S

Teğmen
18 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
15 yıl
Yeni Pach Hayırlı Olsun
Acaba ne var ağaçlarmı : )?
S
17 yıl
+7 Raptorlu prest olurmu ?
arkadaşlar 53 lvl bi prestim ve +7 raptorum var :) kıyafet stat skil nasıl ayarlamalıyım anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi bu lvl de alime alabilirmiyim ?
S
17 yıl
450 Abys Kırdırcam ne çıkar : ) ?
Arkadaşlar 450 abys kırdırmayı düşünüyorum kırdırırsam eyer game cam ile kaydetcem ne çıkar 500 m lik item çıkarmı acaba ? Bikere 100 Tane kırdırdım Cristal bot doldu :) Fikirlerinizi bekliyorum..
S
17 yıl
Letter Çalşıyormu ?
Şu an letterim çalışmıyor basıyorum hiç birşey demiyo ?
S
17 yıl
LoGoSDA Göreve girip anahtarı çalan kişi arkadalar LÜTfen bakıp yorum yazın Tek İsteğim bu ..
http://img525.imageshack.us/img525/7138/donan305mhaberyt1.jpg

Bir scren yeter heralde oyunu bırakıyorum arkdaşlar. Bu anahtarı çalan çahıs OoONaRKoTiKOoO bunun kadar utanmaz böle adi bir insan olamaz clanımda çıktı geldi yalvardı almadım bidaha geldi yalvardı acıdım aldım.. Anahtarı aldı kaçtı Beni Tanıyan tanır bir hafta bir vaktim vardı boş ve nerdeyse 20 saatten fazla hergün online kalarak clan kurdum ve adam topladım G3 oldum amacım G1 yapıp adam gibi 3 asiste bırakıp sadece vaktim oldukça akşamları girip np kasmaktı ardreamda.. 50 lvl birkaç tanıdık vardı onlara güzel bir ortam hazırlamak istiyodum akşamları girer skype açarız ardreamda takılırız diye... Neyse arkadaşlara rica ettim kırmadılar geldiler. 3 Dakika gibi bir sürede kestiler ve anahtar çalındı şimdi bu adam çağırmadan geldi ve parti attığımda bekletti yani ben başlamadan önce kosp açtı işte sonrasıda belli anahtarı çaldı... bu adam yüzünden oyundan soğudum ne kadar emek harcadık bilemezsiniz kimleri hani clanlardan izinle aldık şimdi clanı dağıttım ama bir kaç arkadaş kalmak istediği için onların hatrına tamamen bozmuycam ama garde falan hiçbirşey umrumda değil Tek isteğim bu adamı clana yada partiye alırken birazcık düşünmeniz bunu yapan bir beyinin bu dünyaya ne faydası var size ne faydası var. Benim için sorun değil ben o görevi yine yaparım inanın hiçbrşey sorun değil ama artık istemiyorum böyle adamlar oldukça bu youndan zevk alamıycaz.

İşte Görün Tanıyın Sizinle paylaşmak istedim ..

http://img517.imageshack.us/img517/9104/donan305mhaber2hj1.jpg
S
17 yıl
DaYI VS Kankam İbrahim : )
Arkadaşlar dün akşam kafeye arkadaşıma gittim aklımda kaldığı kadarıyla anlatcam olanları süper kameral olsa çekcektim :)

Arkadaş oynuyo eslantta bende cafde yanına oturdum clan muhabbeti çay içiyom ..
arkasında bir dayı dikilmeye başladı ama görseniz koparsınız internet cafe tarhinde böle bişey yok yaşlı değil ama tam dayı beyaz çorap falan kumaş : )

Neyse kaç lvl dedi arkdaşın arkası dönük 62 dedi Şart varmı dedi hemen atladım ben var : ) belli zaten dedi arkadaş mage elindede elixir mi ne var : )
+ kaç dedi + yıda biliyo ben hemen saladım gene ark toplu harpy kesiyo : ) +8 dedim en az on olcak çocuklar dedi en fazla neyse o : ) sende vamı abi dedim bende var dedi +10 : ) nerde oynuyosun hangi server Blue internet kafe dedi : ) arkadaş dinlerken gülmeye başladı.. anladım ben adam makara üstüne gitmeye başladım +10 shart ı kaça satarsın gerçek parayla dedim abi varsa 10 m getireyim biz toplu alıp satıyoz demezmi : ) Tama abi dedim zaten dedi bizim kapıcının oğlu bu oyunda çalışıyo dedi GM mi abi dedim işte neyse dedi süper abi dedim : ) tamam dedi bekleyin burda işte kilit nokta burası ''' hele sen ordan bi sigara ver bakam ''' gidip gelene kadar bekle hemen geliyom gidiş o gidiş kafeci geldi dediki geliyo milletten sigara alıp gidiyo buda : ))) ya fazla tutamadım yoksa ben ona bi paket sigara verirdim neler anlattı bilseniz öldük gülmekten ...
S
17 yıl
500 m e ihtiyacı olan... Plerine yardım edecek ..
G3 atı kesemdim hala gelip atı kesene gurubyla 500 m veriyom ilgilenenler. pm atabilir.. LOGOSTAYIM forumdan pm plz
S
17 yıl
Pelerin için clan başkanı Master olmak zorundamı ?
Böle bişey duydum aydınlatırsanız sevinirim ?
S
17 yıl
PELERİN HAKKINDA BİR SORU ?
Bi yerde pelerinin np li adamlar çıksada düşmiyeceği yazıyordu benim bildiğim düşer ... Doğrumudur birde düşünce diyelim npli adamları aldık geri yeniden gelirmi yoksa yinemi atı kescez ?
S
17 yıl
KaRuS ARDREAM LoGOS Clan : )
Selam arkadaşlar LoGos da kurduğumuz clana şu an alım var…

Ben kasmaya uğraşamam ardream da keyfime bakarım diyosan…

Seviyeli bir clanım olsun , çıkar değil arkadaşlık ağır basar diyosan …

Senide bekleriz ..

KaRuS clanıdır 57 + dır. Pelerin mevcut rengi sorarsanız mavi : ))

Benim lvl 59 İsim BLaCKHaRE ( Siyah Tavşan ) Yaşım 23 clan ardream olduğu için pre gerekiyo ardream dayız hep ama ben girerim diyorsanız ne ala : )

Gelen arkadaşlarda en az 5 000 np si olmasını isityoruz çünkü şu an alyy pelerini kullanıyorum np tamamlandığı anda kendi pelerinimizi alabiliriz pelerini aldıktan sonra alyy ler yine clandan isteyen arkadaşlara verilecektir bunun dışında asistliğe hevesli arkadaşlar varsa ilgilenebilecekse asist lik te verilebilir.

Clana girer girmez yardımlaşmaya karşıyım çünkü başka şeyleri doğurmakta veriyosun alıp kaçıyor karşındaki bu açıdan ilk başta clandan yardım ilk başta olmıyacak.

Şu an LoGos 1 deyim isteyen Lüfere Gelebilir.

Sormak istediğiniz bişey varsa yazın ama şimdilik ..

Clan isterseniz dh yazında anlıyım : ) konuyu clan bölümüne açcaktım ama 10 orda konular eski ve giren yok ...

Söyliyeceklerim bu kadar arkadaşlar hepinizi bekleriz ….
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.