I

Onbaşı
27 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
12 yıl
Cooler Master Haf 922 ve Amd 6850 problemi
merhaba, Cooler master haf 922 kasa kullanmaktayım, üzerinde bulunan power cooler master rs-500-pcap-j3 modeli . Amd 6850 ekran kartımda 6*2 pin güç girişi bulunmakta ama güç kaynağında sadece 6 pinlik tek bir çıkış mevcut. bu şekilde tek giriş ile taktığımda hata sinyali alıyorum ve sistem açılmıyor. bunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
I
14 yıl
D-Smart Maksi Paket \u0026 Formula 1
Formula 1 in yayın haklarını almasıyla d-smart almaya karar verdim. yaklaşık 8-10 kere arayarak ancak net bilgiler edinebildim çünkü d-smart müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar bir çok bilgiye ya bilgileri olmadığından ve ya paylaşamayız dediklerinden dolayı bu kadar aramam gerekti.

Formula 1 i izlemem için Maxi pakete sahip olmam gerekiyor, bu pektin fiyatı 35 tl 24 ay sözleşmeli hd uydu alıcısını kiralıyorlar 24 ayın sonunda uydu alıcı benım olmuyor d-smart kullanmaya devam etmez ısem uydu alıcıyı gerı alıyorlar. ve sözleşme olayı benı dusundurdu, daha önce ttnet de sözleşmem olduğundan kullanmadığım halde kapatamadım.

Bende şöyle bir hesap yaptım;

Benim Hesabım:

HD Uydu Alıcı: 200 TL
D-smart CI Modül + 1 Yıl Aile Paketi : 199 TL
Maxi Pakete Geçiş Farkı : 74 TL

Uyudu alıcıya Sahip oluyorum
1 Yıl sonra tüm donanım bana ait olduğundan düşük bir fiyat ile izleyeceğim.
Ve en önemlisi sözleşmem olmayacak istediğim an kapayacağım.
Aktivasyon ücreti yok.


12 aya böldüğümde aylık

39,4 tl

yani 4,4 tl gibi bir farka tüm donanıma sahip olup sözleşme yapmadan 12 ay sonunda buna mukabil düşük fiyat veya yine yıllık satın alma şeklinde izleyeceğim

D-smart Usulu Hesap:

Uydu alıcıya kira alıyor ve 24 ay sonunda sızın olmuyor
24 aylık sözleşmeniz var eğer kapatırsanız indirimli aldığınız paket farkı vs öduyorsunuz.
aktivasyon ücretli

35 tl



Böyle bir hesap yaptım şahsen sözleşme çilesi çektikten sonra ve donanımların bana ait olmasını istemem bunu mantıklı kıldı.
I
14 yıl
Skystar hd2 - AverTV SatGate (A706C) Dijital Tv Kart Okuyucu
skystar hd2 kartı alacağım yalnız piyasada cı modulu bulunmuyo AverTV SatGate (A706C) Dijital Tv Kart Okuyucu modulu bu kart ıle uyumlu çalışırmı?

SKYSTAR hd 2 usb olan modelınde cı modul ustune var ama ben dahılı olsun ıstıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.