O

Teğmen
29 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
ışıkları kim söndürdü her yer niye karanlık
ilginizi çekebilmek için başka bir başlık bulamadım. asıl konu : öğrenciyim. internet borcumu çeşitli sebeplerden(daha çok eşekliğimden) ödeyemedim. uyarı mesajları falan geldi, dikkate almadım. en son yetkili biri aradı telekom müdürlüğünden. bayandı ve azarladı eyvallah deyip sineye çektim. borcumu taksitlendirdi 300 küsür liraya. 3 taksit ve aksi halde avukatlık falan filan dedi. ilk taksidi ödedim. ikinci taksidim bugün ve 1 haftalık ekmek alacak kadar param var ve bursum diğer ay da yatacak. bugün bu taksidi ödeyemezsem başıma neler gelecek bilgisi olan varsa içimi rahatlatıp/karartsın lütfen.telefonumu satmayı düşünüyorum son çare. teşekkür ederim okuduğun için.böyle de kibar insanım.
O
8 yıl
Word den powerpoint e aktarma
Başlıkta da belirttigim gibi. Word belgesini sunuma çevirmem gerekiyor. Not: Word Dosyası 50 sayfa olduğu için aktarma yapınca okunamadı hatası alıyorum. Kopyala yapıştır işi de olmuyor grafikler var ve zamanım çok kısıtlı. Taktik ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
O
9 yıl
anakart markası ekranı
iyi günler. bilgisayarıma ekran kartı takınca ilk açılıştaki anakart markası ekranında bir süre bekledikten sonra açılıyor bilgisayar. ekran kartını çıkardığımda sorunsuz başlıyor. sebebi ne olabilir? ekran kartını şuan kullanıyorum sorunsuz. tek problem geç başlangıç.
O
10 yıl
sizce hangisi?
biliyorum pek te parlak bölümler değil ama içerisinden hangisini seçmem daha iyi olur? sözel mezunuyum ve ygs den tercih yapacağım. sayısal veya tm bölümlerinden tercih yaparsam derslerde sıkıntı yaşarmıyım ?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
benden adam olur mu?
ygs den tercih yaparsam 4 yıllık bölüm gelebilir mi? dersem dalga geçecek kamyonlarca adam vardır biliyorum. sizce hangi bölümleri tercih etmeliyim. 2 yıllık okunacak bölümler nelerdir?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
karabük e giden otobüs firmaları?
iyi günler. önümüzdeki pazar gününe karabük bileti bulamıyorum. cumartesi,cuma falanda yok mersinin tarsus ilçesinde oturuyorum. adana-mersin-tarsus tan kalkış olabilir fark etmez. karabük e hangi firmalar çalışıyor bileniniz var mı? veya aktarmalı olarak gidebilirmiyim? pazar günü lys sınavım var ondan çıkıp besyo mülakatları için evrak yetiştirmem gerek. yani ayın 22 sinde yola çıkmam lazım.
O
10 yıl
çalışan dokunmatik romdan sonra çalışmadı.
iyi günler. elimde 2 adet exper H7G-R1 model tablet var. experin kendi sitesinden rom indirip yükledim. 1. tablette işe yaradı hiç bir sorun yok. 2. taabletim de de rom sorunsuz yüklendi. ses açma kapama, ekran kilidi tuşları çalışıyor fakat dokunmatik çalışmıyor. mause bağladım çalışıyor. romda sıkıntı var desem 1. tableti çalıştırdı. internetten araştırdım aynı sorunu yaşayanlar var fakat çözüm yok. yardımcı olabilirmisiniz?
O
10 yıl
No bootable device --insert boot disk and press any key
hp pavilion g6 model laptop var. bazen açılışta '' No bootable device --insert boot disk and press any key '' uyarısı veriyor bazen de sadece '' no bootable hdd '' uyarısı alıyorum. biosun ayarlarını alt üst ettim çözüm bulamadım. lütfen yardımcı olun.
O
10 yıl
alarm sireninden tık tık tık sesler geliyor.
elektrik kesintisinden sonra alarm sirenimden tık tık tık diye rahatsız edici sesler geliyor. sanki alarm ötüyor ama tık tık tık diye. çözümü var mıdır?
O
10 yıl
canon mp230 kağıt sıkışması
canon mp230 marka yazıcım var. bitmeyenkartuş tan aldım. sağolsunlar teknik servis 10 numara hizmet veriyor. eminim telefonun diğer ucunda okey oynayıp lahmacun yiyorlardır. isteksiz ve aşağılayıcı bir hizmet anlayışları var. neyse. yazıcımın bir kaç problemi var. 1. sürekli kağıt sıkıştı hatası alıyorum. kağıt yolunu temizledim. kağıdı tak tak tak diye çok seri bir şekilde boş atıyor. 2. kağıdı çekiyor yarıya kadar falan. 2. si aygıtlar ve yazıcılar bölümünden kartuş kafası hizala falan dediğimde veya sınama sayfası istediğimde mürekkep boş diyor. halbuki ağzına kadar dolu. mürekkep hortumu mürekkebi kartuşa ulaştırmada problem yaşıyor. mürekkep haznesini yukarıya kaldırınca mürekkep taşıyor. kolum çıktı 5 dk falan öyle tuttum. önce siyah boş diyordu. şimdi renkli. ama şu kağıt fırlatma olayı, kağıt sıkıştı uyarısı hallolursa diğerleride hallolur. ne olur yardım edin yav.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.