O

Yüzbaşı
11 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 yıl
Universitede hoca ölünce herkese CC mi veriyolar
Evet beyler boyle birşey duydum doğruluk payı nedir?
O
10 yıl
Siyasi icerikli konular.
Forumda siyaset yapmak değil mi dakika başı bi siyasi konu görüyorum.Para saymak yerine şu foruma bi el atsanız ey yonetici ahalisi!
O
10 yıl
Siyasi icerikli konular.
Forumda siyaset yapmak değil mi dakika başı bi siyasi konu görüyorum.Para saymak yerine şu foruma bi el atsanız ey yonetici ahalisi!
O
10 yıl
Şu kız kim?(VİDEOLU)
1.22 deki kız kimdir neyin nesidir cok tatlı ulann


Videoyu izlemek için tıklayınız
O
10 yıl
PS4 HATALAR,SORUNLAR,SIKAYETLER(ANA KONU)
Basliktada belirttiğim gibi ps4 sistemi uzerinden aldığınız hatalari,yaşadığınız sorunları burada paylaşıp bu sorunları hep beraber cozebilecegimizi düşünüyorum.

Benim sistemde özellikle fifa da skill game de takilmalar oluyor.infamous s.s da ana karakterin koşması hiç akıcı değil(daha önce hiç ps de uzun süreli bu tarz oyun oynamadım belkide normaldir bu durum) ve ara sıra kasmalar yasiyorum sizce sorun makineden midir yoksa oyunlardan midir?
O
10 yıl
PS4 FIFA 14 KASMA SORUNU
yeni yeni basladı bu sorun.özellikler kaleci topu defans oyuncularına gönderdiginde kasma oluyor.ayrıca topu havaya diktiginde top silik silik gozukuyor.bir de bir tane skill game de yerde 5-6 adet top var kaleciye plaseyle gol atmaya calısıyorsunuz orda baya bi kasıyo makine.menude falan bi sıkıntı yok gayet akıcı.farklı hdmı la denedim herhangi bi fark yok gene aynı sorun.ps4 ü hic internete baglamadım bu arada belki güncellestirmeyle sorun cozulebilir.

bu arada tvdede dalgalanma problemi yasıyorum belirli yerlerde sizce sorun neden olabilir var mı yardım edebilecek biri?
O
10 yıl
ps4 kulaklik sorunu
Ps4e kulakligi taktiğin zaman gene dışarıdan ses veriyor bunun bi ayarı mi var acaba yardımcı olabilecek var mi?
O
10 yıl
yaya yaya yaya yaya toure kolo kolo kolo toure
O
10 yıl
XPERİA Z ULTRA MI İPHONE 5S Mİ?
İyi günler herkese.Baslıktada belirttigim gibi xperia z ultrayla 5s arasında kaldım. z ultra almak istememin sebebi ekranının buyuk olması tasarımının harika olması ve aynı zamanda tablet bilgisayar olarak kullanacak olmam.iphone 5s i ise daha onceden bi apple urunu kullanmadım acıkcası biraz merak ediyorum.bunun yanında stabilite ve tasarımıda gayet hos.siz olsanız bu iki telefondan hangisini alırdınız?nedenleriyle yazarsanız daha yararlı olur
O
10 yıl
off road arac tavsiyesi(butce 500 tl)
Başlangıç icin off road araç alicam 1/10 ölçekli elektrikli araç tavsiye eder misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.