C

Onbaşı
24 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
ilk mavi ekran
windows 98, bill gates'in katılımı ile tanıtılır ve olaylar gelişir;

http://www.youtube.com/watch?v=UjZQGRATlwA
C
14 yıl
windows 8 tablet için kolay kullanım
bildiğimiz üzere farelerin gelişmesinden sonra windows kullanmak çok rahat bir hal aldı ve windows 3.1 den windows 8 e kadar hala kullanilmaya devam ediyor. peki bu süreçte ne oldu laptoplar yaygınlaştı ve insanlar touchpad kullanmaya başladı ve yavaş yavaş tam olarak olmasada fare nin yerini aldı. şimdi ne oldu tabletler yaygınlaştı artık herşey dokunmatik. buradaki sıkıntı imleçlerin ve aslında tüm herşeyin daha büyük olması ihtiyacı. windows komplike bir sistem denetim masasından sistem ayarlarına kadar, office uygulamalarından diğerlerine kadar touch olması çok pratik değil gibi gözüküyor. hatta windows 8 metro arayüzünde kullanılan kocaman simgeler bunu doğruluyor. peki ne yapılabilir?

tablet bir bilgisayarda windows kullandığımızı varsayalım. yazdığımız bir program sayesinde alt kısımda belirecek bir touchpad alanı ile tıpkı laptoptaki gibi fare ihtiyacımızı giderelim. belkide vardır gatta basit, bilemiyorum ama fikir nasıl sizce?
C
16 yıl
Philips 244E1SB 24\" ile HDTV oluşturmak.. Sizce tutar mı?
öncelikle bu kadar masrafa girmeden görüşlerinizi almak istedim. amacım lcd monitörden hd kalitesinde TV izlemek. Sırasıyla yapmak istediklerimi yazıyorum.

1- Philips 244E1SB 24" 5ms (analog+DVI+hdmi) Full HD 1080p Multimedya Wide Screen LCD Monitör monitör almak. Bunun HDMI çıkışı var.

2- Leadtek Winfast TV Box FULL HD 1920 TV Kartı. Bu ürün için tanıtımında üzerindeki HDTV compenent çıkışları ile (RGB) de bağlantı kurabilirsiniz diyor.

3- Sanırım gereken kablo bu olacak: http://www.my-batteries.net/game-accessories/Hd-Hdtv-Component-Av-Cable-For-Sony-Ps3.htm

edit: tabiki HD izlemek için HD bir verici lazım. ama ben sadece bu bağlantı ile görüntü alınabilirmi merak ettim.
C
16 yıl
Uno S modifiyesi için;
2000 model beyaz Uno ie1.4 70s için jantları, dış görünüşü, koltuklara kaplamasını vs. topluca yapabileceğim bir yer varmı uygun fiyatlı ve kaliteli iş çıkaracak? Modifiye için nereyi tercih ediyorsunuz? Birde ne gibi modifiyeler önerirsiniz?
C
17 yıl
UPOP Portable Media Player \u0026 Windows CE 5.0 tanıtım sorular
Arkadaşlar, Güney Kore'den DMP dedikleri bir ürün aldım. Esasında cihazı video oynatıcılar bölümüne yazacaktım ama windows ce 5 pro yüklü olduğu için buraya almayı uygun gördüm. Birkaç sorum var umarım yardımlarınız dokunur. Cihazın özellikleri;


< Resime gitmek için tıklayın >

Display
- Stylish slide 4.8" WVGA (800x480) TFT LCD
- 16.7 M True Color
Keypad
- 61 Key Keypad
OS
- WinCE 5.0
Video
- Format: AVI,MPG,WMV,ASF,MP4,TS
- Codec: MPEG1/2/4, DivX, XivD, WMV 7/8/9, H.264
Storage
30 GB HDD / SD / MMC1 slot



Tüm özelliklerini yazmaya gerek duymadım. İçinde Office, İE, Msn var. Ayrıca Sd kart bölümünden wireless kart takılarak internete girilebiliyor. Gelelim anlayamadığım konulara;

1- İşletim sistemi (wince 5.0) korece. baya uğraştım ama İngilizce dil desteği yok. Esasında Ubuntu MID yüklemek istiyorum ama diskindeki bütün bilgileri silsem bile işletim sistemini açıyor. Nasıl format atıcam ve ubuntu yüklücem? En kötü ihtimalle nasıl ingilizce yapıcam?

2- DMP dedikleri TV izleme özelliği var. Anteni çıkarıp 30-40 kanal izliyorlar. TR de bu özelliği kullanamaz mıyım?

3- Hiçbirini yapamadık diyelim. Yüklediğim programları nerden uninstall yapıcam?

Teşekkürler
C
17 yıl
logo istek
yeni açılacak bir tercüme ve ticaret bürosuna kartlara ve antetli kağıtlara basmak üzere akılda kalıcı, basit logo yapacak arkadasa ihtiyacim var. firma ismi belli. yardimci olabilecek arkadaslar teklifini pm atarlarsa sevinirim. kolay gelsin.
C
17 yıl
FLV streaming? Nasıl?
çok basit biçimde anlatayım. elimde bulunan flv leri sırayla gosteren bir web sitesi kurabilirmiyim. Bir nevi online televizyon gibi sen filmleri, klipleri hostinge atıyorsun o peşpeşe sırayla çalıyor. farkı canlı olması herkes girdiginde aynı anda aynı şeyi görecek. mümkünmü?
C
17 yıl
Monster mi? Packard Bell mi?
Arkadaşlar iki modeli kıyaslayınca sizce Packard Bell daha cazip değil mi? Eskisi gibi monsterin fiyat avantajı kalmadı sanki. Yorumlarınızı bekliyorum.



MONSTER T83M571RU8801
Intel® Core™2 Duo T8300 ( 800 Mhz )
512 MB DDR-3 nVIDIA GF8800M GTX DX10
17.1" WSXGA+ (1920 x 1200)Parlak Ekran
2 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON
200 GB 7200 RPM SATA 16MB Cache
Dual Layer DVD RW +/-
Intel 4965 802.11 a/g
7-in-1 Card Reader

3.816,69 YTL



PACKARD BELL SB89-P-009
INTEL CORE 2 DUO T9300(2.5Ghz)
17" 1440*900 WXGA Diamond View
4GB DDR2 667Mhz Ram
320GB 5400rpm SATA Disk
512MB NVIDIA 8600M GS Turbocache 1795MB

2.543,99 YTL
C
17 yıl
Site Wireless Hizmeti
merhaba arkadaşlar;
yurtdisinda yasiyorum ve bulundugum apartman sitesinde internet hizmeti veren bir firma var. wireless ta arattığımızda servisi tıklıyorum şifre sormadan sorunsuz bağlaniyor. bir web sitesini açmak istedigimizde tarayicidan password soruyor. ilk girdigimde ust kisimda yarim saat demo hizmeti vardi. bunu tiklayip kullandim ve artik sormadi. anladigim kadariyla username olarak benim mac adresimi kullanip yarim saati dolduruyor.

http://xxxx.xxxxfirmasi.net/login?dst=http...........
şeklinde bağlanmaya çalışıyor sitelere. ben bu demo hizmetini sürekli kılmak için mac adresini değiştirmem yeter mi? ya da ne yapmaliyim gorunmemek icin.

tesekkur ederim
C
18 yıl
video capture kartından görüntü almak
merhaba;
bilgisayarımda snazzi III PCI kart var. buna bağlı mikroskoptan görüntü alıyorum ama sadece movie mill adı verilen kendi programından mpeg2 video görüntü kaydı yapabiliyorum. Ben jpg, bmp gibi resim kaydı almak istiyorum. Bunun dışında onlarca video-image capture programları denedim ama çalışmadı. windowsun movie maker dahi görüntü alamıyor. hatta kendi cd den gelen windvd creator 2 bile capture yapamiyor. ne tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.