R

Yüzbaşı
14 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
Skullcandy Hesh 2.0
Kullanan, bilen, duyan var mıdır?
Halihazırda cx200 kullanıyorum ve kafa üstü kulaklık almaya karar verdim. Acaba bu ürün cx200'den daha iyi ses kalitesi sunar mı?
R
11 yıl
ilginç bir şekilde internete bağlanamıyorum
Selamlar,
ben odtu yurtlarında ikamet ediyorum. İnternette gezerken birden internet koptu, arada böyle şeyler olduğumdan evham yapmadım inip yemek yiyip dondum. İnternet düzelmemiş hala da bağlanamıyorum. Yurt kablo bağlantısı sınırlı gözüküyor (oda arkadaşımda sıkıntı yok onun portu da denedim.) okulun kablosuzuna ve kendi telefonumdan paylaştığım kablosuz internete görüntüde sorunsuz bağlanıyorum ama hiçbir internet sayfası açılmıyor. Sorun gidere basınca dns'e ulaşılamıyor tarzı bir şey dedi. Şu ana kadar denediklerim;
aygıtları devre dışı bırakıp açtım
Ethernet driverını sil yükle yaptım
ip dnsleri otomatik almaya çevirdim
ipconfig /flushdns gibi komutları denedim
2-3 gün önceye geri dondurdum windowsu hala problemim sürüyor. Yardımcı olablirseniz sevinirim
R
11 yıl
d\u0026r dükkan ve internet fiyatları
selamlar;

d&r sitesindeki fiyatlar ile dükkandaki fiyatları aynı mıdır yoksa bazı marklar gibi internte özel indirimler mi var ? aynıysa gidip bütün wow ek paketlerini alacağım.
R
11 yıl
anlamıyorum, endüstri mühendisi ne yapar anlayamıyorum
selam arkdaşlar. endüstrici ne dersleri görür, mezun olunca ne yapar(ceo olur demeyin pls) salağa anlatır gibi anlatan olursa sevinirim. Hatta kendi endüstrici olan varsa çok makbule geçer.
R
11 yıl
nokia wh-930\u0027u nasıl bilirsiniz?
Evet arkadaşlar kullanan, gören, duyanlar yardımcı olursa sevinirim.
R
12 yıl
lise matematikte önlenemez düşüşüm
selamlar. Ben 11.sınıf bir mf öğrencisiyim. Iki ayaklı SBS sınavının ilkinde 2 yanlış ikincisini ise tam yapıp türkiyede 2200 küsürüncü oldum. 9.da kümeler sınavından 88 aldıktan sonra bir daha 4 bile alamadım. Özel ders almış olmama rağmen trigonometri vb önemli konular hakkında hiç bir fikrim yok . Bu sene dershaneye başladım artık düzeltirim derken ilk sınavdan da 55 aldım sınıfın en düşük notu. Bunu nasıl düzeltebileceğin hakkında fikri olan bir arkadaş fikrini paylarırsa sevinirim.
R
13 yıl
E-kitap bulabileceğim site
merhaba arkadaşlar bir süre önce elektronik kitap okuyucu aldım ve kitap arayışındayım fakat aradığım kitapların çoğunu bulamıyorum. örneğin internetteki bütün yüzüklerin efendisinin 2. kitabı hatalı, aynı zaman chuch palanhiuk kitaplarını da bulamadım(Türkçe tabii). sizin bildiğiniz kaliteli bir e kitap sitesi var mıdır? kitap hakkında bir bilgi edinip sadece 24 saat boyunca bilgisayarımda tutmak üzere tabii.
R
13 yıl
tablet fiyatları
iyi günler arkadaşlar. 600-700 lira civarı alınan bir tabletle neler yapılabilir? Birkaç tablet gördüm hep 1000 liranın üstündeydi. Bahsettiğim meblalara stabil bir şekilde film izleyip internette gezinebilir miyim ?
R
13 yıl
Adil kullanım olayı
selamlar,

Ben yazlık için 2 aylık internet almayı düşünüyorum fakat malum 25 gb'dan sonra hızı düşüyor. ama evde kullandığım ttneti 1.5-2 senedir kullanıyorum sadece bir kere hızımı düşürdüler acaba smile da böyle midir?
R
13 yıl
müzik önerisi
selamlar
bu vidyoda 7.10-7.55 arası çalınan müziğin benzerini tavsiye edebilecek olursa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.