-

Yüzbaşı
21 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
16 yıl
flash da popup sorunu
Arkadaşlar,flash sayfamda bir buton var ve ona basıldığı zaman " Resimler " klasörünün içindeki örneğin " 01.jpg" resmini popup pencerede açacak,bunu bir türlü yapamadım,normal popup pencere açtırıyorum ama resmi bi türlü atamıyorum oraya,yardımcı olursanız sevinirim...

edit: on(release){
url = "tub1.gif";
popup_window = "my_popup_window";
popup ="width=75,height=75";
getUrl("javascript:if(typeof(lastwindow) != 'undefined') lastwindow.close(); lastwindow = window.open('" + url + "','" + popup_window + "','" + popup + "');void(0);");
}

kullandığım kod bu. popup açıyor fakat içinde tub1.gif isimli resim yok. Bu resim editlediğim fla ve publish swf ve html dosyaları içinde.hata nerede anlamadım? screen shot aşağıda.
görüldüğü gibi 75 e 75 açıyor ama içinde resim yok.

< Resime gitmek için tıklayın >
-
16 yıl
Domaini transfer etmek?!
Arkadaşlar bir firmanın web sitesini yapıyorum domaini bende değil ne yapmam lazım?Siteyi kuran arkadaşı mı bulmam gerek? Bunun başka çözümü yokmu? O domaini başka hosta alamaz mı yım?
-
16 yıl
Preloader nasıl yüklerim?
full flash template editliyrum.fla dosyasının içinde önyükleme bölümü de var. ancak yayınladığımda komple çalışıyor. yani ben prolader bölümünü ayırmak istiyorum çok denedim olmadı.Sanırım html kodlarında böyle bi bölüm var "param name " bölümü. çıkaramadım bir türlü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

edit: Sitemde zaten bir loading var.Fakat bu Loading,Sayfa Yüklendikten Sonra gözüküyor asıl sorun bu. nasıl çözerim acaba?
-
16 yıl
header information sorunu!!!
arkadaşlar form mail yapıyorum php de. dosyaları sunucuya yükledim fakat alttaki hatayı veriyor

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\config.php:1) in c:\apache\htdocs\process_form.php on line 166

166. satırda ise şunlar var : header("Location: $redirect_to");

location yazan yere ne yazmam gerekiyor. lütfen yardımcı olun.
-
16 yıl
yazının etrafında yazı yazmak
arkadaşlar dreamweaver de resimdeki gibi resmin etrafında yazı nasıl yazabilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen css de falan uğraştım olamdı bir türlü lütfen yardım.


< Resime gitmek için tıklayın >
-
16 yıl
Bu hatayı bilen var mı yardım etsin lütfen
arkadaşlar siteyi hosta attığımda yukarıdaki flash banneri göstermiyor kendi bilgisayarımda açtığımda gösteriyor nedir anlamadım bilen varsa lütfen yardım etsin.

hata mesajı resimde var. :


< Resime gitmek için tıklayın >
-
16 yıl
Logo çalışmam
Arkadaşlar logo çalışmam nasıl olmuş yorumlarınızı esirgemeyiniz lütfen.



< Resime gitmek için tıklayın >
-
16 yıl
Site nasıl olmuş?
arkdaşlar yorumlarınızı alabilir miyim? genel olarak nasıl olmuş? alttaki tel numarası ve yazı için başka neler yapılabilir?
-
16 yıl
var mı bu oyunu geçecek??
dostlar çok uğraştım geçemedim bu bölümü usta oyuncular bilir bu işi merak ettim doğrusu nasıl geçecekler?

link bu http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz

geçemediğim bölüm bu



< Resime gitmek için tıklayın >
-
16 yıl
Real Playerde alt yazı nasıl ekleyecem??
yazılım bölümüne açacaktım ama kimse yoktur bu saatte oralarda arkadaşlar real playerdeki filme alt yazıyı eklemem lazım dosyayı indrdim ama nasıl ekleyecem filme real bu işi yapıyor mu yoksa ekstra progmımı var?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.