B

Çavuş
16 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
iPhone 5S ön kamera buğulu çekiyor yardım
Arkadaşlar iphone 5s'imin ön kamerası buğu yaptı nemli nemli böyle.Bıktım artık fotoğraf çekemiyorum kaç aydır.Pirince falan da koydum geçmiyor.Garantisi var ama yeni telefon vericeklerini zannetmitorum.Bi bakın siz de örnek fotoğraf koydum.Servise versem kaç para tutar tahminen.Lütfen yardımcı olun valla moralimi bozdu alalı 5-6 ay oldu alt tarafı.


< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Steelseries v2 frost blue vızıldama sorunu
Merhaba arkadaşlar bugün steelseries frost blue aldım usb girişli.Bu led ışıklarının özelliği var audio volume trigger diye.Bu özelliği açtığımda kulaklıkta vızıldama sesi oluyo ama sürekli değil kulaklığa ses geldikçe mesela müzik açınca falan.Nasıl çözebilirim alette mi sıkıntı vardır yoksa steelseries driver güncellemesi falan mı yapmalı yardımcı olursanız sevinirim.
B
8 yıl
Kulaklık tavsiyesi lütfen
Merhaba arkadaşlar ben bir kulaklık almayı planlıyorum fakat çok kararsız kaldım.Çok para vermek istemiyorum amacım yarı profesyonel bir şey.Hem oyun için hem müzik için kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum.Steelseries frost blue baktım fakat çok pahalı ben biraz daha ucuz istiyorum.Sesi yüksek ve kaliteli verebilsin ve mikrofonu güzel olsun.Aklımda SteelSeries Siberia V2,Asus Cerberus (bilgisayarım asus rog550jk) var.Sizin önerileriniz neler bütçe 150-250 arası.
B
9 yıl
Bu windows 8.1 i alsam çalışır mı yardım lütfen
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki windows 8.1 i alıp yükleyebiliyor muyum?Kardeşime aldığımız bilgisayar freedos.Yardım ederseniz sevinirim bilgisayar geldi elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.

https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-1-professional-32-64-bit-oem-cd-key-global.html
B
9 yıl
COD MW3 Orjinal Yükleyemiyorum
Beyler call of duty aldım cd si var ama takınca yükleyemiyorum internetten yüklemek istemiyorum dvdden yüklemek istiyorum ama olmuyor.Diskten yükleniyor diyo kalıyo 1 saat bekledim tık yok nedir çözümü ?
B
9 yıl
Summit ve Habits tarzı şarkılar
Arkadaşlar uzatmayayım skrillex-summit ve tove lo-habits (hippie sabotage remix) tarzı şarkılar arıyorum.Böyle baymayan ve kafa şişirmeyen ama elektronik ve sözlü.Calvin Harris-Summer gibi i need your love gibi şarkılar yazmazsanız sevinirim.Kendi tabirimle şarkının patladığı yerlerde kafam da patlıyor.Bu tarz şarkılar biliyorsanız bekliyorum.Teşekkürler.

Şarkılar :

Summit
Habits
B
9 yıl
Sürekli değişen fotoğraf albümü nasıl yaparım
Merhaba arkadaşlar.Sevgilimin doğum günü ben de düşündüm ne alabilirim veya yapabilirim diye.Aklıma bir fikir geldi ama nasıl uygulayacağım pek bi fikrim yok.şöyle anlatayım yuvarlak bi kutu olucak.Kutunun yan yüzeyinde yaklaşık 5cme 5cmlik bi boşluk olucak.Oraya şeffaf pvc yüzey koyucam.Onun arkasına da kutunun yan yüz uzunluğu kadar bi fotoğraf kolajı koyucam.Fotoğrafların hepsi yan yana olcak yanı.İstiyorum ki belli periyotlarla değişicek o fotoğraflar.Mesela 1. fotoğrafı koyucam şeffaf kısma.24 saat geçtikten sonra o 2. fotoğrafa geçicek.Ama böyle gün içerisinde yavaş yavaş değil 24 saati geçince trink diye döncek o 2. fotoya.Böyle bi mekanizma nası yaparım.Saat düşündüm aslında içine koysam gözükmese ama 24 saat dolunca aynı kol saatimizde olduğu gibi bi gün sonraya alsa tarihi.Tarih yerine fotoğraf olcak ama.Bu olmazsa eğer sürekli akıp giden bişe düşünüyorum yani sürekli döncek ama hızlı değil böyle 4 saatte bi fotoğraf ilerlicek falan.Ama önceliğim ilki eğer yardımcı olucak akıl vericek varsa allah razı olsun ondan.Bekliyorum.Bütce çok değil 50 lira falan o yüzden direk böyle dijital bişe almak yerine kendim yapmayı seçtim.
B
9 yıl
2000 lira bütçe ile notebook tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar kardeşime notebook alacağız 2000 lira bütçemiz var.Oyun oynamak istiyor ama hepsi son özellik oynim de demiyo.Mesela gta 5 i ortalama ayarda oynatsın yeter ona.Bir şeyler önerebilir misiniz?Doğru düzgün bişe bulamadık.Teşekkürler
B
9 yıl
Windows 10\u0027dan 8.1 e dönemiyorum yardım lütfen
Arkadaşlar 2 gün önce windows10 u tamamen orjinal rezervasyonum vardı zaten.Geri dönmek istiyorum şimdi ama ne go back çalışıyor ne recovery hepsini silmiş windows 10a geçerken.Bilgisayarım ASUS ROG550JK yardımcı olun lütfen.Asus teknik servisi aradım geri dönüş yapamazsınız silindiyse dedi de koskoca asus recovery cdsi veya 8.1 cd si yok mu yani.
B
9 yıl
GeForce Experience Hatası
Arkadaşlar bilgisayarı formatladım daha sonra nvidia geforce ex. açınca "Geforce experience encountered an error and must close." hatası aldım.Geforce kaldırdım.İyice temizledim ccleanerdan falan.Daha sonra geforce tekrar kurdum ve ekran kartını manuel olarak güncelledim.Şimdi de geforce aç diyince hiçbir tepki vermiyor.Geforce logosu çıkıyor daha sonra hiçbir şey açılmıyor.Hata falanda vermiyor.Yardım edin lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.