M

Teğmen
11 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Tavsiye Edilebilicek Kurs
Merhabalar. İstanbul kağıthanede oturuyorum. Bu taraflarda şişli mecidiyeköy beşiktaş eyüp yada başka bir yerde eğitimi iyi olan tavsiye edebileceğiniz bir kurs merkezi varmıdır? 3dmax öğrenmek istiyorum. Teşekkürler
M
6 yıl
Casper W76SUN format sorunu
Arkadaslar merhaba. Leptobu açarken casper yazisindan sonra dit dit dit dit uzunca ses yapiyor bilgisayar format atiyorum dosyalar yuklendikden sonra reset atinca windows aciliyorda kaliyor. Video ekleyemiyorum. Yardimci olabilecek varmi?
M
9 yıl
2013 Jetta Vs 2015 Focus
Arkadaslar merhaba. Bu iki arac arasinda kaldim birisi 30 binde 2013 jetta digeri 2015 focus 2 bin kilometrede jetta 66 focus 68 bin tl. Sizin karariniz ne olurdu yardimci olursaniz sevinirim.

Ozellikleri Focus 1.6 dizel manuel style paketi

Jetta comfortlane 1.6 dizel manuel
M
9 yıl
S4 kamera ve bilgisayar sorunu
Arkadaşlar merhaba. Ya bu telefon nası bişey olduysa wifi ile blu. açılmıyor. Kameraya giriyorum kamera hata veriyor. Bilgiayara bağlayıp rom felan denicem bilgisayara bağlanmıyor *#0808# de yaptım yine olmuyor 2 farklı pcde denedim az kaldı kırıcam yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
M
9 yıl
Bu kabloyu bilen varmi?
Tam olarak nasil bisey bu fiyati nedir bilgisi olan varmidir?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
XP DRIVERI WIN7YE KURMAK
Arkadaslar merhaba. 2004 model bir yazicim var folyo kesim makinesi jaguar x2 ismi. Ancak eski oldugundan win7ye kuramiyorum. Xpde eskisi gibi kullanilmiyor cizim felan yapiyorum basi programlar win7 istiyor. Bununla ilgili ne yapabilirim. Kurmak istedigim dosya usb driver dosyasi.
M
9 yıl
Toshiba Satellite c855 Klavye Sorunu
Arkadaşlar merhaba. Leptopda sadece enter ve esc basıyor boot etmeye calıstıgımda num lock ısığı yanıyor. Sıvı teması olmus sanırsam. Basılı tuş varmı diye kontrol ettim oda yok. usb klavye takıyorum yine görmüyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
M
9 yıl
ASUS K53SV
Arkadaşlar sanırsam ekran kartı bozuldu. Ne yaptıysam gt540 ekran kartını güncelleyemedim ve bilgisayardan oyundayken çıkan ses normaldede cıkıyor sıcaklık cok fazla değil ama sürekli fan üflüyor ne yapmam gerek? çift ekran kartı mevcut hd 3000 var.
M
10 yıl
Asus k53sv fan
sil
M
10 yıl
Ek Tercih
Arkadaşlar merhaba. 4 senelik haliçte kontenjan mevcut puanı 256,38301 benim puanım 256,2797

Sürekli kulaktan kulağa orası gelse bile kayıt olmuyor felan filan diyorlar. Foruma baktım pek bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan varmıdır ?

Son gün cevaplarınızı acil bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.