K

Çavuş
21 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
İKİNCİ EL ARAÇ
Arkadaşlar merhabalar;

İkinci el araç almayı düşünüyorum.2009-2012 jetta otomatik mi? yoksa manuel mi? ve yakıt motor seçenegi karşılaştırmalar ve
degerli yorumlarınızı bekliyorum
K
9 yıl
İKİNCİ EL ARAÇ
Arkadaşlar merhabalar;

İkinci el araç almayı düşünüyorum.2009-2012 model corollamı? yoksa jetta mı? benzin&lpg'li karşılaştırma ve
degerli yorumlarınızı bekliyorum
K
13 yıl
Megane merkezi kilit
arkadaşlar merhabalar bende 2001 rxt otomatik vites megan var bunun kapılarını açık unuttugumuzda otomatik kitleme gibi bir ayarı varmıdır. degerli yorumlarınızı bekliyorum.
K
13 yıl
otomatik şanzuman
Arkadaşlar merhabalar benim sorunum otomatik şanzumanla ilgili ve epeydir arıza lambası yanıyor.arıza tork convarter kayması ben bir kaç yere sordum 1000tl-2000tl arası yapılıyor tabi servis ayrı bir dert 4000tl yapıyor.kimi tornaya gönderecegiz diyor kimide yenisiyle degiştirecegiz diyo napayım yaptırsam servis hariç randuman verirmi?
tekrar tekrar arıza verirse aynı problemden yaptırayımmı? görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
K
13 yıl
LPG YAKIT
Arkadaşlar merhaba benim sorunun yakıtla ilgili araçın tüm bakımlarını yaptırdım,(bujiler yağ ve yağ filitresi, hava filitresi+lpg bakımı tüm filitreler ne yaptıysam yakıtı düşüremiyorum. sıralı milano takılı 300 ve üstü yakıyor ne yapmam gerekir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
K
13 yıl
LÜTFEN YARDIMM KALARÜFER
Arkadaşlar merhaba megane 1 lerde kalarüfer anahtarı sag ve sol tarafa ne işe yarıyo ben çözemedimmm yardımlarınızı bekliyorum...
K
13 yıl
HP DİZÜSTÜ
Arkadaşlar merhabalar ben hp g62 b10st model 4gb ram 2,50ghz 500gb hdd 1 gb ekran kartı bir notebook aldım işletim sistemi lunix'di buna wın7 64bıt yükledik fakat bazı sorunlar yaşıyorum film izlemede takılmalar ve rar dosyası çıkarırken çok yavaşlıyo. buna hangi işletim sistemi yüklersek sorunu aşabiliriz.tabi hp lunix ve wın 7 başka driver vermemiş driverlarını bulabilirmiyiz.
K
13 yıl
PROBLEM
Arkadaşlar şu koskoca sitede kimse yardımcı olamıyor . kimsenin sorulara yanıt vermeye niyeti yok
K
13 yıl
BALATA
ARKADAŞLAR FREN BALATASININ BİTTİGİNİ NASIL ANLARIZ?
K
13 yıl
DİNAMO
Arkadaşlar merhabalar hafta sonu başıma bir iş geldi jarz dinamosu arıza yaptı yolda kaldım.tamirci çagırdık araçı sanayiye çekltik dinamoyu yaptırdık.
buraya kadar herşey normal dinamo baglandı çalıştırdık akü sarjz lambası yandı tekrar elektrikçi dinamonun ordan bir şeyler yaptı el freni lambası normal kontagı açtıgımız zaman yanıp sönen ışıklar gibi oldu yani elfreni lambası yanmıyor.başka bir eletrikçiye götürdüm aradı taradı bir şey bulamadı. bana bu konuyla bilgi verebilecek varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.