M

Yüzbaşı
17 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Şurda 3 numaranın videosunu bulana para verecem
M
11 yıl
Bilgisayar 3g modemi görmüyor
Arkadaşlar merhaba sitede aradım ama bu sorunun aynısını yaşayan birilerini göremedim.
Sorunum laptopa avea 3g modemi taktığımda tanıma sesi geliyor ama laptop modemi görmüyor.
Kurulum dosyasını indirip kurduğumda da ağ yok diyor. Diğer bilgisayar modemi görüyor
Modemin Modeli : Avea Jet ZTE MF190
Laptopun Modeli : Toshiba A200-1UB
İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate


Sağlam bilgisayarda bilgisayarım menüsü:
< Resime gitmek için tıklayın >

Benim bilgisayarda bilgisayarım menüsü:
< Resime gitmek için tıklayın >

Sağlam bilgisayarda avea jet menüsü:
< Resime gitmek için tıklayın >

Kurulum dosyasını başka yerden alıp kurduğumdaki bu bilgisayarda avea jet menüsü:
< Resime gitmek için tıklayın >

Aygıt yöneticisi ekran alıntısı:
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
C# ile Staj Projesi Çok kolay ama yapamıyorum Lütfen yardım cok az zamanım kaldı !!
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın.
Arkadaşlar bir projem var c# ta yapılacak.
4 tane kasa var ve bu kasaların 8 er tane çekmecesi var.
Forma 4 tane buton ekliyorum ve bu butonlara çift tıklandıgında cekmecelerin yani 8 er tane butonun aynı form icinde acılmasını istiyorum.
Her butonun üzerinde değiştir butonu olacak.Butonların üzerine gelindiğinde içerisindeki bilgiler tooltip seklinde görünecek.Değiştir butonunlarının yanında bir textbox olacak ve ve değiştir butonuna tıkladıgımda
textboxa yazdıgımız veri butonun üzerine gelince cıkan yazıya atanacak ve bu kalıcı olacak.program kapandıgında da kalacak.
Görselliğini falan biliyorum lütfen kod vermeden yardımcı olacak anlatacak bi arkadaş bana ulaşsın.
Teşekkürler şimdiden.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Rüyalarım her geçen gün daha da garipleşiyor uyku düzenimden midir sizce?
3 gün önce rüyamda insan kılığına girmiş bir şeyi öldürdüm. arkasından geldim ve bir bıçak ile boynunu kestim. insan kılığına girmiş bir şey olduğunu boynunu kesince anladım çünkü boynunda hiç kemik veya kas yoktu. içi kan dolu bir torba gibiydi. sadece derisi vardı ve içerisi tamamen kandı. kafası kolayca kopmuş bir sürü kan akmıştı.

2 gün önce rüyamda bir kız(20-25 yaş arası tahminen) gördüm. cinsel organından yumurtalar çıkarıyordu(bildiğiniz tavuk yumurtası). 10-15 tane falan çıkardı, cinsel organındaki yumurtalar bitince anüs bölgesinden çıkarmaya başlamıştı gerisini bilmiyorum. başka rüyaya atladım ordan.

dün ise annem ile beraber dayımı öldürmüştük(nasıl öldürdük hiçbir fikrim yok sadece dayımın cesedini hatırlıyorum). polis heryerde dayımı arıyordu, evleri falan basıyordu. daha sonra annem dayımın cesedini bulamasınlar diye kuşbaşı şeklinde doğradı ve ben bir torbaya doldurup balkona koydum. polisler geldiğinde torbayı incelediler ve dayımın kafasını bütün halinde torbanın içinde buldular. annem onu doğramaya zaman yetmedi gibi bir şeyler söyledi sanırım tam hatırlamıyorum o arada beni suçladı ve polisler beni aldı götürdü.

peşpeşe böyle garip rüyalar görmem normal mi sizce? uyku düzenimin bozukluğundan olduğunu düşünüyorum ben biraz. uyku düzenime gelince şu sıralar sabah 7-8 gibi yatıp akşama doğru kalkıyorum. son 3-4 aydır tamamen rasgele uyuyorum. kimi zaman 25 30 saat hiç uyumuyorum, bazen günlük periyotlarlara bölüp birer ikşer saat uyuyorum. çoğunlukla ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum. şu sıralar işte dediğim gibi sabah 7-8e denk geliyor uykularım.

yoksa rüyalarım psikolojik bir bozukluktan falan mı kaynaklanıyor diye korkuyorum.
M
12 yıl
PTT Kargo Fiyatları
ptt kargo ile 3 kitap göndereceğim, tahmini fiyat ne kadar olur? sitesinden baktım ama pek bir şey anlamadım fiyatlandırmasından. kitaplar açlık oyunları serisi. kayseriden konyaya gidecek.
M
13 yıl
Monitörü Bağlayamadım
Arkadaşlar 8 yıllık falan bilgisayar vardı bizde anakartı yanınca babam yeni kasa almış fakat monitör falan duruyor. Monitörü yeni kasaya bağlayacaktım, bizim eski kasada güç kaynağına ve anakarta bağlanıyordu monitör. Şimdiki kasada güç kaynağında sadece tek giriş var onuda prize bağlıyorum. Monitörü bağlayamadım yani. Muhtemelen monitörün eski olmasından kaynaklanıyor. Sizin monitörler nasıl acaba anakarta ve prize mi bağlıyorsunuz? Eğer böyleyse güç kaynağına bağlayacağım kabloyu değiştirebilir miyim? Monitörü değiştirmeden bu işi nasıl halledebilirim?
M
13 yıl
Vınn - Bakiye bilginiz bulunmamaktadır
Arkadaşlar bir haftadır falan bakiye bilgimi görüntüleyemiyorum. Geçenlerde bakiyineizin %80'ini kullandınız diye mesaj gelmişti, ona göre biraz hesap yaptım ama bağlanmaya korkuyorum. Geçmiş bile olabilitim şuan. Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz?
M
13 yıl
HDD me Ulaşamıyorum
Merhaba Toshiba 1tb hard diskim var. Aldığımda içinde bir kaç dosya vardı, hard diskimi biçimlendirince dosyalar gitti ama önceden yedeğini almıştım yani o dosyalar duruyor bilgisayarda hala. Şuanda hard diskime ulaşamıyorum. usb'ye taktığım zaman okuyor ancak bilgisayarıma girince hard diski göremiyorum. Aygıt yöneticisinden baktım görünüyor ancak herhangi bir işlem yapamıyorum. Şu uyarıyı alıyorum:

< Resime gitmek için tıklayın >

Lütfen yardım edin.
M
13 yıl
Nvidia PhysX Kurulum
Bilgisayara Metro 2033 oynunu yükledim. Ancak oyun başlamadan sorun verip kapatıyordu. Forumlarda az gezdikten sonra Nvidia PhysX kurmam gerektiğini gördüm. Kurmaya çalışıyorum fakat lisans sözleşmesini kabul edip geçtiğimde kurulum başlamıyor. Şu ekran çıkıyor:

< Resime gitmek için tıklayın >

Yardım edebilecek var mı?
M
14 yıl
DVD RW vs. Blu-Ray ROM
arkadaşlar almayı düşündüğüm laptopta bu iki seçenek var. Blu-Ray ROM'un sadece okuma işlemini gerçekleştirdiğini okumuştum bir yerde. aldığım zaman dvd falan yazamazmıyım acaba? sizce hangisini seçmeliyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.