E

Çavuş
22 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
Playlist Oluşturma [YARDIM]
USB'ye attığım şarkıları gruplamak istiyorum, hareketli/türkçe/yabancı gibi farklı playlistler oluşturarak istediğim zaman o playlisti kullanmak istiyorum. İstediğim şarkıları nasıl farklı playlist dosyası yaparım ya da farklı bir çözümü var mıdır?

Teşekkürler.
E
12 yıl
Yeni Astra 1.6 CDTI 110 HP Kullanıcıları
Başlığı çok aradım ama 136 HP'lik var, 110 HP'lik neden yok dedim.

Astra'nın 1.3 cdti motorundan sonra getirdiği 1.6 dizel motorunun 2 versiyonundan bir tanesi olan 110 hp'lik motor, sanırım 1.3 motor ile 136 hp'lik motor arasında ideal kullanıma yakın olacak. Siparişini yeni verdik, hayırlısıyla 2-3 temmuz gibi almış olacağız.

Diğer araç sahipleri, araç model ve donanımlarıyla beraber, aracın dikkat edilmesi gereken yönlerini, artılarını eksilerini burada paylaşabilir.

Siparişini verdiğimiz araç, Astra HB Sport 1.6 CDTI 110hp Sport Neptün Mavi + Stil Paket ile gelecek, enjoy active modelinde arka camlar renkli iken sportta bu özelliği kaldırmışlar o nedenle açık renk cam filmi yapılacak. bunun yanısıra bagaj havuzu, boya koruma ve kauçuk paspas da araçla beraber hazır olacak.

benim en çok merak ettiğim konu start&stop'u kullanıyor musunuz? avantajı/dezavantajı nedir?

Herkese kazasız belasz sürüşler.
E
15 yıl
LCD önerileriniz
Arkadaşlar çok fazla özelliğinden dolayı çok farklı lcd'ler var. Hangisini almalıyım, hangisi ne yönden iyidir kullananlar, bilgisi olanlar yardım edebilirse iyi olur.

istenen özellikler:

* görüntü iyi olmalı, insanlar enine geniş olmasın, gerçek görüntüye yakın.
* oyun oynamayacağım, ama divx mkv izlenebilsin.
* hd yayın çok fazla yok ama gelecek de olacağını düşünürsek full hd olsun.
* değeri 1500-2000 tl olsun. illa da bu model var kesin al diyen varsa 2500tl'ye kadar çıkabilir.

bu koşullar altında fikirleriniz model önerilerinizi bekliyorum.
E
16 yıl
Samsung R580 js03tr mi? R520 js02tr mi?
Arkadaşlar bu 2 bilgisayardan hangisi sizce daha iyi ve neden? Şimdiden teşekkürler..

r520 js02tr

r580 js03tr
E
16 yıl
Toshiba? Samsung?
Arkadaşlar Merhaba. Elemeler sonucu 3 laptop arasında kaldım,size göre artılar eksiler nelerdir hangisi daha iyidir? Çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama arada oynamak gerekiyor tabi :) daha çok program çalıştırmak amaçlı (vb .net, dreamweaver,sql vb.) Fikirlerinizi bekliyorum.

1.model
Toshiba A505 s 6005

2.model
Toshiba A350 212

3.model
Samsung R580 js03tr
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.