Ö

Onbaşı
23 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ö
13 yıl
toshiba a500 laptobum açılmıyor ( Acil )
toshiba a500 19w laptobum var daha doğrusu bugüne kadar vardı.
Dün çalışan makine bugün çalışmadı. Açıyorum windows geliyor 10 15 sonra direk kapnıyor durmadan bunu yapıyordu. şimdi ise hiç açılmıyor pille denedim pilsiz direk prize bağlı denedim banamısın demedi işin garip yanı win acılıyodu pile bakıyordum 100 de 0 şarj gösteriyodu. fişe taktım şarj ediyor diyodu 10 sn tekrar kapanıyordu. Şarja taktım pc kapalı olduğu halde pc acık lambası ve sarj lambası birlikde yandı ama işin garibi pc acık değildi ve zaten acılmıyorsdu . defalarca fişi cek tak yaptım her seferinde değişik değişik tepkiler aldım . şarja takdım pil şarj lambası yandı normlade 2 saat sonra şarj dolu lambası yanıyodu . baktım yanmadı bende fişi çektim bu sefer fişi çektiğim halde şarj ediyo lamvbası hala yanıyordu ya gözünüzü seveyim öğrenciyim makie lazım bana yardımcı olun arkadaşlar .

Nedir bu makineni derdi ?
Ö
13 yıl
Win7 ultimate 64 bit Lazım orjinal
Aynen dediğim gibi pc hdd de bozuk dosyalar yüzünden açılmıyor dosyaların yenilenmesi gerek ve bunun içinde win7 cd si lazım bana link verebilecek varmı
Şimdiden teşekkür ederim.
Ö
13 yıl
( Acil laptop dondu )Toshiba bios güncelleme
Toshiba a500 laptop için bios güncellemeyi toshibanın sitesinden indirdim .
Aynı program gibi açıldı ve ben hiçbirşeye basmadan kendi kendine yükleme yapmaya başladı.

37/37 36/37 ....... en son 25/37 oldu ekran karardı ama ekrarın kararmasıyla fanın yükse hızda çalışması bir oldu. yaklasık 20 dk dır fan ve ekran bu şekilde kapatma düğmesine bastım kapanmıyor pili cıkarmak istemiyorum ki elektrik kesilince nolduğu malum ama şuan bilgisayar donmuş gibi numlock felan basıyorum lambası sönmüyoda .

Ama hdd lambası sürekli yanıp sönüyo . Napayım Acil bir çözüm.
Ö
13 yıl
10-15 saniyede bir hata veriyor
s.a. ( toshiba win7 )laptop 10-15 saniyede bir Warning: A problem with the cooling system has been detected. Please turn off the computer immediately, and return it for service die hata veriyo ilk baş hiç bi problem yoktu internete girdim cıktım böle oldu .
Lütfen yardım edin
şimdiden teşekkürler
Ö
14 yıl
araç muayene
Selamınaleyküm abiler şöyle bir sorum olacak kamyonetimiz var .
Bu araç en son 2003 de muayeneye girdi yani 7 senedir muayenesiz geziyor , egzoz pulu en son yine 2003 tarihli ve arabanın bandrol borcu var.

Bandrol borcu olduğu halde muayeneye girebilr miyiz ?
Egsoz emisyon pulu olmadığı içinde muayene gibi 7 senenin cezası varmıdır varsa ne kadardır ?
Şimdi bu araç muayeneye girdğinde 7 senenin cezası ne olur ?
Hadi herşeyi hallettik ( tahmini cıkacak sorunları halletmiş sayarsak ) yıllık muayene ücreti ne kadar ?


Cevaplarınız için şimdiden Teşekür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.