M

Yarbay
27 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Yeni bir web sitesi kurdum, denemek isteyen?
Icerigi biraz garip olan (biraz da sacma) bir websitesi kurdum, denemek isteyen pm atsin. Daha halka acmayi dusunmuyorum
M
12 yıl
Yaya geçidinde yayaya yol vermemek
Bildiğin levhalı çizgili yaya geçidi olmasına rağmen yüzsüzce yayanın önünden , yaya beklerken geçen insanlara sesleniyorum ,

Madem ehliyet sınavını bala mala geçtiniz bilmiyorsunuz, hiç mi medeniyet görmediniz ?


Lütfen bilinçlenelim. Sizlerin aile bireyleri de yaya olabilir. Çocuklarınız, eşleriniz... 2 dk önce gitmek için insanlığımızdan vazgeçmesek ?
M
12 yıl
interRail önerileri ve gereçleri
Merhaba arkadaşlar,

Belki aranızda daha önceden interrail yapmış olan vardır. Bu arkadaşlardan öncelikle tips&tricks şeklinde öneriler bekliyorum.

Rotamız başlıca şu şekilde:

Roma
Milan
Venedik
Nice
Marsilya
Barcelona
Madrid
Bordeux
Paris
Amsterdam


Bu rotada ekleyin dediğiniz, şurda mutlaka vakit geçir dediğiniz bir yer var mı?

Ayrıca dağcı çantası ve interrailde işe yarayacak gereçleri olan ve uygun bi fiyata satmak veya iyilik olsun diye ödünç vermek isteyen varsa sevinirim


son olarak gezi kısmına çok insan takılmıyor diye buraya yazıyorum.
M
13 yıl
antalya-kemer tarafında olan var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlarla Antalya Kemer'de tatil ayarlamıştık kendimizce, 20-27 temmuz arası, ev tutacaktık. Ama ev sahibi döneklik yaptı ve her şeyde anlaşmamıza rağmen cevap vermiyor aramalarıma... Ortada kaldık bileceğiniz.

Şöyle öğrenci hesabı 1 hafta tatil yapabileciğimiz bi konaklama yeri biliyor musunuz? hele tanıdığınız falan olursa daha iyi olur, böyle şer... ler başımıza gelmez.

Hadi iyi tatiller herkese :)
M
13 yıl
LYS sorularını hazırlayanlar
YGS, İngilizce, matematik, edebiyat ve fen sınavlarına girdim. Özellikle İngilizce ve fende 80 iq'su olan insanların hazırladığı belli. İngilizcede gramer hataları, kimyada aktiflik sırasını tam tersi vermeler , fizikte ayna sorusu (eğer cevap 4 olursa ki bence olacak)... YGS'deki birçok saçma saçma sapan soru... Hepsi çok komik..

Hepsine h.s. diyorum h.s.


Hepimize geçmiş olsun.
M
13 yıl
Yurtdışı İçin Burs Olanağı (?) [1.5 yil sonra]
guncelleme: 1.5 yil oldu, su an Kanada'da, Vancouver'da okuyorum. Yurt disinda okumakla/yasamakla ilgili sorulariniz olursa bu basliga yazin, elimden geldigince cevaplamaya calisirim.

Vancouver neresidir, nasil bir yerdir derseniz flickr albumume bir gozatabilirsiniz :http://www.flickr.com/photos/rzkz/

not: klavyem ingilizce oldugu icin turkce karakterler yok, kusura bakmayin. Ayrica dilbilgisi kurallarini da cigneyebilirim cunku amacim olabildigince cok insana detayli(ve hizli) cevap verebilmek :)

not2: tum basligi okumadan soru sormazsaniz sevinirim. ayrica ozel mesajlara cevap atmiyorum, kisisel algilamayin.
----------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar,

Lise son sınıfta okuyorum ve üni. eğitimimi mümkünse yurtdışında devam ettirmek istiyorum. Fakat durumum öyle çok iyi değil. Sadece karşılıksız değil, aynı zamanda mezun olunca yanında çalışma sözü karşılığında verilen burslar bile olur. Sizce hangi iş adamlarıyla irtibata geçmeliyim?

Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Üniversite'den kabulu aldım, depozit ücretleri falan bekliyor ama...
M
13 yıl
v51\u0027den v52ye geçmek
Arkadaşlar 5800 için sunrise kullanıyorum ve v20 c6 ya upgrade etmek istiyorum. Ama v51 yüklü. İlk v52 kurup sonra da v20 c6'lı cfw kurmam için nası bir yöntem izlemem gerekiyor?
M
13 yıl
Kendi Işın Kılıcınızı Yapın!
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımla birlikte, fotoğraflarınıza ışın kılıcı gömebileceğiniz bir editör geliştirdik. Üstelik bedava ve çok küçük bir uygulama. İşinize yarayabileceğini düşünüyorum. Kim ışın kılıçlı bir profil fotoğrafı istemez ki?

Link : http://www.lightsaber.tr.cx

Beğenirseniz lütfen arkadaşlarınıza da önerin! :)
M
14 yıl
istanbul avrupa - giyim mağazası?
Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir giyim alışverişi yapmadım, şimdi birikmiş biraz param ve vaktim de varken üstüme bir kaç şey alayım diyorum. Genelde LCW ve Sevenhill marka ve bu tarzda giyiyorum ama tabi marka olup olmaması farketmez, fiyatı uygun olsun yeter. Bahçeşehir'den ulaşılabilecek (e57 veya 76e güzergahında) tavsiye ettiğiniz giyim mağazası veya mağazaları var mı? Şimdi çıkıp kazıp yemek ya da boş boş dolaşmak istemiyorum.

Çetinkaya tarzında mağazalarda olabilir her markadan satan. Ya da çok kalitesiz olmamak kaydıyla çarşı sokak vs
M
15 yıl
stop motion ve time lapse için fikir önerileri
arkadaşlar , okulda bulunduğum kulüp itibarı ile bu iki terimle iç içeyim son günlerde.
Kısaca stop motion :örneğin bir hamurun(veya lego) şeklini veya pozisyonunu değiştire değiştire fotoğraf çekmek ve bunları birleştirip bi akıcı görüntü elde etmek
time lapse : uzun sürede gerçekleşen olayları, (örneğin sabahtan akşama kadar güneşin ve bulutların hareketleri) , 10 sn gibi aralıklarla çekilen fotolar kullanılarak hareketli görüntü oluşturmak.

Bu iki tanıma uygun proje aklınıza gelirse bilmek isterim. Orjinal bir şeyler yapmak istiyorum.

İlgilenenler ve merak edenler olursa iki terimi google da aratıp bir çok video ya ulaşabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.