T

Onbaşı
12 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
13 yıl
Windows Tercih Edilen Aglara Bağlanamıyor
Arkadaşlar Win 7 olan makinama dun gece format atıp XP kurdum.Şimdi Kablosuz ağdan bağlanırken şifreyi yazıyorum,Ağın hazır duruma gelmesi bekleniyor diyor , Ağ Adresi alınıyor , sonrada Windows Tercih Edilen Ağlara Bağlanamıyor diyor Ne yapmam lazım ?

Bu arada Modem WPA,İşletim Sistemi XP Sp3,Ethernet kartı:Atheros AR5B97

Edit:Modeme res attım,Driveri kaldırıp tekrardan kurdum yaramadı :(
T
14 yıl
iphone 2.el
1-Arkadaşlar iphone 2.el telefon alıcam 750tl fiyat verdiler.Özellikle sordum orjinal mi diye ? Evet dediler.Sordum telefoncuya Garantili,Kayıtlı 16GB modeli dedi.Sizce almalı mıyım?
2-Bildiğim kadarıyla 16Gb dediği 3gs mi oluyor ?

Cevap Yazan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim ..
T
14 yıl
İphone Yardım
Merheba arkadaşlar artık bende bir iphone almak istiyorum.İstediğim modeli ise İphone 3gs ,Fakat maddi kaynaklardan dolayı 2.el tercihimdir.Suan nakit 300tl var.Bayramdan sonrada 200tl olucak.Benim telefonumuda vermek istiyorum, modeli sony ericsson w880i eğer bunları kattığım zaman hala açık çıkarsa 100-200 tl arası daha para bulabilirim.Ne yapmamı önerirsiniz ? Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Bu aradan İstanbul/Anadolu yakasında Oturmaktayım.
T
14 yıl
Bu Haftanın En Güzel Yabancı Hit Şarkıları..
Stromae - Alors On Dance
Anda Adam - Love On You
Yarabı - Crazy Dream
Adam Clay - Beautiful Life
Lucky Charmes - Go
Shine - Younes B ft. Oum
Surisan - Where Have You Gone
Radio Killer - Be Free
Desaparecidos - Follow you
Lucky Charmes - Go
Llp ft.John Puzzle - I Miss You
Inna - 10 minutes
Salgado - Time İs Now

Şarkılar çok güzel Teşekkürü çok görmeyiniz...
T
14 yıl
Pes Online Sorunu
1)Merheba, öncelikle pes2010'da önceden arkadaşımla hiçbir sorun olmadan oynayabiliyorduk.Fakat bugün mach rooma girerken sisteminiz eskidir sytem
uptade'e gidip güncelleyiniz yazıyor.Fakat benım ps3'ün system uptadine baktığım zaman sistemde en son güncelleme mevcuttur yazıyor.

2)Psn'den sürekli düşüyorum acaba sorun benım internette mi var , yoksa genel olarak mı sorun var ? Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.