S

Çavuş
09 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
[Laptop İstek] Amerikadan / Avrupadan Gelecek var mı?
1600 dolarlık bi laptop almak istiyorum ama vergi kargo gümrük vs tuzlu olabilir. Getirebilecek arkadaş varsa istediği fiyatı konuşuruz. Özel mesaj atabilirsiniz.
S
8 yıl
4500-5300 oyuncu laptop önerisi.
Bu fiyata amazon vs 980m ya da 0 ayarında 2. el bulabilir miyim? Monster düşünüyorum ama değer mi karar veremedim. Ayrıca 3gb vram 970m için yeterli mi sizce? Yani darboğaza uğratır mı? Bir Tulpar T7 V3.4 upgrade edilebiliyor mu? İlerde gpu ya da cpu değiştirmek istesem?
S
8 yıl
4.000 TL 970m Laptop
Merhaba arkadaşlar o fiyata 0 970m Türkiye için imkansız biliyorum. Türkiye'ye gönderim yapan bu fiyatlarda ürün linki atabilir misiniz 970m için bildiğiniz varsa. Bulamadım ben.
S
9 yıl
17\" 4gb 960m laptop tavsiye
Arkadaşlar 3600 civarı bu özelliklerde laptop bulmakta zorlanıyorum. Fiyat biraz arttırılabilir tabi. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? IPS olursa çok iyi olur. İşlemci en az 4.nesil i7 olmalı.
S
9 yıl
Kültür Üniversitesi vs Fatih Üniversitesi
Bilgisayar mühendisliği için karşılaştırıldığında durum ne? Ulaşım olarak tam ikisine eşit mesafede oturuyorum.

Ek soru: Bu ünilerde okuyan arkadaşlar. 1. sınıfta hangi programlama diliyle başlıyorlar. Okuyan arkadaşlar özele gelirse sevinirim birkaç sorum daha var.
S
9 yıl
Gamepad ile telefonu yonetme
Merhaba arkadaslar, google cardboard aldim lakin uygulamalardan cikmak ve yeni uygulama acmak icin aleti kafadan cikarmak cok sikici oluyor. Ps3 kolum var ve aktif olarak kullaniyorum uygulamalarda ama cardboars uygulamalarin cogunda secenek cikis yap tarzi bi sey yok. Bu elimdeki gamepadin bir tusunu anamenu gibi nasil ayarlarim?

Yani gamepadde bir tusa bascagim ve oyun alta inecek.

Cihaz: note 2

Sixaxis kullaniyorum mamafih onunla gero tusu ya da ana menu tusunu ayarlayamadim.
S
11 yıl
Wordpress Kategoriye Özel Sayfa Oluşturma
Sire:http://www.sonerabay.com
Soru-1)belirli bir kategoride yayınladığım yazıların sağ taraftaki son yazılar eklentisinde çıkmasını istemiyorum. Örneğin: Biliyor muydunuz kategorisindekilerin

Soru-2) Üst menüde yer alan Soner'den Terimler, İletişim gibi sayfaların yanına doğrudan kategoriye bağlancak şekilde naıl ayarlarım. Mesela iletişimin yanında sizden geelenler diye bir sayfa olacak. Ama bu sayfadaki yazılar kategorinin yazıları olacak ve sağ tarafta son yazılar kısmında gözükmeyecek. Kısacası kategori sayfası oluşturmaktan bahsediyorum. Google'daki klasik category-id.php tarzı denemeler işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
S
11 yıl
Smaç Basmak İçin
Smaç basmak için ne kadar zıplamak gerekiyor. Basket oynamıyorum. 184 boyundayım ve 3,20 ye kadar değebiliyorum. Arkadaşlar çok iyi zıplayabildiğimi söyler. Arabanın üstüneden ve masanın uzunlmasına kısmından temas etmeden atlayabiliyorum. Ayrıca sprinter'ım 100 metreyi 10.9 sn'de koşabiliyorum bunun ne kadar yararı olur? 8 aydır body building ile uğraşıyorum kaslarım da çok iyi durumda ve kilom 67. Sizce baskete başlarsam smaç basabilir miyim?
S
11 yıl
Ek tercihler hakkında
Arkadaşlar bu ek tercih sisteminde normal yerleştirmede bi' yeri kazandığı halde kayıt yaptırmayan yer boş olarak sayılıyor mu? Yani biri bi bölümü kazanıyor ama yerleşmiyor ek tercihlerde oraya kontenjan açılıyor mu?
S
11 yıl
Öğretmen Olurum Düşüncesiyle Fizik Bölümüne Gidecek Olanlardan Ricam
-
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.