J

Teğmen
14 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
11 yıl
İzmir\u0027den İsviçre\u0027ye Gidiş İçin Schengen Vizesi
Arkadaşlar İzmirde İsvicre konsolosluğu yok.Benim Temmuz ayında görüşme için gitmem lazım.Örneğin İtalya veya Fransa konsolosluğundan Schengen vizesi alsam ama bu ülkelere değilde direk İsvicreye gitsem sorun olur mu? Bu arada ilk defa schengen vizesi alacağım.Konsolosluklara kendim mi başvurayım yoksa acenta aracılığı ile mi başvurayım? Kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim?
J
13 yıl
Çok Özel bir proje için web tasarım ve yazılım uzmanı aranıyor.
Mesleklerinde saygın yerleri bulunan avukat, mali müşavir, danışman arkadaşlarımızla başlayacağımız özel bir proje için ekibimize web tasarımcı arıyoruz.Projenin internet üzerindeki işlerini yürütüp, trafiği takip edebilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var ve yanımıza proje ortağı olarak almayı düşünüyoruz.İllaki bizimle aynı kafa yapısına sahip ve mümkünse izmirde ikamet eden biri olmasını istiyoruz.Proje ile ilgili hiç bir detayı buradan veya yüzyüze görüşmeden tanımadan veremem.Girişimci bir yapınız ve yeterli tecrübeniz varsa ve artık bir şeyler yapmanın zamanının geldiğini düşünüyorsanız konuşalım.Hepinize kolay gelsin.
J
13 yıl
Bu şarkının müzik tarzı nedir.Buna benzer neler bulabilirim?
Boondock saints-Skyscraper Assult


Bu ve benzeri tarzda müzikler arıyorum arkadaşlar.Özellikle 45 inci sniyeden başlayarak devam eden kısma benzeyen...Önerisi olan var mı?
J
13 yıl
Facebook içinde şirketimle ilgili sayfa oluşturmak !!!
Arkadaşlar teknik bir konu olduğu için buraya yazma gereği duydum işin içinden çıkamadım.Şimdi facebookta şirketimle ilgili sayfa oluşturuyorum şirket olarak ama kendi profilime girip çalıştığınız şirketi seçin bölümünde arama yaptığımda resimli tanıtımlı olan şirket sayfam çıkmıyor.Sanki hiç sayfa oluşturmamışım gibi yeniden şirket olarak sayfa oluşturuyor.Bilmiyorum anlatabildim mi? Ben profilimde çalıştığım şirket kısmına tıklandığında özel oluşturmuş olduğum şirket sayfasının çıkmasını istiyorum bu mümkün müdür? tabii ki mümkün çünkü diğer bir çok şirket çıkıyor ama Nasıl? işte çözemediğim sorun bu. Bilgisi olan arkadaşlarım yardım edebilirse çok sevinirim.İlginize şimdiden teşekkür ederim.
J
13 yıl
Zavvi den aldığım Oyun Bozuk Çıktı!!!
Arkadaşlar zavvi den aldığım "Enslaved" ps3 oyunum bozuk çıktı.Diğer oyunlar çalıştığı halde bu oyunu takınca ps3 çalışıyor ama tv sinyal yok moduna geçiyor öylece kalıyor.Zavvi için bu tarz durumlarda ne gibi bir yol izlemem gerekir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.