E

Er
24 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Macos yükleyemiyorum!!
Arkadaşlar merhaba sorunumun cevabını forumda bulamadığım için buraya yazma gereği duydum.

Mid 2010 imac sahibiyim. Bilgisayarımı satmadan önce hdyi Apple sitesindeki gibi silip "command+R" tuş kombinasyonuyla işletim sistemini tekrar yüklemeye çalıştım fakat resimdeki hatayı verdi(yosemite). Daha sonra "command+option+R" kombinasyonuyla açıp ilk zamanki sisteme dönmeye çalıştım yine ekteki resimdeki(lion) hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. İyi günler hepinize. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
5 yıl
Samsung\u0027la çekilen fotoğrafların renkleri neden doğru değil!
Arkadaşlar merhaba,

Samsung gerçekten çok güzel telefonlar yapıyor, bugün S10+'a tekrar baktım inceledim. Ekranı, ergonomisi bir harika. Fakat samsung telefonlarda dayanamadığım bir şey var o da fotoğraflardaki renklerin doğru olmaması. İnternette çok aradım ama bulamadım. Misal açık havada fotoğraf çekiyorsunuz, ağaçlar çimler vs. doğru renklerde değil. Bunun bir ayarı var mıdır? Gerkeçten edinmek istediğim bir telefon ama fotoğrafta renk doğruluğuna çok önem verdiğim için almamı imkansız kılıyor. Koca koca firmalarsınız insanın gözle gördüğü renkleri birebir bile olmasa da yakınını neden ayarlamıyorsun ya da ayarlamak istemiyorsun? Ne kadar s10+'la çekilen açık alan fotosuna baktıysam sanki dünyadaki herkes tropikal iklim kuşağında yaşıyor. Aşağıda kaynağını belirttiğim bir siteden S10+ ve iphone xs max'le çekilen iki fotoğrafı yükledim. Ordan bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlatmış olacağım. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. Teşekkürler.

kaynak:https://www.cnet.com/news/iphone-xs-max-vs-galaxy-s10-plus-which-phone-has-the-best-camera/

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
7 yıl
KANAL GEÇİŞ HIZI
Merhaba arkadaşlar,

Önümüzdeki ay Digiturk ile olan taahhütüm bitiyor ve yenilemeyi düşünmüyorum.

D-smart'a geçersem (özellikle HD+'a) kanal geçişlerinde hız konusunda sorun yaşar mıyım? Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
E
9 yıl
LG 55UF850V vs. SAMSUNG UE55JU7000T
İyi geceler arkadaşlar.

Başlıktaki 2 model arasında kaldım. Açıkçası gerçeğe yakın doğal renkleri seviyorum bu yüzden LG almayı planlıyordum fakat diğer alternatif de bugün bana mağaza yetkilisi tarafından tanıtıldı ve en başa döndüm diyebilirim. Bu iki model arasında sizce hangisi tercih edilir? Sizin önerileriniz nedir? Görüntü kalitesi olarak hangisi daha üstün? LG'deki Harman Kardon ses sistemi gerçekten standartın üstünde mi? Birbirlerine göre en büyük artıları nedir? Bu alternatiflere son olarak Samsung 55JU7500 de ekleyebiliriz. Curved Tvler izlenme açısından gerçekten fark yaratıyor mu? Biliyorum çok fazla soru sordum fakat 1 hafta içerisinde karar verip almam gerekiyor. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.