_

Teğmen
28 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
10 yıl
PS3 Çok Garip Kol Sorunu
Merhaba arkadaşlar, bugün çok garip bir sorun oluştu ps3 kolunda sorun şu;
Tuşlar normal şekilde çalışıyor yön tuşları ve herşey x tuşu çalışmıyor fakat psnin kol menüsünü girince yön tuşlarıda çalışmıyor geri tuşuda çalışmıyor , resetleyince kendini yeniden başlatıyor kol yön tuşları normal bir şekilde çalışıyor fakat ps tuşuna uzun basınca kolu kapatma menüsüne gelince ne yazıkki çalışmıyor. X tuşuda bu yüzden çalışmıyor diye umuyorum. Yokmudur bir çözümü ?
_
11 yıl
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Ana Konu
Merhaba arkadaşlar, bugün forumda dolaşırken bu ürünün herhangi bir ana konusu olmadığını gördüm. Kullanan arkadaşlar ile birlikde bir konu oluşturalım bilgilerimizi paylaşırız.
Bana göre tabletin en önemli eksikliği ram , gerçekden 100 mb ram bırakıyor ki buda haliyle yetmiyor. Ama genel itibari ile iyi günlük kullanım için ideal. Oyun denemedim şu ana kadar 3 aydır sahibim fakat hiç oyun oynayasım gelmedi :) Hep birlikde bi konu oluşturalım bilgilerimizi paylaşalım. :)
_
11 yıl
Downloading Mode Acil :(
Merhaba arkadaşlar tabletim samsung galavxy tab 3 10.1 bugün recovery mode girip format atmak istedim fakat yanlışlıkla downloading mode a girdim sağ üst köşede odin mode yazıyor ve do not turn off your devince falan yani downloading modu açtım fakat kapatamıyorum. Yardımccı olabilecek varmı ? :(
_
11 yıl
Yurt Dışı Gümrük Uygulaması Lütfen Yardım :(
Merhaba arkadaşlar, Almanyadaki bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak tablet aldım güzel bir hediye paketi yaptım fakat aklımdaki soru şu Alman gümrüğüne takılırmı ? Tab 3 çok pahalı birşey değil. Fakat arkadaşımın orda para ödemesini istemiyorum, bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz ?
_
11 yıl
Canon 650D iso 6400 görünüyor 12800 yok?
Canon 650D iso 6400 görünüyor 12800 yok bu sorun nedir ? Ayarı falanmı var ?
_
11 yıl
Esmerim Armani Gio Almak İstiyorum Ten Uyumu Nasıl Olur?
Merhabalar armani gio 200ml gördüm indirimdeydi ama esmerim ve ten uyumu nasıl olur bilmiyorum, kalıcılığı naısldır ? Önerebileceğiniz başka parfüm varmı ?
_
11 yıl
David Walker Parfümlerinden Kullandınızmı Deneyimleriniz Nasıldı ?
Merhaba arkadaşlar, başlıkdan da anlaşılacağı gibi david walker dan parfüm kullanıp beğendiklerimizi yazmak olsun amacımız. Kalıcılık bakımından bana iyi geldi.
Ben dün 2 tane aldm biri kenzo idi çok beğenmedim yarın büyük ihtimalle tom ford'un kokusu ile değiştireceğim, onun dışında Calvin Klein Euphoria İntense aldım ve kokusu gayet hoştu, meyveli bir kokusu var kalıcılığı ise gayet iyi.
Sizde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevnirim
_
11 yıl
DP parfümden rochas ve armani code aldımel
Merhaba arkadaşlar, esmerim ve armani black code ve rochas aldım, rochas gerçekden güzel kokuyor, black code da güzel kokuyor, ama merak ettiğim bir soru var, acaba black code ve rochas esmer tene gidermi ? Ve kalıcılıkları nekadardır ?
_
12 yıl
Tercih yapmadığınız için, yerleştirme işlemine alınmadınız. Nedir? Acil!
Merhabalar ben açık öğretim için tercihde bulunmuştum fakat karşıma Tercih yapmadığınız için, yerleştirme işlemine alınmadınız gibi bir yazı çıktı. Şimdi ne yapmalıyım. Bölüm Fotoğrafcılık ve Kameramanlıkdı kontejyansız bölümdü. Tercihsiz kayıt olurmu veya bunun başka çözümü varmıdır ?
_
12 yıl
Geforce GT 520 mx kaç bit ?
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bir bilgisayar aldım. Ekran kartının modeli Nvidia GT 520 mx. Forumdan bazı arkadaşlar ekran kartının 128 bit olduğunu söylüyor. Fakat GPU-Z programıyla baktığımda 64 bit olarak görünüyor. Bir çok arkadaş oyun oynarken sıkıntı plmadığını söylüyor. Kısaca bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.