A

Onbaşı
20 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
irelia hakkında yardımınıza ihtiyacım var
merhaba. sanırım bazı solo top herolarında (wukong-xin-zed-riven-cho-gp-renekton-olaf-jax-singed vs) fazla takılı kalmışım. en son ireliayı aldım, sürekli karşıma gelirdi. laneda ezilse dahi oyunun sonunda ölümsüz oluyor. ve gerçekten oyunu taşıyabilen bir hero.

konu kirliliği olsun diye değil, eğer yanlış bir build izliyorsam bileyim diye açtım bu konuyu. ki kaybettiğim oyunlarda dahi laneı vermedim. 0 gank olsa dahi.

http://oi43.tinypic.com/53a0ig.jpg
A
11 yıl
kamil seven adam
bunu hatırlayan liseli değildir. bir de jamal vardı, sayko usta vardı. tey tey tey...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
benim şu külüstürü nasıl adam ederiz (ssli)
arkadaşlar merhaba. bir hayli eski bir bilgisayarım var. fazla kullanmadım laptop aldıktan sonra. bir arkadaşım uzak yola gidiyordu, laptobu ona verdim. şimdi külüstürü açtım, birkaç oyun denedim. örnek vermek gerekirse; görsel efektli (java) tarzı oyunlarda(poker vs) acayip kasıyor. denemek için knight ı indirdim; onda da acayip bir kasma var. internet penceleri tam ekranken; aşağıya indirdiğimde yavaş yavaş iniyor. birkaç ss aldım onları da ekleyeyim. umarım yardım edebilirsiniz. bilgisayardan ümitliyim çünkü 2-3 yıl önce çok rahat oynardım knightı. kasmazdı.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
rüya tabiri yapabilecek arkadaşlar bakabilir misiniz
rüyamı kesik kesik hatırlıyorum. en son karşımda bi' tane manken vardı, ona bakarak mandalin yiyordum. sonra altın, para felan buluyorum, bakıyorum bir sürü, ooo iyi diyorum. sonra onun rüya olduğunu farkediyorum, defalarca başıma gelen bu rüyalarda rüyanın içindeyken onun bir rüya olduğunu farkediyor ve diyorum ki "bu altınları bu sefer gerçek hayata taşiycam". defalarca ceplerime doluşturdum bir yerlere sakladım fakat her uyanışımda aynı hüsrana uğradım. neden bu tür şeyler hep benim başıma geliyor?
A
11 yıl
2013 oldu hala uçan araba yok
en son asimo diye bir şey yapmışlardı, o da sadece merdiven çıkıyodu. bakkala göndersen mandalin almaya, yarı yolda pili biter kalır öyle. bu ne lan. bu nasıl bir teknoloji çağı? biraz sorgulayalım arkadaşlar lütfen.
A
11 yıl
fethetmek ile işgal arasındaki bağ
evet. toprak sizinse genelde işgal olur. fakat toprak sizin değilse ve olmasını istiyorsanız fethetmek olur. ileride tarih kitaplarınızda çocuklarına şöyle fethettik böyle aldık vay efendim herkes almaya çalışıyodu biz aldık. bayağı büyüğüz biz falan derler. benim fark ettiğim şey ise şudur; fethetmek bir zaman kaybıdır. önemli olan keşfetmektir.
A
11 yıl
rüyamda karımı çocuğumu ve etilerdeki villamı bıraktım
ne kadar saçma bir düzen bu böyle. lanet olsun. rüyamda bir düzenim var, hayatım var, mutluluğum var, sonra bu hayata uyanıyor ve neler olup bittiğini hatırlamaya çalışıp kaldığın yerden devam ediyorsun. ardımda neler bıraktım neler, içim yanıyor arkadaşlar
A
11 yıl
otobüsler-metrobüsler neden bu kadar kalabalık
gerçekten anlam veremiyorum. dün mandalin almak için dışarı çıktım. manav biraz uzakta. hava da buz gibi. aylık akbilim de var, kadıköyden aliyim dedim. anneme de kadıköy'de işim var dedim, sevindi garibim. hiç para vermez, para verdi öyle diyince. kız arkadaşım falan var zannediyor. neyse. bindim otobüse gidiyorum. sürekli insanlar biniyor. biniyor da biniyor. en sonunda sıkışmaya başladık artık. ben de hemen düşünmeye başladım. evrende bu kadar boşluk varken neden otobüslere sıkışıyoruz? evrendeki boşluklara neden ilerlemiyoruz? kutsal kitaplara baktım, bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. bence, evren bu kadar büyükken otobüslere sıkışmak korkunun ürünüdür. insanlığın yalnız kalma korkusu. gerçek mesele bu. insanlar yalnızlıklarıyla yüzleşmeye cesaret edemeyip otobüslere sıkışmaya talim ediyorlar. yazık.
A
11 yıl
zengin arkadaşlar bi\u0027 bakar mısınız?
hani, bazı sohbetler esnasında diyorsunuz ya; para hiç önemli değil. böyle parayı çatır çutur yeriyorsunuz ya hani... içtenliğinize bayılıyorum. şimdi mesela, o sohbetler esnasında ben sizden borç para istesem, ayıpsın ya paranın lafı mı olur falan dersiniz. ama vermezsiniz? neden? çünkü parayı sevmiyorsunuz. bizim de sevmemizi istemiyorsunuz di mi? iyi niyet gösterilerinize bayılıyorum. ama suçu da bazen kendimde(fakir olarak) aramıyor değilim. biliyorum. içinde bulunduğumuz toplum bizleri bireyselciliğe itiyor. ben mesela mandalini tek başıma yiyorum. paylaşamıyorum onu. siz daha iyi bilirsiniz sayın zenginler, biz fakirler bankaları yıkabilecek durumda mıyız? güven verebiliyor muyuz bu konuda ahlaklı zenginlere? hayır. komünizm ya da anarşizm tüm insanların kabul edeceği adil sistemler değildir, biliyoruz. ancak biz fakirlerin faşizme ve şovenizme karşı sığınacak başka bir kapısı yok. faşizme karşı sığındığımız oluşumların da kurallar bütünü olduğunu farkına varmamız gerekir. bakunin, marx, lenin ve diğerleri. peşinden gidenlerin sorgusuz sualsiz söyledikleri her sözü bir dinin ayeti gibi kabul eden insanları anlamaya çalışıyorum, bu insanlar genellikle dogmalara karşı insanlar teoride, ama tavırları tıpkı "onlara söyle kuran gibi bir kitap getirsinler" tarzında. ve daha kötü bir şey var, bir dinin kitabını okumadan o dine inanan yüzmilyonlarca garip insan gibi siyasi meselelerde de doğru düzgün okumadığı anlamadığı kitaplara iman eden çok fazla insan var. sözün özü, kavramları iki dakika rafta bekletelim, ellerimize gözlerimize kulaklarımıza bakalım, kendi beynimizle bir şeyler üretelim, ya her şey bir yanılgıysa? zenginliğiniz elinizdeki o kağıt tomarlarından mı ibaret? siz hiç bir zengin olarak mandalin yediniz mi? ekmeksiz nutella yediniz mi? son olarak: secdelerde ne çorap kokladık be. fakirliğin gözü kör olsun.
A
11 yıl
en yakın arkadaşım mustafa ceceli dinliyor ne yapmalıyım
arkadaşlar, merhaba. geçenlerde en yakın arkadaşımı mustafa ceceli dinlerken yakaladım. ondan öncesinde de bir şeyler mırıldanırdı sürekli, şifresini bugün uzun uğraşlar sonucu çözmüş bulundum. aman meleken kavur balıkları akşama getirecem kabadayıları. bu kadar zevksiz bir en yakın arkadaşım olamaz. sinir krizi geçiriyorum şu an. bunca yıldır ona hiç sormadan pink floyd, genesis, camel açar dinletirdim. üzerine tartışırdık. her şey yalanmış. sizce kendisiyle aramızdaki bağı koparmalı mıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.