J

Yüzbaşı
28 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
10 yıl
Bisikletimi Kapladim *SALCANO City Sport 30
Son durum budur/ MAat s'yah folyo uzerine mat turuncu folyo kaplama calismam
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
J
10 yıl
Çamurluk Sorusu
Merhaba arkadaşlar malum kış geldi ve artık çamurluk almak şart. Eskişehirde oturduğum için öyle aman aman bi yağış yok ama hızlı sürdüğüm için saçlarıma kadar çamur içinde kalıyor.

Sorum şu 28"jantlı şehir bisikletine en uygun çamurluk hangisidir?
http://www.bisikletcim.com/polisport-camurluk-city-on-arka-georgia
http://www.bisikletcim.com/polisport-camurluk-city-on-arka-colorado

1.linkteki tabii ki dha çok korur gözüküyor ama görsel açıdan kesinlikle onu almak istemem. 2.linktekine benzer kullanan var mıdır, çamur-su sıçratır mı? Almak istediğim 2.ürün ama kirlenmek de istemiyorum :)
J
10 yıl
JB\u0027li iPhone\u0027un Parolasız açılması
Merhaba arkadaşlar, belki çok kez konuşulmuştur ama denk gelemedim malesef. jB'li ios 7.1.2 kullanıyorum telefonumda da tabletimde de. Ama şöyle bi sorun var, ekran kilitliyken control centerdan Saat'e girip çıkınca parola girmeden telefon açılıyor. Bir nevi bug olmuş durumda. Acaba belli bi tweaktan mı kaynaklanıyor yoksa genel sorun mu çözümü nedir vs? Yardımcı olacak aekadaşlara teşekkür ederim şimdiden.
J
10 yıl
iPad Mini Retina kullananlar bi bakabilir mi?
http://site.linkinpark.com/music/
Şu linki her tıkladığımda safari çöküyor. Bi anlamda ram temizleme linki olarak kullanıyorum artık. Sizde de çöküyor mu yoksa problem bende mi?
Not:iphone 4s ve 5 bile rahatça açabiliyor linki ama retina mini açamıyor.maşallah
J
10 yıl
Anadolu Üniversitesi\u0027nden olan?
AÜ den olan var mı beyler? varsa bana bi ses versin kulüp kurmak için arkadaş arıyorum da
J
10 yıl
iPad Mini Retinalardaki Ram Sorunu
Sadece bende mi var yoksa herkesin farkettiği bi problem mi bu bilmiyorum ama gerçekten berabet bi durum. ipadle birlikte iphone 5 kullanıyorum ve o daha performanslı çalışıyor mini retinadan. İpad de boş ram 300 ü geçmezken(cleaner kullanınca 350-375 yapıyor) iphone da sürekli 500lerde hatta freeram7'yle tek tıkla 600lere kadar çıkabiliyor.
Ayrıca şöyle bişey farkettim. Örneğin safaride dolaşırken safari çökerse boş ram bi anda 550lere fırlıyor ama safari çökmeden bu değeri görmek imkansız. Ha bir de geceleri boş ram miktarı kesinlikle 100-150 mb daha fazla.
Belli ki bunun nedeni sistemin kullandığı ramdan kaynaklanıyor sonuçta safari çökünce tablet deli gibi hızlanıyor.
Sorunu benim gibi yaşayan var mı hayır benimki sürekli 500lerde 600lerde diyen var mı?
J
10 yıl
tüm uygulamalar silindi
arkadaşlar telefon jb li 5 gayet güzel kullanıyordum.normalde appaddict kullanıyordum, bi de tongbuyu da yükleyelim dedim.her neyse bikaç saat sonra sarj bitti tel kapandı açıldığında cydia tweakleri hariç herşey silinmiş gözüküyor.fakat uygulamalar hala yer kaplıyor biyerlerde,kullanılan hafıza 5 gb gözüküyor çünkü. sorun nedir çözüm fikri olan var mı acaba?
J
10 yıl
SugarSync\u0027dan 1 Yıllık 30GB Bulut Depolama
Hiç umudum yoktu yaparken ama teşekkür maili gelince baktım şok oldum. Yapmanız gereken programa girip 1 yıllık 30 GB depolama seçeneği satın almak. Locallapstore tweakı sayesinde bedavaya getiriyorsunuz. 89 TL kârdasınız :)
J
11 yıl
3.5mm Çoğaltıcı Problem
Selam arkadaşlar, evimde 2 tane 2+1 ses sistemi var bu yüzden çoğaltıcı alıp kullanmak istedim fakat çoğaltıcıya taktığım zaman biri bass vermiyor diğeri bassa yoğunlaşıyor vs yani gerçek performanslarını vermiyorlar. Sanırım birini sol diğerini sağ hoparlör olarak algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
J
11 yıl
Kapanıp Açılınca Uygulamalar Siliniyor(iOS7 iPad mini)
Evet arkadaşlar problem jb ipad mininin kapatılıp açılınca yüklü tüm appstore uygulamalarının silinmesidir. Cydiayla kurduklarım duruyor fakat appstoredakiler yok oluyor? Var mı çözüm yolu bilen önerisi olan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.