D

Teğmen
22 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Monster A7 V5.1.1 Yeni Ürün Ekranda Pembe Cizgiler
n11 üzerinden monsterbook un kendi sitesinden aldığım ürün Monster A7 V5 1.1 bugun elime ulaştı.Ürün freedos.windows 7 yükledim ekranın heryerinde pembe cizgiler var.Ekranı hafif acıp kapatmaya çalışınca az azalıyor.driverlardanmı diye düşündüm bios setupa girdim ordada kenar cerceveleri komple pembe paneli egince mavi oluyor.

Nasıl iştir anlamadım gitti.Varmı daha önce bu tip sorunla karşılaşan.Değişimmi iademi talep etmek gerekir.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Cevap: .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.
quote:

Orijinalden alıntı: zeybek79

Avrupa merkez bankası faizi negatife çekti + 400 milyar euro varlık alımının kapısı açıldı.Ülkemizde kur düşüş eğiliminde,merkez bankasının adam gibi bir faiz indirimine gitme yolu gözüktü.İşler böyle giderse yıl sonuna kalmadan araç fiyatları düşmeye başlar...Benim ok yaydan çıktı artık. Tamda siparişi verdik ya neyse...Herşeyin hayırlısı.

hocam aceleniz yoksa biraz daha bekleseydiniz keşke.merkez bankasının taahutu varmıs yurtdısına galiba ondan Türkiye faizi tam indirmiyor.Yakında mutlaka faız ındırımı gelecek buna bağlı olarak kur dahada duser.. ama nıssan fiyatları indirmez
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.