F

Yarbay
21 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme (?)
1124 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
2 yıl
SATOLDI WD SN750 500GB NVMe M.2 Soğutuculu SSD
Amazon TR den 24 07 2020 tarihinde alınma

Kutu fatura Garanti mevcut garanti süresi 5 yıl sistemde aktif olarak kullanılmakta.


Fiyat:xxxx₺

Not:Her türlü görüş ve önerileriniz için LÜTFEN mesaj atınız. EFT/havale sonrası alıcı ödemeli kargo yapılır.


< Resime gitmek için tıklayın >
F
2 yıl
PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum. Link bırakıyorum. Almak isteyenler için sıcak fırsat.


https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11871
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


@inventus
F
4 yıl
Ünv için yazıcı tarayıcı fotokopi tavsiye lütfen
Merhaba arkadaşlar, ünv sınavina hazırlık aşamasında olan yeğen için evde kullanılacak bir yazıcı tarayıcı ve fotokopi özelliklerini barındıran uygun fiyatlı bir makineye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda marka ve model tavsiyesini alabilirmiyim. Teşekkürler.
F
4 yıl
TABLET SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN (BÜTÇE 1500 TL) ????
Arkadaşlar bu iki tableti araştırdığım kadarıyla hemen hemen aynı özellikleri barındırmakta fakat siz değerli kullanıcılarında kişisel yorumlarını bilmek isterim.

Fiyat maksimum 1500 tl ile kısıtlı olduğundan bu iki üründen birini seçmem gerekiyor. Özelikle oyunlardaki performansı konusunda bilgi verebilecek arkadaşlar net ve kesin şekilde belirtirlerse çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kıyaslama yaptığım zaman arada uçuk bir fark görünüyor ama donanım özellikleri yakın ve kullanıcılarının yorumlarıda hemen hemen aynı.

TIKLA

1-Lenovo TAB M10 10.1" 32GB 4G LTE Tablet Siyah ZA490043TR
2-Lenovo Tab M10 TB-X605F 32GB 10.1" IPS Tablet Siyah ZA480027TR
3-Samsung Galaxy Tab A SM-T510 32GB 10.1" Tablet
F
5 yıl
Excelde veriyi başka sayfada gösterme Yardım lütfen
@cdemir Hocam merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum mahsuru yoksa. Şimdiden teşekkür ederim.

Tabloda yer alan bir ekipman koduna, başka sayfada karşılığı olan aynı ekipmana ait üniteyi göstermek istiyorum fakat yaptığım formülde başka bir ekipmanın koduna karşılık gelen üniteyi veriyor.

Şöyleki;

"Sayfa1!I2" hücresinde yer alan ekipman kodu bu C212700730BQ03M01 ve bu koda karşılık gelen "Sayfa2!B2" hücresindeki ekipman kodu C212700730BQ03M01 eşleşince Sayfa2!C2 hücresindeki üniteyi versin istiyorum fakat aynı sütundaki başka bir ünitenin adını veriyor.

+ARA(I2;Sayfa2!B2:B81;Sayfa2!C2:C81)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
5 yıl
KGYS Sisteminden 74 km ile ceza yedim.
Arkadaşlar bu konuda net bir bilgim olmadığı için sormak istedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Bölünmüş ve 4 şeritli yol fakat şehir içinde olduğundan hız sınırı 50 km denildi ama ben öyle bir tabela görmedim. 13.08.2019 tarihinde bu yolda 74 km ile 488 tl trafik ceza yemişim fakat bana cezayı kesen KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) olduğu için şaşırdım. Gelen ceza kağıdında cezanın kesildiği yolun yer bilgisi "SİİRT ÇEVRE YOLU" ibaresi yer alıyor.

Benim anlamadığım nokta çevre yolu olunca hız sınırı 82 değil mi?
KGYS nasıl hız tespiti yapıp radar cezası diye plakaya ceza kesiyor anlamadım.
Ceza kağıdında hız sınır bölgesi km değeri yazmıyor.

Eğer haklılarsa itiraza gerek yok ödeyeceğim ama haksız bir durum söz konusu ise itiraz etmek istiyorum. Bu yüzden konuyu açtım. Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
F
5 yıl
3 lü ankastre set önerisi lütfen
Arkadaşlar maksimum bütçe 2 bin tl ve 3 lü set arayışındayım. Kullanıcıların yorumlarını okudğum kadarıyla kumtel alınmaz vestel ve arçelik alınır ama pahalı ferre var yorumların bir çoğu olumlu. Hal böyle olunca ferre nin bir modelini beğendim ama siz kullanıcılarında yorumlarını bilmek iyi olur diye düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/ferre-the-black-magician-3-lu-ankastre-set-sbe-6-ld-firin-1140-cam-ocak-spr-600-kumandali-davlumbaz-p-MTFERBLACKMAGICIAN
F
5 yıl
70 bin TL Lik Araç Önerisi ( Neden TOLEDO değil)
Arkadaşlar merhaba,

70 bi ntl ye kadar otomatik ve dizel seçenekleri olan km' si düşük kazasız değişensiz boyası az olan bir araç bakıyıroum ama bakmakla kalıyorum nedense. Çünkü araçların çoğu ağır hasarlı veya değişensiz boyasız denilip tramerde 5-10 bin tl arası bir kayıt çıkıyor.

NEden TOLEDO değil dememdeki neden, bu aracın 2016 modelinden tam 3 tane sorunsuz buldum. Otomatik, dizel, düşük km (90 bin km de) değişensiz lokal boyalı ve arabanın diğer özellikleri (park sensörü, yokuş kalkış desteği, 6 airbag, katlanır yan aynalar, star stop, geniş bagaj hacmi vb) cabası. Lakin genel kanı şu;bu aracı sonradan satmak istersek zor satarız durumu. Aracın euro ncap testlerinde %92 başarısı ve 5 yıldız aldığı bir modeli neden tercih etmeyip yüksek yaş ve clio tarzı araçları aldırmaya yönlendirilmek.

Sizden ricam önerisi olan varsa belirtirse çok makbule geçer. Okuyup zaman ayıran herkese teşekkürler.
F
6 yıl
İphone X Şeffaf Kılıf Tavsiye Acil Lütfen
Arkadaşlar merhaba, iphone x için kılıf alacağım ama aşağıdaki şeffaf olan modeller arasında tercih etmem gerekirse hangisini tavsiye edersiniz. Korusun ama çok kaba olmasın dersem abartmış olur muyum? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

iPhone X için Tech21 Pure Şeffaf Kılıf

Spigen Apple iPhone X Kılıf Rugged Crystal - 057CS22117

Spigen Apple iPhone X Kılıf Neo Hybrid Crystal Gunmetal - 057CS22172

Spigen Apple iPhone X Kılıf Ultra Hybrid Black - 057CS22129
F
6 yıl
Huawei Mate 10 Lite mi ? Huawei P10 Lite Mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.