D

Teğmen
21 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
Alım Satım Prosedürü
Arkadaşlar istanbuldan ankaraya bir araç getirdim.Aracın plakası falan değişecek prosedür nedir ? Sigorta yarın yaptırsam plakayı sonra alsam sigortasız gezmek istemiyorum.Bana prosedürü anlatabilecek birisi var mı ruhsat plaka işlemleri nasıl oluyor.Ne kadar vaktim var ?
D
12 yıl
2.El Araba Fiyatları Ne zaman DÜŞECEK !!!
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum fiyatlar acayip can yakıyor. Geçen hafta oto pazarına gittim. Baktım bi tane eli yüzü düzgün 2005 vtech sanrooflu gidiyim bi fiyat sorayım dedim. 35 dedi sandım bi güldüm adam sonra ısrarla 45 diye tutturdu. Dedim ne yapıosun böyle işine gelirse dedi. Demem o ki geçen sene alabileceğim süper arabalara şuan param yetmez oldu.Sizce daha ne kadar beklemeliyim.
D
12 yıl
MEGANE 2 HB NASIL
Arkadaşlar sanrooflu megane 2 HB hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Sanrooflu cam tavan sayılır.2004 model değişensiz bir araç buldum 24000 tl istiyorlar fiyat olarak sizce alınır mı ? Alsam 1 sene sonra satsam zarar eder miyim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
D
12 yıl
VTECH Vs ASTRA
Arkadaşlar merhaba sanrooflu bir araç almak istiyorum. 30.000 tl ye vtech2 ve astra enjoy gibi arabalar alabiliyorum.Bu 2 araba arasındada kaldım denebilir.Sizce honda vtech es miyoksa 1.6 astra enjoy mu siz olsanız o paraya bu arabaları alırmıydınız? Çokta acelem yok aslında fiyatlar dahada düşer mi ?
D
12 yıl
20-30.000 TL Arası Sanroof\u0027lu araç tavsiyesi
Arkadaşlar brava aracım vardı.Onu sattım 25 ,26 civarı bi fiyatı olursa daha iyi olur.Sanrooflu spor tarzda bir araba arıyorum.Sanrooflu istememin sebebi hiç sanrooflu arabam olmadı birazda heves etmem aslında.Şuan golf4 ve vtech'lere bakıyorum.Brava bnm için konforlu bir araçtı.Bravanın konforunu aratmıcak araç tavsiyesi olan var mı ?Birde bu baktığım araçlarda bakarken dikkat edebileceğim hususlar nelerdir.Kronik sorunları varmıdır.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
D
12 yıl
HONDA Vs BMW Vs Seat
Arkadaşlar 30000 -35000 tl arası bi bütçem var hani zorlasam 40'ıda görürüm diye düşünüyorum.Sanrooflu konforlu keyif alabileceğim bide gösterişi olan bir araç istiyorum. Cıvıc 1.6 elegans -bmw e46 320i -seat leon 1.6 stylance bu 3 araba mantıklı geliyor bu paralara sizlerinde özellikle kullananların bilgisini almak istiyorum.Bu araçlar ne yakar çok masrafı olur mu ?
D
13 yıl
12v Dc 5v Dc (swichting) regülatör hakkında bilgisi olanlar
Arkadaşlar elim de aşağıdaki gibi 12- 24 volt aralığında dc gerilimi 5.5 volt dc gerilime dönüştüren bir anahtarlamalı regülatör var bunun çalışma prensibi ve kullanılan malzemelerin neden kullanıldığını kısaca anlatabilecek var mı ? projenin bir bölümünde geçiyor. Hocaya sunmam gerekiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
13 yıl
İPTAL
Konu İPTAL
D
13 yıl
Bitirme Tezi Matlab YARDIM !!
Arkadaşlar bu hafta bitirme projesi belirlemem lazım aklıma matlab ' ta görüntü işleme geldi bununla ilgili olarak çekilen bir fotoğraftaki insanların yüzünü bulabilecek veya bir fotoğrafta kaç tane insan olduğunu bulabilecek bir matlab yazılımı yapmayı düşünüyorum. Ancak kaynak pek bulamadım genelde video'dan geçen insanların sayısını sayan yazılımlar yapmışlar bu konuda yardımcı olabilecek elinde kaynak olan bitirme tezi olan varsa yardımlarını bekliyorum arkadaşlar ????
D
13 yıl
Komşum sürekli arabama zarar veriyor !!! Yardım !!
Arkadaşlar ailede 2 adet aracımız var bu konu neden oluyor anlamışta değilim binada 3 adet park yeri var alan olarak sıkıntı yok hem evin önünde hem arkasında park yeri var birde kapalı garajımız var.Araçlarımızdan bir tanesi sürekli dışarda babamın aracı asla kapalı garaja çekmez bende arasıra kapalı garaja çekiyorum ne zaman çeksem arabama bir şeyler yapıyorlar artık sinirlerim bozulmaya başladı bugün sabah arabanın yanına indim bi baktım arka silecek ortadan 2 ye bölünmüş şüphelendiğim ve sürekli kapalı garaja çeken birisi var onunla pek münasebetimizde yok bir aralar arabanı düzgün çek diye not bırakıyordu artık oda yok direk zarar ziyan arabayı çizmeler sileceğini kırmalar falan anlamış değilim tam eminde değilim ama binada ondan başka yapabilecek biriside yok zaten konuşmuyoruzda bugün arkadaşlarım geldi.İstersen bizi tanımıyorlar bizde onun arabasını parçalayalım sonrada kaçar gideriz dediler.Gözümle görmediğimden ve hayvan evladığı olmadığımdan dolayı ben zarar vermekten çekiniyorum.Ne yapsam işin içinden çıkamıyorum kapalı garaja arabayı çekmek bnmde hakkım anlamışta değilim bu durumu adamı gözümle görsem yaparken buraya bu mesajı yazmadan binayı başına yıkıcam o yöndende sıkıntılıyım !!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.