T

Çavuş
27 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361547 Gün Cezalı
356664 gün 12 s. 18 dk.
Gönderiler Hakkında
T
13 yıl
ŞAHİN KKKKKKKKKKKKKKKKK
Disko Kralında
T
13 yıl
Yeter artık ya.
Zamanında bir mynet hesabında Wizzyy adlı hesabımı açmıştım. Mynet mailim silinmiş. Hotmail mailimi koyayım dedim hesabımdaki maili değiştirmeye çalıştım. Ancak değiştirdiğimden beri aktivikasyon maili gelmiyor. Aylardır bu hesapla takılmak zorundayım. Lütfen artık Wizzyy adlı hesapta kayıtlı olan maile aktivikasyon maili yollayın ve bu hesabı silin. Bende artık Wizzyy adlı hesabıma kavuşayım. Lütfen artık yalvarıyorum size ya :( .
T
13 yıl
Justin Bieber Fan Club
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Justin Drew Bieber, 1 Mart 1994 Kanadalı pop,modern R&B sanatçısı. Kariyeri, video paylaşım sitesi Youtube'a koyduğu videoların 2008 yılında Scoot Braun tarafından keşfedilmesiyle başladı. Daha sonraları Braun Justin Bieber'ın menejeri olmuştur. Braun Atlanta'da, Bieber ve R&B sanatçısı Usher tanıştırmış ve Bieber Usher ve Scoot Braun'nun ortak şirketi Raymond Braun Media Group (RBMG) ile anlaşma imzalamış,ve ardından Island Records ile albüm kontratı yapmıştır.
Justin Bieber'ın ilk Single'ı One Time oldukça iyi bir çıkış yakalamış ve One Less Lonely Girl single ile birlikte Kanada Hot 100 de 15 e, Bilboard Hot 100 de ise ilk 20 ye girme başarısı elde etmiştir.Bieber'ın ilk albümü "My World" 17 Kasım 2009 da çıkmıştır. Ayrıca 2. devam albümü "My World 2" büyük başarı yakalamış, albümden çıkan ilk single Baby uluslararası başarı elde etmiştir, Baby klibi ile dünya'nın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'de en çok izlenen video rekorunu kırmıştır. 2010 yılı Amerikan Müzik Ödülleri'nde “Yılın Sanatçısı”, “Yılın Pop/Rock Albümü”, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı” ve “Yılın En İyi Pop/Rock Erkek Sanatçısı”, 2010 yılı MTV Video Müzik Ödülleri'nde “En İyi Yeni Sanatçı” ve 2010 yılı MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde “Yılın Erkek Sanatçısı” ödülünü kazanmıştır.

ÜYELER
1-BrainGerB
2-
3-
4-
5-
T
13 yıl
Facebook\u0027ta DH
İsmimizin önüne Dh' ..... ...... yazalım. Kimin DH'li olduğu anlaşılır havamız falanda olur .
T
13 yıl
Kesinlikle dolu olduğunu bildiğim DVD(ler) boş çıkıyor.
Daha önceki bilgisayarımda kullandığım dolu DVD var. Hepsininde dolu olduğuna adım kadar eminim. Şimdiki bilgisayarımdada ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı. VCD dolu gösteriyor okuyor yani ama DVD boş gösteriyor. Ne kadar DVD denediysemde hepsi boş gösteriyor. Sorun şöyle :
< Resime gitmek için tıklayın >
Not : SS çekmeye üşendim nette araştırma yaparken aynı sorunla karışılaşan bir arkadaşın bilgisayarından. Ama sorun aynı.
T
13 yıl
Gün Oksay(gun) bumu ?
T
13 yıl
Adım Bayram Bayram TRT\u0027den yeni sitcom
Ekranların para dağıtan şakacısı Gökhan Yıkılkan ile Zihni Göktay’ı buluşturan ‘Adım, Bayram Bayram’ kahkaha fırtınası estirecek. Zaman zaman haberlere de yansıyan kaçak yapı ve gecekondu sorunu mizahi bir dille TRT’nin yeni dizisine taşındı.

Yapımcılığını Dada Film’in üstlendiği, proje tasarımı Murat Toktamışoğlu’na ait olan, yönetmenliğini Ebru Yalçın’ın yaptığı, senaryosunu İnan Güngören ve Yılmaz Okumuş’un birlikte yazdığı iddialı yeni sitcom ‘Adım, Bayram Bayram’ yakında TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Gökhan Yıkılkan’ın başrolünü oynadığı dizide Zihni Göktay, Parla Şenol, Hakan Bilgin, Meltem Yılmazkaya, Belgin Erdoğan, Cem Kılıç gibi isimler de rol alıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
FRAGMAN
http://vimeo.com/18511353
T
13 yıl
Nuri \"İki Medeni İnsan Gibi\"
Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca'nın bulunduğu yepyeni bir Kanal D dizisi geliyor. Fragman dönmeye başladı.

Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’dan yeni dizi!

İki ünlü oyuncu sitcomda buluşuyor.

Milliyet’in haberine göre, Cumbul, Kanal D’de ekrana gelecek “Nuri” adlı komedi dizisinde Oktay Kaynarca ile başrol oynamaya hazırlanıyor. Diziyi ‘Türk Malı’nın senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer yazıp yönetecek. Projenin yapımcılığını ise Süreç Film’in sahibi Ali Gündoğdu üstlenecek. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak dizi için Tem Stüdyoları?nda 1200 metrekare alana büyük bir dekor kuruluyor. Dekorda Alaçatı’da bulunan bir pansiyonun birebir aynısı ve manzarası yapılıyor. Kaynarca ile Cumbul, 17-18 yaşlarında bir kızları olan, boşanmış ama birbirlerinden bir türlü kopamayan komik bir çifti canlandıracak. Kaynarca dizinin de ismi olan Nuri karakterine hayat verecek.

FRAGMAN
Videoyu izlemek için tıklayınız
T
13 yıl
HER NE KADAR İNANSANIZDA İNANMASANIZDA BÜYÜK İKRAMİYE
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -
- -



Bana çıkmadı. ___||||||-||||||___
T
13 yıl
Ortamım nasıl ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.