B

Teğmen
25 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
127 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
avistaz.to Davetiye veya Üyelik
Merhaba arkadaşlar,

avistaZ isimli Uzakdoğu filmlerini yüksek kalitede paylaşan bir sitedir. Bu site 6 Haziran 2020 tarihine kadar 15. yıla özel tüm torrentleri ücretsiz indirme imkanı sunuyor. İndirmek istediğim birkaç Kore dizisi var. Üyeliği bulunan veya davetiye hakkı olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Uzun zamandır takip ediyorum ancak yakın bir tarihte üye kabul etmedi.
B
14 yıl
Rapid hakkında
Herkese merhaba arkadaşlar,

Bu rapidin puan sistemi hakkında bilgisi olan var mı? Örneğin 500rapid puan ile ne kadar süre download yapma hakkımız var. 1 ay mı, yoksa download miktarı bitene kadar mı? Bu konuda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi?

Teşekkürler.
B
14 yıl
Windows ME, DNS ayarı nasıl yapılıyor
Arkadaşlar windows xp, vista ve 7'de yaptığım dns ayarlarını windows me'de yapamıyorum. normalde 4.2.2.4 ve 4.2.2.5 olarak girdiğim dns ayarları yeri bunda çok farklı bir türlü beceremedim. bilen arkadaşımız varsa yardım edebilirmi

teşekkür ederim. iyi bayramlar dilerim.
B
14 yıl
MSI ANAKARTA BIOS YÜKLEME YARDIM
Arkadaşlar elimde MSI 790FX-GD70 model anakart bulunmaktadır. üretici sitesinden biosun son sürümün buldum ve yükleme yaptım. normalde bendeki sürümü 1.C sürümü idi siteden 1.E sürümünü indirip yükledim. yükleme tamamlandı ardından anakarttaki post led ekranında FF yanıp sönmeye başladı. 1.E sürümü ile ilgili bir açıklama var; ancak ingilizce bilgim zayıf olduğu için ne demek istediğini anlayamadım.

sitede yazan bilgi
- Update Agesa CPU module to 8.00.12_CPU-AGESAv3_13.71.
- Fix Disable Unlock CPU core system hang 0FFh after unlock CPU successfully.

(adres:http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1740)

kullandığım işlemci: AMD Phenom II x4 955 Quad Core BE



son bir ekleme biosu tam yüklediğimden eminim çünkü daha önce birçok kez bios update ettim aynı kartı ancak son yüklemede açılmadı. sitede yazan bilgiye bakılırsa işlemciden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmektedir.

bilgisayarım daha açılmıyor. anakartın garantisi devam ediyor. bu gibi durumlar garanti kapsamı içinde midir? yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.