Z

Çavuş
01 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
7 yıl
6 ay oldu çözülemedi
8 ay kadar önce hesabımı dondurup 2 ay kadar sonrasında yeniden açtım fakat ogün bugündür hesabıma sadece telefondan girebiliyorum.başka masaüstü bilgisayarlardan giriş yaptığımda hesaba giriyor birkaç saniye içinde atıyor sonra yeniden (kendiliğinden) hesaba giriyor anasayfa mesajlar falan görünüyor ama birkac saniye içinde tekrar atıyor bu işlem toplamda 4yada 5 kez tekrarladıktan sonra komple atıyor.
verdiği hatalar tamamen rast gele olarak
1Lütfen tarayıcı pencereni kapatıp yeniden açmayı dene.
2 lütfen tekrar giriş yapmayı dene
3 tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir

telefondan giriş yaptığımda rahatça gezebiliyorum ama hesap ayarlarına girip oradan güvenlik ve giriş ayarlarına girdiğimde uygulamadan komple atıp facebook kimlik doğrulaması başarısız yazıyor. (nufus cuzdanı ve kredi kartı fotosu yüklemeye çalıştığımdada bu hesap kapatılmamış diyor)

Lütfen yardımcı olun çok sinir bozucu bir durum bu.
Z
9 yıl
işin içinden çıkamadım crossover/amfi/muhtesem subbass/pc/55inc tv
Sevgili dostlarım şimdiye kadar bangır bangır müzik dinlediğim sistemimi ev sinemasını destekliyecek şekilde değiştirmek istiyorum. Ama ses çıkışından birini her ne kadar crossoverdan geçirip amfi sonrası subbass a baglasamda cok fazla dip gürültü oluyor filmdeki her sese azda olsa subbassdanda tepki geliyor. ve kanallardan biri subbass a gittiğinden stereo diye birşey kalmıyor.Şimdi birinci seçenek olarak laptop a usb ses kartı alıp (Creative X-Fİ Surround) oradan tek tek sesi alıp amfiden geçirip kullanmak yada ikinci seçenek olarak bir av receiver alıp bunu televizyonun yada laptopun s/pdıf baglantısına baglayıp kullanmayı düşünüyorum.Sizce hangisi daha mantıklı olur yada sizin düşündüğünüz farklı bir çözüm yolu var mı?
Z
10 yıl
tuncel kurtiz seslendirmeli belgeseller
tuncel kurtiz in seslendirdiği birbirinden güzel belgeseller var bunları en düşük 720 p olacak şekilde temin edebileceğim bir torrent sitesi bilen varmı acaba?
Z
11 yıl
simulatör dediğin budur
Arkadaşlar 2 yıl kadar önce akıllı tv (beyin sulandıran tv) vasıtasıyla varlığından haberdar olduğum bu aleti nasıl evlat edinebilirim.(anca işe girip para kazanır oldum )
blue tiger istemiyorum bu arada
edit: linki vermeyi unutmuşum :D
http://www.youtube.com/watch?v=hQLF06rwzVE
Z
11 yıl
1080p dublaj belgesellerin buluşma noktası
1080p belgeselleri yasaklanmış içerikleri!!! burda değilde pm olrak gönderebileceğimiz temiz bi paylaşım noktası oluşturmak istedim bildiklerinizi yazarsanız isteyenler özelden ulaşıp alabilsin.umarım yöneticileri kızdırıcak birşey değildir.
Z
11 yıl
düşük akım rölesi işe yarıyor mu ?
merhaba arkadaşlar bulunduğum ile yeni taşındım ve evlilik hazırlıkları içerisindeyim.Haliyle beyaz eşyalar yeni ve burada sürekli voltaj düşüyor ve dakikalarca düzelmiyor komşuların dediğine göre en çok buzdolabı etkileniyormuş, birçok insanınkide bu yüzden yanmış. Bi tanıdık regülatör yada düşük akım rölesi yerine bendekı sistemi kaldırabilecek kadar yüksek kapasiteli ups almamı önerdi ama o dediği alette bin liraya yaklaşıyor haliyle bende zaten masraf içerisinde olduğumdan en ucuz çözüm yolu olan bu düşük akım rölesini araştırmak- öğrenmek istiyorum.
evinde düşük akım rölesi kullanan var mı? bu küçük alet gerçekten eşyaları koruyabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.