N

Onbaşı
12 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
LG W1941S-PF OSD LOCKED Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Garip bir sorun ile karşı karşıyayım. LG W1941S-PF model monitörüm var uzun zamandır ayarlarında değişiklik yapmayı düşünmediğimden olsa gerek şimdi fark ettim bu problemi. Monitörümün üzerindeki herhangi bir tuşa bastığımda "OSD LOCKED" hatasını alıyorum aslında hata değil menü güvenlik için kilitli fakat kullanım klavuzunda yazdığı şekilde bikaç saniye Menü tuşunu bastığım halde OSD kilidini açamadım belirli aralıklarda 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 saniye basılı tuttum Menü tuşuna ama bir türlü açamadım internette bulduğum tüm kaynaklar sadece Menü tuşuna birkaç saniye basılı tutun diyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
N
11 yıl
Yuvarlak Kolona LCD Montajı
Arkadaşlar merhaba başlıktan da anlayacağınız gibi düğün salonuna bir LCD aldık falat bunu bağlayabileceğimiz tek yer salonun orta kısmındaki yuvarlak bir kolon ama bu kolona nasıl bağlayacağız ve ne tür bir aparat kullanacağız? Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
N
14 yıl
LG W2486L için Windows 7 64 Bit Driver
Arkadaşlar LG W2486L monitör aldım fakat 1 haftadır monitörün driver ını arıyorum forumda aradım bir iki eski konu var ve ordaki işlemleri yaptım ama olmadı. Bana bu konuyla ilgili fikir verebilirmisiniz bildiğim tüm yöntemleri denedim ama ekranım hala monitörüme tam sığmıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.