TARİFESİNDEN GÖRÜŞME YAPABİLİRSİNİZ
İşTcell'li kurumsallar artık Şirketİçi Avantajlarınızı kurumsallarla birlikte bireysel yakınlarınızı ararken de kullanabilirsiniz. Bu seçenek sayesinde seçtiğiniz 3 bireysel Turkcell hatlı yakınınızı sahip olduğunuz Şirketİçi opsiyonunuza göre 2400, 3700 dakikaya kadar bedava veya dakikası 1,5 KR'dan arayabilirisiniz.

Şirketİçi seçeneklerinden Şirketİçi 2400 Bedava seçeneğini İşteHerkes , HerYöne 120 veya her ikisi ile birleştiren, Şirketİçi 3700 Bedava ve Şirketİçi İndirimli seçeneğini İşteHerkes ile birleştiren kurumsal hat sahipleri de İşteYakınlarım seçeneğinden yararlanabilir.

İşteYakınlarım üyeliği ücretsizdir mevcut faturanızın üzerine ek bir üyelik üyelik ücreti ödemezsiniz.

AYRINTILI BİLGİ

Arama yaptım ama daha önce verildiğini görmedim.Eski bir kampanya olmasına rağmen verilmediyse paylaşayım dedim.
R
15 yıl
windows novie maker yüklenmiyor
yeni msn 9 beta ile birlikte gelmesi gerekn moviemaker yüklenmiyor neden.hala eskisi var bende
...
ayrıca mail writer fotoğraf programalrını da yüklemem rağmen hiç biri programlarda gözükmüyor neden?nerededirler...
R
15 yıl
Asus modeme firmware yüklemesi nasıl yapılır?
Asus 6030BI modemim var.Bunda firmware güncelleştirmesi yapmak istiyorum.Fakjat nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Turkey_4PORT_3.6.0C_3A00.firmware.upgrade.img diye bir dosya indirdim kendi sitesinden ama bunu modeme nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.sadece gateway update diye bir bölüm buldum.Ama farklı bir yer olması lazım.Gateway ağlarla ilgili birşey sanırım.Yardımcı olursanız sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.