DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Herkese selam. Acer'ın laptopunu kullanıyorum. Mouse pad'i sevmediğim için normal mouse aldım onunla kullanıyorum. Fakat yazı yazarken mouse pad ellerimin altında kaldığından bazen istemeden dokunuyorum ve mouse başka yerlere kayıyor. Bu mouse padi iptal etmenin yolu var mı? Varsa nasıl yapabilirim?
Mesaj linki kopyalandı.
İşlem başarılı.
Bir sorun oluştu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
Acer'ın laptopunu kullanıyorum. Mouse pad'i sevmediğim için normal mouse aldım onunla kullanıyorum. Fakat yazı yazarken mouse pad ellerimin altında kaldığından bazen istemeden dokunuyorum ve mouse başka yerlere kayıyor. Bu mouse padi iptal etmenin yolu var mı? Varsa nasıl yapabilirim?