R

Yüzbaşı
04 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
iPhone 6 Hafıza Seçimi
Selamlar,

2 yıldır kullandığım bir s3 16gb telefonum var artık android telefonu atıp parçalama noktasında olduğumdan iphone a geçiyorum. Kısmetse i6 alacağım ancak hafıza konusunda kararsızım. Telefonda öyle rr3 falan oynamam zaten ipad air tabletim var. Telefon kullanım amacım sosyal medya uygulamaları, müzik ve foto. 64gb alayım diyordum ancak 16 ile arasında 300 tl civarı fark var. Air in yenisi çıktığında 128gb alacağım tableti zaten ancak telefon kullanımı konusunda iş görür mü 16gb kararsızım. Tablet konusunda 16gb aldım bin pişmanım ancak telefonda dediğim işleri yapmak için pek fazla hafızaya ihtiyacım yok gibi. Ne dersiniz?
R
10 yıl
1.90 boy bisiklet tavsiye
Merhabalar 1.90 boyunda 80 kg ağırlığındayım. İstanbul şehir içinde ( bebek sahil ) de kullanmak üzere bisiklet tavsiye edebilir misiniz? Daha ne tür bisiklet almam gerektiğine bile karar veremedim. Bütçem 600-700 tl arası.
İyi günler dilerim
R
10 yıl
Android tv box tavsiye (CS968 alındı, cihaz geldii)
Merhabalar,
Uzun süredir kullanmakta olduğum egreat r1 media tank ım var.Ancak artık miyadını doldurduğunu düşünüyorum.1-2 tb hd taktığımda takılmalar oluyor sürekli atıp parçalayasım geliyor.Bu nedenle yeni bir media player arayışına yöneldim.Android tv box lar çok amaçlı kullanılabildiğini gördüm.Benim asıl kullanış amacım takılmadan donmadan 1-2 tb hd bağlayıp 1080p filmleri optik kabloyla 5.1 sistemime bağlayıp izlemek.Dizi-mag gibi sitelerden dizi falanda takip etmek istiyorum cihaz ile.Aklımdaki ürün ise bu :
http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

İş görür mü dersiniz ?Bu arada geekbuying singapur postasıyla mı gönderiyor acaba?
R
11 yıl
Max 400 tl optik girişli 5.1
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere max 400 tl ye optik girişli 5.1 bakıyorum.X-530 ses sistemim var, creative x-fi sound blaster pro ses kartımla birlikte bilgisayarda kullanıyordum ama sistem beni tatmin etmedi.Temiz ses almak istiyorum.Bu sistemimle çok yoğun bir bass tınısı var hoşuma gitmiyor bu durum.Yeni düşündüğüm sistemi optikle ses kartıma bağlayıp bilgisayardan ses almak ve de ps3 ile de kullanmak istiyorum.İstediğim bass ve tizler dengeli, temiz bir ses alabilmek.Bütçe düşük fazla şey istiyorum belki ama önerilerinize göre gidip alacağım.
İlginize teşekkür ederim.
R
13 yıl
Marmara işletme ?? yardımcı olurmusunuz??
Sıralamam tm1 de 32bin marmaranın türkce işletmesine ne dersiniz?.tm2 29 tm3 22 bin.Ayrıca sözeldede ts1 10 bin ts2 8bin alandışı.İşletme iktisat düşünüyorum.Bir de denizcilik işletmeciliği düşünüyorum.Cidden çok kararsızım.Bölüm önerilerineze de açığım.Marmara türkçe işletmeden mezun olup ingilizce kurslarına gitsem (temelim var ingilizce) güzel bir ingilizceye sahip olsam bir ingilizce işletme mezunundan farkım olur mu?(iş hayatında falan).

Yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım moralsizim.İyi akşamlar dh sakinleri..
R
13 yıl
2000 tl civarı laptop tavsiyesi
Oyun amaçlı bir laptop arıyorum.Ekran 15.6 inc olursa iyi olur.Benim aklımda olan model asus n53sn serisi.Sizde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

İyi akşamlar.
R
13 yıl
sansa view mi sansa fuze mi yoksa iriver e100 mu?
İyi akşamlar.Bu cihazlardan birini alacağım.mediamarktta 4gb fuze 190 lira 8 gb view 200 lira iriver e100 250 lira 4gb.Ses kalitesi benim için önemli olan.Fuzenin kalitesi iyi diyorlar ama 4 gb ve view ile aralarında 10 lira fark var.İriver çok kaliteli derseniz paraya kıyıp onu alıcam.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
R
14 yıl
Mp3 tavsiye?
50 lira civarı bir mp3 çalar almayı düşünüyorum.Radyo falan gerekli değil.Video resim falanda gerek yok.Sadece kaliteli ses istiyorum.Bir de pil süresi uzun olmalı.10-15 saat gitmeli.Sennheiser cx 500 kulaklığım var.Bununla beraber kullanabileceğim fiyatı uygun ses olarak kaliteli flac falan çalarsa da tadından yenmeyen bir mp3 çalar tavsiyesi istiyorum.Benim aklımda archos vision 1 var.Sizde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

İyi günler
R
14 yıl
Ortak alan??
İyi günler.Bu sene sınava girdim.Bir yere giremedim.Fen öğrencisiydim.Seneye eşit ağırlık derslerine çalışıp, işletme yada iktisat gitmek istiyorum.Acaba ortak alan katsayı farklarının azalmasıyla kalktı mı?İktisat, işletme fenciler için hala ortak alan mı?Cevaplarsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.