H

Teğmen
13 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
HOPÖRLER SECIMI YARDIM
arkadaslar bende kenwood KDC-U30R model teyp var 4 x 50 watt ses cikisi var ... ben buna 2 x 80 watt pioneer tizz 2 x pioneer 30 watt hopöerler 2x noka marka 25 watt hopörler 2x 100watt hopörler bagladim .. teyp ses 35 kadar cikiyor ama ben 25 kadar actigimda bass ta bozulma oluyor hopörlerler yerinden firliyor sanki patliyacak gibi ben anlayamadim bukadar hopörler yetersizmi kaliyor bu teypbe
H
14 yıl
SAMSUNG_GALAXY_S_i9000__TV_YE_BAGLAMA
arkadaslar ben önceki n95 8gb tv kablosu ile galaxy s yi tv ya bagladim kulaklik cikisinda . tv de gösteriyor ama kalite n95 deki gibi yani düsük cözünürlükte .... ama duydugum kadari ile telefondaki mini usb yi hdmi ye ceviren ve görüntüyü kaliteli veren kablo cikmis diye duydum su an üstünde arastiriyorum bildiklerimi aktarmaya calisicam


n95 kablosu


< Resime gitmek için tıklayın >


mini usb to hdmi kablosu

< Resime gitmek için tıklayın >
H
14 yıl
SAMSUNG__GALAXY__S__I9000
samsung galaxy s i9000 arkadaslar 2 aydir kullaniyorum baya bi inceledim kendi incelememi anlatayim iyi yanlarini kötü yanlarini.


kasa... telefonun kasasi fena degil cok iyi sayilmaz ön yüzü kaliteli duruyor ama arka kapak cok basit daha iyi olabilirdi bazen telefonun yanlarindan hafif sikinca cit diye ses cikiyor sanki kirilicakmis gibi ama problem olmuyor.


akü..... bataryasi yogun kullanimda gayet iyi ama ... bekleme süresi telefonun bilgilerindeki gibi 750 saat kesinlikle degil arka plandaki uygulamari kapatsan bile 1 hafta en fazla ama bazen sapitiyo ... hic kullanmadan 11 saate bittigi oldu anliyacaginiz cok dengesiz bir tüketimi var.


usb .... usb si güzel hem isini hallediyorsun hemde o sirada sarz oluyor ve cok pratik sürgülü kapagida cok mantikli olmus.




kamera ...... arkadaslar kamerasi video konusundan cok iyi .. hizli tepki veriyor agir degil gerci sonucta bi cep telefonu bu gercek kamera nin yaptigi beklenemez o yüzden gayet iyi video cekiyor oynatiyor .... ama fotograf konusunda acik alanda gayet iyi ama kapali az isikli ortamlarda n95 8gb verdigi kaliteyi veremiyor ... bunun sebebi de flaj olmamasi .flaj olmamasi cok önemli degil ama tabiki olsa daha iyi olurdu . böyle bir telefonunda nasil düsülmedi anlamadim.



donanim .... kulaklik gayet güzel hem görünüm hem performans olarak ses kaliteside iyi muzik dinlerken gayet keyifli.


ekran .... arkadaslar ekran cok canli cok net gösteriyor siyah lari acayip uzay boslugunda gibisin dokumatik hassasiyetide gayet süper tepki süresi iphone den farksiz ama sadece bi sey dikkatimi cekti sizde dikkat edin
internet tarayicisinda google actiginda beyaz i biraz grimsi mavimsi gibi gösteriyo iphone ve n95 ile yan yana baya belli oluyor onlarda beyazken bunda mavim si duruyor.



internet.... arkadaslar tarayici gayet süper internette acayip hizli geziliyor tabi ben test leri wlan be 32 gb internet ile yaptim . ucuyo kastnen bide 2.2 ciktigindan düsünemiyorum.. bence bu cihaz tam internet cihazi.


islemci..... arkadaslar 1 hz iclemci oldugu halde bazen takilmalar oluyor .. programlari kapatma ya zorluyor insalla bu performasn sorunu 2.2. ile kalkar .


uygulama .... arkadasslar android markette ne ararsan bulnuyor gayaet yeterli yani hemde cogu ücretsiz.


arkaslar simdide gelelim telefon problemlerine --- yükardada belirtigim gibi bataryayi dengesiz tüketiyor
programlarda takiliyor bazen kapatmaya zorluyor sistem hatta bazen donuyor bataryayi cikartiyorum
telefon bazende kendine reset atiyor bazen gündüz bazen gece kac kere sait oldum durdugu yerde yeniden baslatip pin kodu istedi ... gelelim en büyük soruna arkadaslar 2 aydir bi teli sadece internet editörü olarak kullaniyorum dogru dürüst telefon görüsmesi yapamyorum cünkü microfon sesi karsiya okadar kötü veriyorki kimse beni anlamiyor ses net geliyor ama bozuk gidiyor ne yaptimsa düzelmedi 2.2. yi bekliyorum o gelsin orjinal olarak yüklüyecem düzelmesse servise götürecem benim 2 aylik kullanim sonucu bunlar ortaya cikti arkadaslar sizde dikkat edin bunlara bunlar oluyorsa telinizi geri verin derim .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.