S

Yarbay
26 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
F30 LCI Zıplama/Sekme Sorunu!
Merhabalar,
F30 LCI Sportline aracım var. Aracımı aldığımda üstünde 17 inç jantları vardı. Çok uzun km'ler kullanmadan kışlık rft olmayan kumho lastikler aldım. Kış bittikten sonra jantlarımı orijinal 18 inç M405 double spoke olarak değiştirdim. Yine Kumho'nun PS71 kodlu RFT olmayan ama XL yük endeksli 225-45-18 ebatlarında yaz lastiğini aldım. Yaklaşık 10bin km'dir bu lastik jant kombinasyonuyla kullanıyorum. Ama son zamanlarda özellikle otoban sürüşlerinde aracımın çok sekme/zıplama yaptığını farkettim. Bu beni çok rahatsız etmeye başladı. 17 inç ve RFT kombinasyonu nasıldı çok hatırlamıyorum ancak kışlık rft olmayan lastiklerle bu kadar fazla zıplama olduğunu hatırlamıyorum. Geçtiğimiz hafta lastik havalarını 30 psi dan 34 psi' a çıkardım ve bu sekmeler daha da arttı. Aramızda bu sorunları yaşayan var mı? Bugün arkadaşımın yeni kasa A3 aracına bindim o araç bile benim araçtan konforlu geldi.
S
7 yıl
Mapfre Genel Servis Dolu Hasarı Hakkında
Daha alalı 4 ay olan aracım maalesef doluda hasar gördü. Allah'a şükür camlarda bir şey yok. Ancak kaputta ve tavanda toplam 40-50 arası göçük var.
Ustalara çok yüksek meblağlar ödemek istemiyorum. Mapfre sigortalıyım ve orada kaskodan yaptırmak istiyorum. Anadolu yakasındaki genel servisin işçiliği nasıldır? Ve tramere ne kadar yansır tahminen 50 göçük? Parça değişimi istemeyeceğim.
S
7 yıl
2 MART\u0027TAN BERİ İNTERNET/TELEFON YOK!!!
İstanbul/Beykoz da ikamet ediyoruz 15 yıldır Telekom müşterisiyiz sevmesekte beğenmesekte el mecbur kullanıyoruz. 2 mart günü bölgede nasıl olduysa 400 abonelik bakır telefon kablosunu yer altından çalmışlar. O günden beri aramadığım müşteri hizmetleri gitmediğim Türk Telekom santrali kalmadı. 16. Gün bugün ancak fiber kablo çekicez ayağına hala çalışmaya başlamadılar. Üstüne üstlük bu ay ki faturam kesilecek internet geldikten sonra BİLDİRMEM durumunda kullanamadığım günler adına ödediğim tutarı iade etmeleri mümkünmüş. Şaka gibi santraldeki görevliler yatıyor dalga geçer gibi 2-3 hafta daha sürer diyorlar. Yemin ederim en sonunda gidip bir Türk Telekom binasını kundaklıycam olan bana olacak. Mobil faturam bu alçaklar yüzünden oldu 200tl. Kullanmak zorundayım üni öğrencisiyim ödevim var projem var. Okuldan hergün geç çıkıyorum interneti kullanmak adına. Bu ne rezillik ya 2017 yılındayız anasını satiyim kabloyu çaldırıyorsun ama bir kablo çekmeye 16 gündür başlamadın Allah kahretsin her ödediğim kuruş haram olsun. 8mbit akksız paket kullanıyoruz alternatif yok başka bölgede 150küsür tl ıvırı zıvırıyla fatura ödüyoruz her ay ya
S
7 yıl
(SATILIK) 2013 1.2 TSi DSG GOLF 7 Comfortline 48.000KM
Merhabalar beyler,
2 Yıldır bindiğim aracımı model yükseltmek için satıyorum. Önceki sahibi VDF'de üst düzey bir yöneticiydi. Şans eseri bulup almıştım. Memnuniyetle 33Bin KM'de ben yaptım. Aracım şuan 48.000KM' de. Tüm bakımlarını VW Acarlar'da yaptırdım. Allah'a şükür kaza yapmadım. Sadece arka tamponu boya dökülmesinden dolayı boyattım. Fotoğrafları mevcuttur. Herhangi bir tramer kaydı yoktur. İlgilenen forumdan arkadaş olursa fiyatta araç başında ufakta olsa bir pazarlık yapabiliriz. Araçta ek olarak cam filmi ve arka park sensörü mevcuttur. Muayenesi 2018 mayısa kadar geçerlidir. 4 adet bu kasımda aldığım kış lastiğini de faturasıyla vereceğim. Aracımın LİNKİ
S
7 yıl
2. Köpek Hakkında
Yaklaşık 10 yıldır Labrador erkek bir köpeğimiz var. Yavru iken almıştık. Şimdi yanına bir arkadaş sahiplenmeyi düşünüyoruz. Golden cinsi kuvvetle muhtemel. Ancak kararsız kaldığımız bir konu var: Dişi mi erkek mi? Yakımızda 3 yaşında bir erkek golden sahiplendirmek isteyen tanıdık var. Vereyim size dedi ancak ben tereddüt ettim. 2 erkek yanyana sorun çıkarır mı diye. Ayrıca yaşı da 3. Yaşı da ufak değil ben 10 ila 24 aylık bir arkadaş daha doğru olur diye düşündüm.
Düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
S
8 yıl
Access Point Dalgalanma sorunu TTNET
Merhabalar, 6-7 aydır evin içinde AirTies 4920 bir access point kullanıyorum. Modemimden 20 metre cat5e kablo ile bağlantı kuruyorum. Ancak son birkaç haftadır hız değerlerim normal gözükmesine rağmen (10mbit civarı) Youtube üzerinden olsun başka bir site olsun 480p üzeri video izleyemiyorum donmaya ve geç yüklenmeye başlıyor. Ancak direkt olarak modemime bağlandığımda herhangi bir problem yaşamaksızın 1080p videolar hızlıca yükleniyor. Kullandığım AP 1600mbit 5ghz ve 2.4ghz destekli bir AP. Ancak modemim TTNET'in verdiği ZTE zxhn h108n kodlu 300mbps veren bir modem. Kabloda vs herhangi bir sorun yok. Aynı zamanda modeme veya AP'ye reset attığımda 3-4 dakika çok iyi bir verimle kullanıyorum sonra tekrar yüklenmemeye başlıyor. Eğer sorun modemdeyse bütçem el veriyorken Airties 5760 modemi alacağım.
Bu arada kullandığım paket 16Mbit limitsiz paket Türk Telekom.
TTNET modemi ise bu:
< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
BEYLER EVİ PİRELER BASTI :(((
Beyler beykoz'da müstakil bahçeli bir evde oturuyoruz. 10 senedir bahçemizde kedi köpek besliyoruz. Evde hiç beslemedik. Ancak mayısta doğuran kedilerimizden biri 5 yavrusunun 4ünü alıp evden gitti. 1i kaldı ufacık bir kedi. Neyse süt anne bulduk büyüttük amma velakin bu kedi artık dışarıda yatmıyor. Bizde aldık içeri. Hayvan pirelenmiş ve pireleri dökmüş eve. Aslında başlarda pire gördüm ama ilaçladık falan hayvanı dedik artık gelmez herhalde. Derken çıktık tatile ben döndüm evde kimse yok aldım kediyi yine pirelenmiş ve yine dökmüş pireleri. Hiç ısırdıklarına rast gelmedim ama bu sabah bacaklarım bi kaşındı dedim sinektir geçtim oturma odasına bi baktım 2 tane pire bacağımda. Can havliyle öldürdüm ikisinide attım çöpe. Araştırdım internette bunlar çok yumurtalarmış falan diyince yüreğime indi. Paranoyak oldum. Her yeri ilaçladım raidle. İlaçlama firmalarını aradım fiyat sordurdum 400m2 olunca ev 200tl dediler o da garanti veremiyoruz pireye diyor. Kediyi de ilaçladım attım bahçeye.

Uzun lafın kısası evde tekim evi pireler bastı bana bir yol yordam gösterin de kurtulayım şu meretlerden
S
10 yıl
Dolu şarap şişesine mantar düşürdüm
Öğlen arkadaşlar geldi. Avusturyadan Kracher şarabı almışlar bana. Sanırım yıllanabilir bir şaraptı. Neyse açalım içelim dedik benim dandik tirbüşon mantarın yarısını kopardı aceleye geldi. Şişede kalan kısmı çıkarmaya çalışırken tamamen düşürdüm içine. Neyseki granül halinde düşmedi. Yarısınjı içtik bende mantarın diğer yarısıyla kapadım kaldırdım tekrar. Ancak aklıma takıldı acaba bu şişede kalan mantar şaraba zarar verir mi? Güzelim şarabı sirke yapmak istemiyorum
S
10 yıl
S4 için MHL kablo SORUNU?
Beyler GG'den bir MHL kablo aldım S4 için 25TL'lik dandik bir şey. İşimi görsün diye almıştım. İlanda S4/S3 ve Note 2 ile uyumlu diyordu aldım ürün geldi taktım cihazıma, cihaz ekranında altta "HDMI kablo takıldı" ibaresi çıkmasına rağmen TV'ye görüntü ve ses aktarımı yapmıyor. Aynı kabloyu Note 2'de denedim onda hiçbir sıkıntı yaşamadan görüntüyü ve sesi aldım. Biraz sonra S3'de de deneyeceğim. Acaba bu S4'de cihaz üzerinden ayar yapmak falan mı gerekiyor? Yoksa kabloyu iade edeyim mi? Ürün onaylamadım henüz.
Acil olarak cevaplarınızı bekliyorum.
S
10 yıl
Global Game Jam 14 ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
24-25-26 OCAK 2014 Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsünde yapılacak etkinliğe tüm oyun geliştiricileri bekliyoruz.
http://ggjxozu.org/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.