A

Çavuş
07 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Daha Önce Hiç Çalışmamış Birine İş Bulmak
Öncelikle iyi günler.

Üniversite öğrencisiyim. Hazırlık sınıfı yeni bitti ve yaz tatilinde aileme yardımcı olmak ve eğitimim için çalışmak istiyorum. Ancak başlıkta da belirttiğim gibi daha önce hiçbir yerde çalışmadım.

Sizlerden de iş önerileri istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.

Kyk kredisi alan biri sigortalı işe girerse kredi kesiliyor diyen var kesilmiyor diyen var ( Yönetmelikte kesiliyor yazıyor ama kesilmeyenler varmış). Bilgisi olan var mı ?

Son olarak sigortasız bir işe girersem mağdur olur muyum ? Nerelerde sigortasız işe girebilirim?
A
10 yıl
İZMİR Ege Üni Civarında Kalacak Yer
İzmire gitmek istiyorum Ege Üni civarında kalacak yer var mıdır ucuzundan?
A
10 yıl
Bunlardan Hangisini Almalıyım
A
11 yıl
Bluetooth Açma Sorunu
İyi günler Acer Ferrari 1000 kullanıyorum önceden bluetoothu açmak için kullandığım tuş bozuldu ve ben ne yaparsam yapayım tekrar açamadım etkinleştiremedim bluetoothu. Ne yapmam gerek acil yardım lazım mouse bağlamam gerekiyor ve bağlayamıyorum
A
11 yıl
Şifonyer miyim
.
A
12 yıl
İnsanı Bunalıma Sokacak Şarkılar
Evet beyler bunalıma girmek istiyorum Türkçe ya da İngilizce fark etmez yeter ki anlayayım. Benim gibi insanlara da yardımcı olmuş olursunuz
A
12 yıl
Sil
Silin
A
12 yıl
Sil
Silin
A
12 yıl
Kontör Kartındaki Şifrenin Silinmesi
İyi günler aldığım 20 tl kontör kartındaki ilk 2 rakam silindi. Avea şubesine gittim fotokopi çektirmem gerektiğini falan söylediler tamam diyerek çıktım. İnternette yazdıgına göre millet faks gönderdikten sonra baya uğraştırıyormuş avea ne yapmam lazım ? Müşteri hizmetlerini arasam hallederler mi ?
A
12 yıl
siliniz
silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.