I

Yüzbaşı
08 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
376 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
3 ay
Kaliteli bluetooth kulaklık önerisi
Bütçe çok sorun değil(tercihen 12 bini geçmesin :D), Konu hakkında çok az fikrim var. En iyisi nedir? sony, jbl, jabra, airpods, bud pro vs. bir ton ürün marka, ürün var. Youtubedan baktım, bakmamış halime göre kafam daha çok karıştı Sporda falan dinlemek için alıcam. Müzik farkını algılayacak bir kulağım olduğunu sanmıyorum(insanın kendini bilmesi önemli ). Eşimin Airpods 2. nesil kulaklığını uzun kullanınca(20/30dk) kulağımı acıtmıştı. Rahat olması benim için en önemlisi. Kulaklık seçerken çok fark ettirir mi emin değilim ama iphone kullanıyorum.
I
4 ay
Honda Accord yeni kasa Türkiye\u0027ye gelmeyecek mi?
Hocalarım 2022 yılı haberlerinde 2023 yılında gelecek kasa falan yazıyor. https://www.donanimhaber.com/yeni-honda-accord-tanitildi-iste-tasarimi-ve-ozellikleri--155730

Türkiye'ye hala gelmedi. Bize gelmeyecek mi acaba? bilgisi olan var mı?
I
geçen yıl
KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı?
Bundan 5/10 yıl önce istifa etmezse chp oy vermem diye düşünüyordum. Hep bu son seçim vs. diyerek salladınız. İnce çekilmezse ona verebilirdim. Süper linç yedim. Gene de 1. turda kafama göre veririm. 2. turda veririz gerekirse diye düşünüyordum. Çekilmek zorunda bıraktınız adamı. Alın size kk. 1. turda bitirmeyi geç rezil oldunuz. KK görünce anadoluda deccali görmüş gibi oluyor millet. Ciddi ciddi ama ciddi ciddi diyorum bak Demirtaşı içeriye kimin attığı belli, kimi destekleyecekleri belliyken. güney doğu oyunun iç anadoludaki milliyetçi oylarından daha fazla etki edeceğini mi sandınız

İstifa ettikten sonra gelen yeni genel başkanın parti içindeki hiçbir faydası olmayan yozlaşmış oy kaybettiren kesimi temizlemesi, fetöcü, pkklı vs. tiplerin vekil adayı gösterilmemesini sağlaması ve DEMİRTAŞ, KAVALA, MAVALA dememesini tavsiye ediyorum. Şahsen bu saydıklarımdan herhangi biri olmazsa belediye seçimlerinde bile oy vermem istifa etse bile. Ben chpnin kadrolu oy vericisimiyim? kafama göre basarım. Tip furyasında genel olarak milletin oyları boşa gitti. Ona 1 kelime etmediniz böyle de iki yüzlüsünüz . Belediyeyi kaybetmek bence, 2028 de bir daha meclisi kaybetmekten iyidir.

Seçim bitene kadar sustum. Hadi propagandalarına etki etmeyelim vs. dedim ama seçim bitti. Şimdi eleştiri zamanı.
I
geçen yıl
Adaylıktan çekilme sırasının kk\u0027da olması
Kaynağa göre Akp, Sinan oğanla görüşmeyi planlamıyor. Her türlü kazanacağını düşünüyor olmalı ve bence bu durumda haklılar.

KK adaylıktan çekilirse (bu kısımda hukuki olarak yanlış bilgi varsa söyleyin.) özet olarak rte cumhurbaşkanı olsun mu diye referandum olacak eğer %50 alamazsa yeni adaylarla seçim tekrarlanacak. Bu sefer kazanacak adayla seçime girilirse "kk vs rte" kapışmasına göre daha yüksek bir ihtimalle millet ittifakı cumhur başkanlığını kazanabilir.

Ben random bir insanım haksız olabilirim. Herkes kendi kararlarını versin. Yorumlarda düşüncelerinizi bekliyorum.

Paralı troller linç edebilirsiniz bekliyorum.

https://twitter.com/haberreport/status/1659493290989834241?s=46&t=cbGZaozWBqoHkdC0-ScjSA
I
geçen yıl
Suv neden popüler? Gelecek Suv mi?
Merhaba arkadaşlar benim gözümde Suv kız arabasıdır. Kullanan erkeklere bir bıyık altı gülmeyle bakarım Ama pazarın o yönde büyüdüğü yadsınamaz bir gerçek. Açık görüşlü biri olarak acaba görüşlerimi değiştirsem mi diyorum. O sırada yine bir gülme geliyor Youtubedan suv vs hb gibi videolara da baktım. Pek fark var gibi demiyorlar. Hatta hb daha iyi gibi algılıyorum ben. Daha yüksek daha havalı göründüğü algısı dışında bir artısı var mı? Sizin görüşleriniz nelerdir?
I
geçen yıl
yeni 308 vs astra
arabamı yenilemeyi düşünüyorum ve bu 2 otomobil aklımı çeliyor. Zaten aynı motorları var :D astra gönlümü daha çok çeliyor. Siz hangisini tercih ederdiniz? ve neden?? en dolu paketlerine göre yorum yapalım.
I
geçen yıl
Bayilere araba gelme ihtimali?
Hocalarım, youtube da bazı kanallarda 2023 yılında çip krizinin çözüleceği bayilere araba geleceği gibi videolar var. Tersini diyen de var temmuza vs. sıradayız gibi. Öyle bir şey olma ihtimali var mı? Rengini paketini umursamadan ne geldiyse alma devrinin bitmesini dört gözle bekliyorum cidden.
I
geçen yıl
Taşıt kredisi düzenlemesi sizce gerekli mi?
Şuan herkesin bildiği şeklinde aşağıda yazdığım gibidir. Bu rakamlar güncel araba fiyatlarının altında kalmaya başlıyor. Sizce düzenleme gelmesi lazım mı?

" 400.000 TL'ye kadar olan araçlarda maksimum %70'e kadar kredi. 400.000 TL ile 800.000 TL arasında olan araçlarda maksimum %50'ye kadar kredi. 800.000 TL ile 1.200.000 TL arasında olan araçlarda maksimum %30'a kadar kredi. 1.200.000 TL ile 2.000.000 TL arasında olan araçlarda maksimum %20'ye kadar kredi verilebilir."
I
2 yıl
Honda city 2022 Önerir misiniz?
Sıfır Clio, i20 gibi arabalara yeticek bütçem var Bütçemi biraz aşıyor ama alabileceğim bir fiyatı var. Sizce b segmet hacthback almaktansa b sedan alınır mı?
I
2 yıl
ÖTV Matrah güncellemesi gelme ihtimali
Son haftalarda çokça gündeme gelen konu, Bu sefer gelecek gibi. Sizce gelir mi? gelirse tatmin eder mi? Sadece giriş segmentindeki boş paketlere manuel araçlara gelip göstermelik mi olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.