M

Onbaşı
23 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
Philips 5980 DVD player - Sony HTSS-1000 Ses Sistemi - KDL40D3500 LCD hdmi bağlantısında ses yok
İki tane problemim var;
1. Yeni aldığım sony lcd'ye dün HDMI bağlantılarını yaptım. DVDye koyduğum 5.1 destekli HD olmayan filmlerde görüntü 1080i de çalışıyor ve çok net fakat HDMI üstünden ses alamıyorum. DVD ile ses sistemi arasına coaxiel kablo ile bağlantıyı yaptığımda ses geliyor. HDMI kablonun sesi ve görüntüyü taşıdığını biliyorum görüntü var ses yok yani. Ses sisteminde DVD seçili (seçilmediği zaman görüntü gelmiyor) Philips dvd menüsünde ses ayarlarında hdmi seçeneği açık, onuda kontrol ettim ve bütün bağlantılarım tamam ama HDMI üstünden ses alamıyorum. Koaxiel kabloyu çektiğimde ses gidiyor.

2. HP DV-6000 laptopu hdmi ile lcdye bağladığım zaman görüntü gene mükemmel fakat ses yok. Ses bilgisayardan geliyor Bilgisayardan ayar yapmam gerektiğini düşünüyorum. Bu ayar denetim masasında mıdır veya başka biryerde midir?

Teşekkürler
M
18 yıl
P900 internete bağlanmıyor
Selam,
2. el P900 aldım. Aldığım makineye ana sıfırlama yapılmış (fabrika ayarlarına geri dönmüş). Makineye wap-mms ve internet ayarlarımı kumak için Turkcell i aradım. mesaj yolladılar internet açılmadı. Daha sonra 2222' ye mesaj yollattılar o da olmadı. Daha sonra yakalaşık 1 saat ayarları Turkcell de çalışanla telefonda manuel olarak yaptık fakat internet gene çalışmadı. Sony Ericsson' u arattırdılar ama onlarda yardımcı olamadılar ve servise yönlendirdiler. KVK servis daha telefonu görmedi ama yazılım yüklemek gerekebilir dedi ve 50 milyon fiyat çekti. Hiç bu problemle karşılaşan var mı? ney yapabilirim. 50' yi bayılayım mı yoksa internetten biryerden bu güncelleme yapılır mı? Sony Ericsson sayfasında böyle bir güncelleme yok baktım sadece ayarları mesaj olarak yolluyorlar...

Cevaplara Teşekkürler...
M
19 yıl
PS\u00272 de direksiyon ve pedal
PS2 için hangi marka diraksiyon ve pedal almalıyım ve fiyatı ne kadardır???
M
19 yıl
PC\u0027den PS2\u0027ye oyun indirme için detaylı anlatım
Birisi bana PC'den PS2'ye nasıl oyun indirbileceğimi, gerekli programları ve hangi CD'yi kullanmam gerektiğimi basamak basamak öğretebilirmi. Bu konuda hiç birşey bilmiyorum ve bilmeyenlerin çok olduğunu sanıyorum
M
19 yıl
PS3 Türkiye Satışı ve Konsol Alacaklar Dikkatine
PS3 08.2006'da Türkiyede ve bence öncesi olmaz sonrası olur. Türkiye Yetkili Satıcısından detayı görebilirsiniz (http://www.morfare.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=Cb-Makineler ). Tam zamanında gelse bile çipinin yapılması (tabii yapılabilir ise) ve randumanlı olarak çalışması kafadan 2007' nin ilk 3 ayı gibi görünüyor. Oyun konsolu alacak arkadaşlara duyrulur..
M
19 yıl
GTA PS2 Takılıyor
Arkadaşlar, GTA SAN ANDEREAS'ı aldım önce PC versiyonunu aldım 512 mb ram ve 128 mb ekran kartı olmasına rağmen ağır çalıştı, daha sonrada PS' için olanı aldım.Oyun açılırken Credits ekranından sonra yükleme ekranı çıkıyor. ükleme çubuğu dolduktan sonra siyyah ekranda takılıyor. Yapmam gereken oyunu değiştirmem mi yoksa PS''nin kapağını açınca falan oluyor diyorlar, böyle birşey mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.