G

Çavuş
14 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
11 yıl
Yeni telefon icin önemli bir soru
Merhaba arkadaslar,

HTC HD 2 ve HTC One X kullandim. HTC One X bozulmustu, servise yolladim ve tamir edilemedigini belirttiler, yeni telefon alacagim bu nedenle. Artik htc kullanmak istemiyorum. Soruma gelecek olursak, suanda bildigim son model iyi telefonlardan sadece Samsung Galaxy S4 var. S4'e rakip olabilecek bir telefon var mi? Ayrica telefonda neye önem verdigimi söyleyeyim. Ergonomik olmasi, kamera, sarj. Telefonda oyun oynama hastaligina sahip degilim. Telefonu daha cok surf, fotograf, arama, mesajlasma icin kullaniyorum


Simdiden önerileriniz icin tesekkürler
G
11 yıl
Ülkende isyan cikmis sen git geziye
Ülkede bircok sehirde insanlar yönetimini elestiriyor, sen geziye cikiyorsun. Birisi bana bunun nedenini mantikli bir sekilde aciklayabilir mi?
G
11 yıl
Mac aramakla ugrasmayin!!!
< Resime gitmek için tıklayın >

Dileyen rubin kazani cikartabilir ama diger 3 macta eksikler ve takimlarin oyun felsefesi, hava durumu itibariyle 3,5 alta cok yakin eger rubin macini cikartirsaniz oran 2,06 civari oluyor

Bol sans
G
11 yıl
Gamersbox Sistem 4-5-6 Sistem Kuponlari //// 7\u0027de 5 !!!!
G
11 yıl
Gamersbox Risk Budur Maclari !!!
G
11 yıl
Gamersbox Ingiltere Championship Kasa Kuponlari //// Ilk Kupon Tuttu
Merhaba arkadaslar,

öncelikle kasa veya iddaa uzmani olmadigimi belirteyim sadece kasa sistemine olan hayranligim nedeniyle bu ise girismek istedim. Ve lig olarak Ingiltere Championship ligini sectim nedeni ise. Sali ve cumartesi olmak üzere haftada 2 kere maclarin olmasi.

Burada yapacagim kuponlara kendim öncelikle cok güvenmedigim icin herkesin oynamasini tavsiye etmiyorum sadece istatistik ve bilgilere dayali kupon yapacagim ve kasaya baslangic olarak 50 lira koyuyorum.

Girecegim stakeler de kasaya göre olacaktir. Test asamasinda olacagi icin stakeler cok yüksek olmayacak.

Bugün 2 kupon yapacagim Cifte sans ve 1,5 üstü üzerine. 1-2 saat icinde 2 kuponu da yayinlamis olurum. Tipico sitesi üzerinden bahislerimi yapacagim

Edit: Her türlü pozitif ve negatif düzeyli elestiri ve yoruma acigim, bu sistemi ögrenmeye calistigim icin sizlerin yapacagi uyarilar benim icin önemli olacaktir.
G
12 yıl
:):):)
G
12 yıl
136 oranlik kg var kuponu
8 mac sectim hepsine kg var dedim. Sistem 7-8 oynadim ancak sistemsiz 1 e 136 veriyor kupon buyrun

< Resime gitmek için tıklayın >
G
12 yıl
SIKE NEDIR? NASIL YAPILIR?
http://www.canliskor.com/mac/bgDaLLkM/#mac-ozeti

Baska bir sey demiyorum. Tesekkürler Köln!!!
G
12 yıl
dominos 30 dk
merhaba arkadaslar,

simdi dominosdan siparis verdim 30 dk icinde gelmesse, ücret ödememek icin beni hic ugrastirmayacak ve getiren kisiy rencide etmeyecek sekilde nasil söyleyebiliim?

kafamda bir iki cümle kurdum da cok züppevari oluyor cümle

edit: imla
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.