B

Yüzbaşı
04 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
TV Tavsiyesi İçin Yardım
Merhabalar, öncelikle forumda beğendiğim modellerin yorumlarını, incelemelerini okudum fakat birde size danışmak istedim.

Aile evi için, 3.500-4.000 skalasında 4K 49/55 inç birinci sınıf markalardan TV arıyorum. Öncelikli kullanım yerel kanalların izlenecek olması, sıklıkla smartTv’den netflix YouTube vb. gibi aplikasyonların kullanılması. Bu gereksinimlere göre tavsiye edebileceğiniz modeller var mıdır?

Benim bulduğum ve incelediğim modeller:
Philips 55PUS6412/12 (4.000 TL)
SAMSUNG UE 49MU7400 49'' ( 3.999 TL )
SAMSUNG UE 50MU7000 50''(3.400 TL)
LG 55UJ630V 55" ( 3.300 / hepsiburada’da)
PHILIPS 49PUS7502 49''(4.000 TL)


Bana bu modeller hakkında bilgi verebilecek veya daha iyi bir F/P model önerebilecek varsa çok minnettar olurum
B
7 yıl
C# Yardım edin lütfen , Problemi çözemedim.
Klavyede girilen 4 basamaklı bir sayının abcd=(ab+cd)² özelliğine sahip olup olmadığını bulan programı yazınız.
Açıklama
3025=(30+25)² gibi bir şeyi test ediyoruz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
B
9 yıl
[YARDIM] Note II Açılmama Sorunu
Herkese merhabalar, iyi pazarlar ;

Note II sahibiyim, uyandığımda bildirim ışığı yanıyordu telefonu açmaya çalıştım fakat ekran gelmedi, dondu vs. sandım. Klasik Türk yöntemiyle bataryayı çıkarıp taktım açma tusuna bastığımda açılmadı en ufak bi tepki bile vermedi.

Bazı forumlarda/konularda okuduğuma göre Power + Home + Ses tuşuna aynı anda basın talimatına uydum fakat yine hiç tepki vermedi..

En son bilgisayara bağlayayım en azından yedekleyeyim dedim bilgisayarda görmedi;

1- telefonun nesi var ( bilen yaşayan var, çözen varsa yardımcı olursa sevinirim )
2- telefonu nasıl yedekleyebilirim ( en son yedeğimi 3-4 ay önce aldım ve önemli şeyler var telefonda ( rehber,resim vb. )
3- tamir masrafı nedir? ( tahmini )

herkese teşekkürler, iyi forumlar
B
9 yıl
Windows. 8 J sorunu;
Merhabalar herkese, yarım saa önce win8 kurulu bilgisayarımda tuhaf bir hata aldım kendi kendine resetledi açılmasını bekledim fakat siyah ekranda sadece J yazılı bişey çıktı. 2 - 3 kere kapatıp açtım ama hala aynı sorn devam ediyor. Girebildiğim tek yer bios. Hatayı alıp/düzelten varsa yardımcı olabilir mi? Çıldırttı bu sorun beni..

Şimdiden teşekkürler.
B
9 yıl
Final YGS 2 Deneme Sınavı A kitapçığı
Arkadaşlar, final mezun ygs 2 deneme sınavını olan ve elinde cevap anahatarı bulunan varsa bana iletebilir mi, bizimkilerin cevap anahtarını dağıtmadılar. '' a kitapçığı ''
B
9 yıl
Limitless Dizi Oluyor!
Bradley Cooper’ın başrolde yer aldığı film, televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni başlayan diziler reyting savaşına yenik düştükçe, gişede başarılı olmuş filmleri televizyon ekranlarına uyarlama fikrine, kanallar daha sıcak bakıyor. Bu vaziyete örnek oluşturacak bir haber de CBS’ten geldi: kanal, Bradley Cooper ile Robert De Niro’nun başrollerde yer aldığı 2011 yapımı Limit Yok (Limitless) filmi için, uyarlama çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Dizinin konusu hakkında ayrıntılı bilgi henüz paylaşılmasa da, filmin bıraktığı yerden devam edeceği ve Brian Sinclair isimli bir karakteri merkeze alacağı biliniyor. Elbette oyuncu kadrosunda Cooper’ın yer alması beklenmiyor, fakat başarılı aktörün dizinin yapımcılarından biri olacağı, gelen bilgiler arasında… Orijinal filmin yapımcılarının yanı sıra, ünlü prodüktörler Alex Kurtzman ve Roberto Orci de dizide yer alacak. Pilot bölümü filmin de yönetmeni olan Neil Burger yönetirken, The 4400 ve Elementary gibi yapımlarda çalışmış Craig Sweeny ise senaristliği üstlenecek.

Yazar Alan Glynn'in çok satan romanından uyarlanan 2011 yapımı film, perişan halde yaşayan New York’lu yazar Eddie’yi merkeze alıyordu. Günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışan karakter; kısa zamanda paraya, çekiciliğe ve üstün zekaya sahip oluyordu. Ancak çok geçmeden bu yüksek güçün yan etkileri ile tanışıyor ve işler sarpa sarıyordu.


alıntı -www.beyazperde.com
B
10 yıl
e-devlet şifresi olanlar gelebilir mi
Arkadaşlar acil bir şey sorgulatmam lazim yardimci olabilecek arkadaşlar pm atabilir mi
B
10 yıl
universite hazırlığı icin ingilizce kitap önerisi
Iyi forumlar

Ingilizce hazırlığı geçmek için yazdan calismaya başlayacağım bilgili arkadaşlar hangi kitapla çalışmamî önerir? ingilizce seviyem orta derece fakat 0dan başlamak istiyorum
B
10 yıl
Ruffles \u0027 Ruffles Peak Games Promosyonu Kampanyası İçin Kod Paylaşımı -
Bu paketlerde “Okey, Okey plus, Çanak Okey Plus ve Tavla plus” oyunlarında kullanabileceğin milyonlarca hediye seni bekliyor.

Kampanya, 31 Mart – 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında promosyonu duyuran tüm dış şeritli Ruffles paketlerinde geçerlidir. 15 Temmuz 2014 tarihinden sonra iç şeritteki kodlar geçersizdir.

İhtiyacı olanlar vardır belki, burda paylaşabiliriz
B
10 yıl
2 tane çözemediğim MAT sorusu
Beynim yoruldu artık, taban aritmetigi eksik olduğum konulardan zaten. Çözebilecek arkadaşlar çözebilir mj
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.