K

Yüzbaşı
02 Mart 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
39 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Mac Mini Servis Tavsiye
merhaba arkadaşlar, 2012 mac mini cihazımın ssd sini yükseltmek e ilave ikinci disk taktırmak istiyorum. ilave disk için bağlantı kablom ve disklerim var :) fakat vaktim yok

kadıköy civarında servis tavsiye edebilecek var mı?
K
8 yıl
superonline fiber devir 50mb 150gb akk
selamlar taşınmadan dolayı, kullanmakta olduğum 150gb kotalı 50mb hızında 74 TL faturalı fiber internetimi devretmek istiyorum 100TL + fiber modemi vereceğim 2017 mayısa kadar tahaütlü.
K
9 yıl
AVR de sinema için hoparlör tavsiyesi
merhaba arkadaşlar, bu işlerden hiç anlamıyorum ama ucundan bulaştık. başlangıç için pioneer vsx-520 avr ile kullanabileceğim mümkünse beyaz çift hoparlör arıyorum bütçe 400 TL civarı aşağıdaki Denon Ceol SC-N9 güzel gibi ama sinema film performansı nasıldır bilemedim. bu şekilde önce çift alıp center ve arka hoparlörler ilave etmem mi mantıklı yoksa 5.1 bi set mi aramalıyım?

Denon Ceol SC-N9

http://www.hepsiburada.com/denon-ceol-sc-n9-2-li-takim-hoparlor-sistemi-p-EVDNNCEOLSCN9?wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla&gclid=Cj0KEQjw6vquBRCow62uo-_J_YYBEiQAMO6HihNq2q6a_HPzyZ-XTvsE3OkCt41ZMXc2DA29oe_cWhEaAtlS8P8HAQ

tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
K
9 yıl
Kiralık projeksiyon cihazı arıyorum
selamlar,

arkadaşlarla dizi maratonu yapmayı düşünüyoruz. 1 hafta veya 10 günlük full hd kaliteli bir cihaz arıyorum. perde, ses sistemi ile birlikte, teslimat dahil olursa iyi olur.

görüntü i5 mac mini den hdmi ile aktarılacak.

istanbul avrupa yakası.
K
10 yıl
Silinebilir
Silinebilir
K
11 yıl
acil 19\" monitör tavsiyesi lütfen
merhaba arkadaşlar,

içine konulacak dolap boyutu yani yer sıkıntısı nedeniyle en fazla 19-20" geniş ekran bir monitör ihtiyacımız var, HDMI girişi olması gerek çünkü pc yanında xbox da bağlayacağız yani DVI+HDMI iyi olur ayrıca tv özelliği de olursa tadından yenmez :) ama şart değil.

şimdiden teşekkürler.
K
11 yıl
denene
K
12 yıl
Kablosuz kulaklık tavsiye
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar htpc olarak lcd televizyona bağlı televizyon veya bilgisayara vericisini bağlayarak kullanabileceğim, kablosuz bir kulaklık arıyorum. Şu anda aiwa nın bir kulaklığını kullanıyorum yeterli fakat yenilemek istiyorum, sennheiser kablosuzların türkiye fiyatları ikinci elleri dahil biraz yüksek, yurtdışından da şu anda getirtme şansım yok. 200 TL ye kadar film izlemek için kablosuz kulaklık tavsiye edebilirseniz sevinirim.
K
13 yıl
wireless yazıcı tavsiyesi
merhaba arkadaşlar evde kullandığım cihazların hepsi taşınabilir cihazlar (iphone, laptop)

printer evin en kuytu köşesinde yer kaplamayacak bir alana konulacak bu yüzden ve yukarıdaki sebeplerden tarayıcı özellikleri de olan wifi bir yazıcıya ihtiyacım var.

iphone ipad uyumlu olması lazım, wifi olduğundan ekstra bir uyum gerekirmi bilmiyorum ama yazayım dedim, sanırım ev dışından da çıkış alma özelliğine sahip yazıcılar da varmış fakat onların fiyatı yüksekmiş ip printer gibi bir isim söylemişlerdi.

ayrıca çok sık ve yüksek adetlerde çıkışlar yapmayacağım.

bu konuda hiç bir bilgim de yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bütçem max 150TL
K
13 yıl
iphone genpa servise dikkat!
merhaba arkadaşlar,

başımdan geçen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim, ay başında iphone 3g mi ses açma kapama tuşu düştüğünden genpa etiler servise götürdüm. yaklaşık 5-6 gün sonra cihazınızı teslim alabilirsiniz kontrol edilmiştir diye bir mesaj geldi kalktım gittim. bu arada atakent den etilere gitmek ne zulumdür bilen bilir. cihazı aldığımda şarj yerinde arka kasada bir çatlak olduğunu farkettim teslim eden görevliye gösterdim yarım saate yakın beklettiler sonra da sanki bana bir ödül veriyorlarmış gibi özür falan dilemeden kasanızı değiştireceğiz dediler. kasayı zaten değiştireceksiniz çatlatmışsınız benim bu kadar zamanım gitti 2 saat yol yaptım diye isyanımı evet hı hı haklısınız gibi cevaplarla geçiştirdiler. çok acil işim olduğundan çektim gittim.

geçen gün cihazı aldım. bu sefer önceden dilim yandığından oturdum kontrol etmeye başladım. bu sefer de titreşime alındığında cihazın gürültülü bir ses çıkardığını gördüm. o anki sinirimi siz düşünün. yine de bir özür falan dilenmeden tekrar servise alacağız gibi bir laf edecek oldular ters tepti tabi :) ama yine de 1 saatim orda geçti cihazı o anda tamir ettiler. bu arada demekki yarım saatte ilk geldiğim gün sorunum çözülebilirmiş ve bunları yaşamazmışım diye düşünmeden edemedim. şu anda çok şükür kasa yenilendi cihaz bakımı yapıldı vs ama bunlar zaten yapmaları gereken görevler sonuçta garantlili cihaz ben tavırlarına ve cihazı kontrol etmeden beni oraya getirtmelerine kızıyorum. hoş düşünürsek kızılacak çok şey var ama neyse.

size tavsiyem genpa ya cihaz teslim ettiğinizde almaya gittiğinizde cihazınızı iyi kontrol edin, özellikle kasasının ve önemli özelliklerinin iyi durumda olduğuna emin olun.

bu şikayetimi biraz daha resmileştirip genpa yetkililerine ve şikayetim var a da bildireceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.