Z

Yüzbaşı
15 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
149 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Z
13 yıl
Crysis bitti işte en iyi grafiklere sahip FPS
Özellikle Killcam lara dikkat izlemeyenler izlesin

Videoyu izlemek için tıklayınız
Z
16 yıl
SATILDI TEŞEKKÜRLER
SATILMIŞTIR

rockaya nickli arkadaş silki almayı erteledi bu yüzden char yine forumdan Pegasus0403 nickli arkadaşımıza sorunsız bir şekilde satılmıştır hayırlı olsun.

Arkadaşlar yeni servere geçmemden dolayı silk karşılığı veya 75 ytl ye acil olarak charımı vermeye karar verdim.Yeni serverde silk lazım ve silke para vermek istemiyorum bu yüzden venüs serverindeki 75 lvl full str Crossbow charımı 500 silk karşılığı yada 75 ytl satıyorum.Lütfen ciddi alıcılar dışında yorum yazan olmasın.Takas yapmak istemiyorum sadece satılıktır alan olmazsa durur bi köşede.güven konusunda şüpheniz olmasın ikinci el bölümünde birçok sorunsuz alışverişim olmuştur.hepinize iyi oyunlar.

Char Adı: detay
Server: Venus
Fiyat: 500 silk veya 75 ytl

Kısa bilgiler : Kullandığı crossbow oldukca iyidir lvl atlarım diye 76 crossbow almıştım oda hazır duruyo.İtemler orta hallidir Ayrıca 74 lvl noname wolf , pet olarak tavşan , ve bankada bulunan bolca elixir vs.vs.. alan kişinin olacaktır.Barddan clerice dönüyordum cleric 60 lvle kadar uplandı ve kendine kullanabildiği bufflar açıldı.rogue 74 e kadar uplu çok kullandıklarımı upladım ss koydum bikaç tane.farm yapacaktım ve pre plus alacaktım ama artık alan arkadaş keyfine göre ne yaparsa yapsın şimdiden hayırlı olsun

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Crossbowlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Tavşanın şu andaki durumu

< Resime gitmek için tıklayın >

Bazı itemler

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >SATILM
Z
17 yıl
Ankarada ikinci el bilgisayar alıp satan yerler ?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Ankarada ikinci el bilgisayar malzemeleri alıp satan iş yerleri arıyorum.İnternetten araştırmama rağmen sonuç alamadım ve hep İstanbul siteleri veya adresleri çıktı.Ankarayı iyi bilen kişilerden yardım bekliyorum.teşekkürler.
Z
18 yıl
güvenlik testi için bir yazılım vardıya?
arkadaşlar bu forumda bir programa rastlamışım ama ne yapıp ettiysem bulamadım.program bilgisayarımızı test ediyor ve ne kadar güvende olduğumuzu söyluyordu,hatta birçok arkadaş resimlerini koymuştu benim sonuç bu diye.yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Z
18 yıl
Arkadaşlar böyle bişey oldu normalmi bir bakın
Z
18 yıl
En iyi değil en hızlı converter hangisi?
Selam arkadaşlar.şimdi benim yaptığım şey avi dosyalarını rm (realmedia) formatına dönüştürmek.bunu yapmamın amacı tek cd ye iki film atmak ve rmvb formatında kalitede fazla bir düşmede olmuyor.ama malesef bir filmin çevrilmesi neredeyse 2 saati geçiyor.şimdilik AVS Video Converter 4 kullanıyorum ama önerilerinizi bekliyorum.benim için önemli olan rm formatına en hızlı çeviriyi yapan programdır.
Z
18 yıl
dance ejay 7 kullananlar lütfen yardım
Bu dance ejay 7 programında mp3 gibi dosyaları nasıl programa göstereceğiz arkadaşlar.neler denedim fakat olmadı yanlışım olmasın ama önceki versiyonlarında herhangi bir mp3 dosyasından istediğim yeri kesip alıyordum bu yeni versiyonda yokmu öyle bişey yoksa benmi bulamadım? Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.