S

Yüzbaşı
18 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
Rodajdan öncesi??
Merhaba arkadaşlar.12.11.2010 tarihinde 0 vw golf aldım.Bu benim ilk 0 arabam dolayısıyle bilgisizim o yüzden sorum komikse lütfen cevap verdikten sonra eleştrilerinizi dile getirin .0 araçlar bildiğiniz gibi 3000 km de rodaj denilen bir bakıma tabi tutuluyor.benim aracım daha 400 km yeni oldu.araç 3000 e sanırım 2 aya kadar anca çıkar dolayısıyla rodaj a daha var.bu süreçte insanlar baya aklımı karıştırdı.kimi rodajdan önce basma aracını devirsiz kullan motora zarar verirsin yoksa diyor kimi ise al çık otobana 190-200 kaç giderse bas motorun açılsın tarzında tam zıt görüşlerde bulunuyorlar.açıkcası benim tam anlamıyla aklım karıştı.sizce bir araç rodaj öncesi yani ilk kilometrelerinde nasıl kullanılmalı??devirli ya da devirsiz kullanmak mı daha faydalı olur??dedikleri gibi son hıza çıkmam araca fayda ya da zarar getirir mi??cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
S
14 yıl
2011 Golf VI 1.6
Herkese merhaba
Yarın kısmet olursa doğuş otoya gidip 1.6 102 bg trendline için kapora vereceğim.aslında 1.4 tsi düşünüyordum ama aradaki 4 bin e yakın fark yüzünden 1.6 da karar kıldım.yakıt konusunda çok sorun etmiyorum ancak bu aracı kullananlar/kullanmış olanlar a sorum acaba araç çok mu hantal??102 bg sanki kaldırmyacak ve yanımdan 1.3 cdti araçlar bile vızır vızır geçicek gibi bi korku var içimde.aslında çok hız meraklısı biri değilim ancak çok da hantal bir araç olursa hayal kırıklığına uğrarım sanırım.yorumlarınız nelerdir??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.