M

Çavuş
08 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
M.P ile yatay geçişte küsüratlar önemli mi ?
başlıktan da anlaşılacağı üzere geçmek istediğim fakültenin taban puanı ile aramda 0.1 küsür var.. her ikisi de devrederek hesaplanırsa eşitleniyor ? sizce bu hesaplamalar nasıl olacak.. küsüratlara bakılır mı.
M
10 yıl
hz değerinde üçkağıda gidilmemiş 32 inç bir led tv önerisi
arkadaşlar, eve led tv alacağım. annem ve babam kullanacağı için görüntü kalitesi dışında ( smart tv vs.) çok önemsediğim bi kriter yok. ( bonus olarak kabulümdür orası ayrı) .. yazılımsal olarak 100 hz yapılmamış, kaliteli bi 100 hz full hd 32 inç led tv önerisinde bulunursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden, herkese iyi forumlar.
M
11 yıl
en uzun saç kesimini ve temiz ense traşı yapabilen bir model tavsiyesi lütfen
4-5 cm arası saç benim için ideal olmakta..ancak bu kesimi yapabilecek makineyi henüz bulamadım .. berberlerin saçımı berbat etmesinden sıkıldığım için kendim kesmeye karar verdim ... model önerisinde bulunursanız sevinirim .. esenlikler
M
12 yıl
Razr maxx hd alacaklar buraya !!!
Arkadaşlar bu modelin tr'de satışı maalesef olmayacak..yurt dışından getirtmek isteyenler fikir alışverişinde bulunalım... Bizi distribütör'lerin ellerine bakmaya mahkum bırakanlar utansın...
M
12 yıl
nokia lumia 920 için beklenir mi ?
kestane kebap acele cevap beyler...üniversite öncesi telefon yenilemeyi düşünüyorum...bu telefon için aralık ayına kadar beklesem mi...ya da s4'lü bi one s ' mi çaksam...tr'de tutup da 2 bin lira'dan satarlarsa ayıp ederler..
M
12 yıl
htc one x yurtdışından getirtmek mümkün mü?
malum tr'de ki fahiş fiyatlar beni yurtdışından telefon getirtmeye yöneltiyor.. yurtdışında tanıdık vs.olmaması bunu engeller mi ? ...uygun site'lerden alsam gümrük de ne gibi sorunlar çıkar ?
M
12 yıl
GALAXY NEXUS-RAZR MAXX-XPERİA S \u0027 arasında yapılamayan tercih
tercihiniz ne olurdu ?
M
12 yıl
GALAXY NEXUS-RAZR MAXX-XPERİA S \u0027 arasında yapılamayan tercih
beyler bu üç telefon arasında kaldım..sanırım,razr maxx tr'de yok henüz...bu 3'ü arasında tercihiniz ne olurdu ?
M
12 yıl
ODTÜ mü İTÜ mü (mimarlık)
soru açık beyler....tabi ki okuyan kişinin kendisine bağlı ama genele vurursak neresi daha iyi mimar yetiştiriyor ..aslında asıl soru nerenin yetiştirdiği mimar aranan adam oluyor.?..
M
12 yıl
tıp/itü-mimarlık ayrımı üzerine
beyler maalesef kafam karışık..işin kötü tarafı hangisine daha çok uygunum onu da çözemedim..bi tarafta para(mimarlık) bi tarafta prestij(doktorluk) gbi gözüküyor..yanılıyor da olabilirm....her iki meslekten okuyan ya da hakkında altı sağlam,net bilgi sahibi olan kardeşlerim varsa yorum yapsınlar...bende en azından kendi kafamda bi tarafa + yazabilirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.