D

Teğmen
21 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
FM 2012 Türkçe Yama
Edit: Çözdüm.Geridönüşüme.
D
12 yıl
Bozcaada Kamp Alanı
dostlarım bu sene arkadaş grubumla bozcaadaya kamp yapmaya gidecem önceden oraya gidenler yardım edebilirler mi ? Neresi iyidir neresi plaja yakındır ? Şimdiden teşekkürler
D
12 yıl
Sıkıntı
beyler infinite aion oynuyorum 32 level templarım acayip sıkıldım bir an önce 55 olmak istiyorum en kısa yoldan sizce nasıl level atlamalıyım grind yaparak mı yoksa 2 saat süren campaingleri yaparak mı ?
D
12 yıl
İnfiniteAION
beyler normal aion free to play den infinite aiona geçiş yapılabiliyor mu ? yani kurulu oyunun dizine infinite aionun launcherını atıp oyuna girebilir miyiz deneyen oldu mu hiç ?
D
12 yıl
Civilization 4 Beyond The Sword
Arkadaşlar bu oyunu 3 yıldır oynuyorum ama hala bu 'corporation' olayını çözemedim bu durumdan avantaj elde etmek için ne yapmak lazım, hangi corp daha iyi ?Bu gibi soruları biri açıklayabilir mi ?
D
13 yıl
İkariam Tau
İkariam UK-Tau serverındayım isteyen pm atsın...Akarız İkariam nick = Dignitias
D
13 yıl
Bu kitabı çözen ?
Bu kitabın zorluk derecesi hakkında bilgisi olan var mı ?



< Resime gitmek için tıklayın >
D
13 yıl
Web Bazlı Gitar Çalma Oyunu
Dostlar hatırlayan var mı oyunun ismini önceden sitesi vardı daha sonra fbook'a bağlandı...Bilgisi olan ? (Oyunda gitarı balta falan yapıyorduk hoş bir oyundu )
D
13 yıl
Remzi
Dostlarım ölüyorum sabahtan beri

http://imageshack.us/photo/my-images/207/remzi.jpg/
D
13 yıl
Bu Hatun Kimdir ?!
Bu videodaki hatunun sesini tanıyamadım çokda güzel geldi bilen varsa söyleyebilir mi ? Bilmediğim için kınamazsanız sevinirim

http://bit.ly/zN6OA7
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.