A

Yüzbaşı
16 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
8 ay
Yüksek Lisans İle Yapılan Tecilin Yüksek Lisans Kayıt Silinmesinden Sonraki Durumu Hk.
Merhabalar, Aralık 97 doğumluyum ve Temmuz 2021 Lisans mezunuyum, Şubat 2023 tarihinden itibaren tezsiz yüksek lisansa kayıtlıyım ve 1 dönem okudum, şu an 03/08/2024 tarihine kadar tecilli durumdayım ancak şu an okuduğum programdan memnun olmadığım için kaydımı silip/ders seçmeyip 2024 bahar dönemi (2024 şubat da resmi kayıt gerçekleşir) için başka bir tezli yüksek lisans programına kayıt olmak istiyorum. 2023 güz dönemi için tezsiz y.l. kaydımın silinmesi durumunda tecilimin durumunu merak ediyorum.
A
10 yıl
MX239 Panel Arızası
Dün akşam birden monitörümün sol tarafı karanlık ve dalgalı göstermeye başladı. Başka monitörlerde sinyali test ettim, birden fazla kablo test ettim, ama durum değişmedi panelden kaynaklandığını düşünmekteyim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Yorumlarınız nedir? Sorunu nasıl giderebilirim? Kaçırdığım hatalı olduğum bir nokta var mı?
A
11 yıl
Everpad sc-708 hard reset recovery girme
Arkadaş şifre kombinasyonunu unutmuş üstüne birde google account şifresini unutmuş cihaza hard reset atıyım dedim recovery mod için uygulanan tuş kombinasyonu recovery yerine çince yazılı kalite kontrol bölümüne atıyor(ekran, hoparlör, kamera cart curt kontrolü) cihazı nasıl resetliyebilir ve/yada şifreyi geçebilirim? kombinasyonu yanlış mı yapıyorum, cihazda recovery mod mu yok yada yanlış tuşlara mı basıyorum(cihazda ses açma kısma tuşu yok)
A
12 yıl
Minecraft Creative Server(bukkit) [ss\u0027li]
Selam konu dışı halkı arkadaşımla kurduğumuz bukkit(hamachi gerekmez) creative server'ımıza bekleriz. Server da yolun kenarında ev kurabilir saçma olmayan buildler yapabilirsiniz. Amacımız minecraft oynarken hoş bir zaman geçirmektir. (grief yapar'sanız banlanırsınız) server daha birkaç günlük çok büyük değil ama sizin katılımınızla daha da büyür.bu arada server hafta içleri seyrek hafta sonları çoğunlukla açık olabilir maalesef.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

edit: ip :5.130.113.196
A
12 yıl
Elite Üyeliği Sorunsalı
COD Elite üyeliği ekranında, %'li değer verdiği bölümde facebook account'unu link edersem %20 daha demiş ama facebook account'u link edilmiş durumda! Psn account'u ve facebook link edilmiş durumda ama hala %100 görünmüyor. Ve ayrıca bu psn account'uyla black ops yada mw3 online oynamalısınız demiş ama verdiğim account'da black ops oynuyorum! Bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdüğünü açıklayabilir mi?
A
13 yıl
\"Michael\" Ps3 Long Live Play reklamı [full versiyon]
http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=mdWkKKSckNk

Dh tube yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim.
A
13 yıl
Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler.
evet sizlerinde benim gibi oyunlarda takıntılarınız var mı?. ilk örnek benden gelsin black ops'da örneğin elimde mp5k var mermi durumu 30/90 ilk adamı öldürdüm durum: 04/90 reload ettim durum: 30/64 bir zaman sonra farkına varınca takıntı gereği mermi sayısını yuvarlıyorum.(4 mermiyi boşa sıkıyıorum.
A
13 yıl
Sizcede oyunlar gerektiğinden pahalı değil mi?
Bu konuda yurtdışı fiyatlarından bahsetmiyorum. Yani örneğin bir filmi ele aldığımızda bd bile olsa 50 den pahalıya film yok. Ama oyunlara baktığımız da 100 den aşağıya bulamıyoruz hen de bu iki yapıma da aşağı yukarı yukarı harcanan para aynı. Yanı demek istediğim oyun yapımcılarının bir taraflarının üzerin de rahatça yazdıkları oyun 100 lirayı hak eder mi?
A
13 yıl
Ps3 ve müzik için kulaklık önerisi
Evet arkadaşlar ps3'te black ops da düşmanın nereden geldiğini kabaca anlayabileceğim(5.1-7.1 olmasına gerek yok) müzik dinleyebileceğim(süper bass falan beklemiyorum.) bir kulaklık önerisi bekliyorum bütçe 150-200.
A
13 yıl
ipod a app\u0027i sürükleyince sadece sync yapıyor.
evet arkadaslar torrent den çektiğim fifa 11 ve dead space uygulamalırımı library e ekliyorum sürükle bırak ile ipod atıyorum..ilk taktığım dan daha kısa 2 aşamalı hızlı bir sync yapıyor hiçbir işlem olmuyor.sorun appsync daysa cydia da appsync güncellemesi var ama error veriyor yapmıyor.nedenini bilen varsa yardım ederse çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.